Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תחום שאני פחות מבין בו ויש לקוח שמתעניין.

חשבתי על C4 עם 156 כ"ס (אקסקלוסיב),

הלקוח לגמרי פתוח לרעיונות. הוא לא נשמע לי כמו מישהו של אלפא רומיאו, יותר רכב מרשים ומפנק ו(מבחינתי) לאו דווקא משהו "עם שוק טוב"

כמובן שחשוב שלא יהיה גיר רובוטי.

תודה,

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

זהו, לאף אחד אין רעיון?

אני חושב על דברים ממשפחת הזאב בעור כבש - נראה רגיל, אבל עם הרבה נוחיות ופיצ'פקס בפנים, והרבה מנוע (אוטומטי כמובן).

בבקשה?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אמנם אני משוחד כי בדיוק קניתי אחד אבל אני יכול לחשוב על מיצובישי ספורטבק.

אמין, מנוע 1.8 מאובזר למשעי (סאן רוף, מושבי עור מחוממים, מערכת מקורית של רוקפורד עם שישה רמקולים וסאב, קרוז קונטרול, דיבורית מובנית, פנסי ערפל, גאנטים מגנזיום ועוד פיצפקסים), לטעמי נראית טוב מאוד וכל זה במחיר זול יחסית.

בכל מקרה, השאלה היא על איזה סגמנט הוא בכלל חושב? יש הבדל בין סופרמיני למשפחתית למכונית ספורט.

פורסם

אתה יכול לנסות למצוא לאון 1.8 טורבו, פוקוס 1.6 טורבו, גולף 1.4 טורבו ודומותיהן. את כולן אפשר לשפר בהשקעה קטנה אם הכוח לא מספיק.

הייתי יורד מהc4. למנוע מוניטין לא מוצלח.

פורסם

יופי, תודה רבה, אלו בהחלט ההכוונות שביקשתי!.

באמת על המיצובישי אני לא חשבתי, אבל יודע שהיא מתאימה.

פורסם

סקודה אוקטביה 1.8 2009/2010 תתאים. רכב משפחתי עם ביצועים מעולים.

הסיאט לאון 1.8 החלה להיות משווקת במספרים משמעותיים רק ב2011 והיא יקרה יותר מהתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה רוצה רכב כיפי עם כוח סביר ובמחיר משתלם, מציע לבחון סיאט לאון ידנית 1.2 משנת 2011.

שישה הילוכים נעימים, ובאופן כללי אחלה רכב (מניסיון!).

אמורה להיכנס לך בתקציב.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...