Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שמתי לב שבמחירון הזה יש דברים לא מובנים.

אני אישית מחפש סיאט איביזה , ידני, 3 דלתות בדגם אף אר, 105 כ״ס. אין בעיה מצאתי משהו שרשום שם ״איביזה החדשה 3/5 דלתות , 105 כ״ס ידני. עכשיו אם זה מנוע 1.2 ו-105 כ״ס זה אומר בוודאות שזה דגם FR (אני רוצה גם את הדגם הידני יותר זול אמור להיות) אבל למה משלבים אותו עם דגם ה-5 דלתות? הרי בסופו של דבר הדגם של ה-3 דלתות עולה יותר יקר. כמובן שניהם שנת 2014. זה פשוט בבחירה בקטגוריה של דגם זה מביא לי 3/5 ביחד... אם אני אחפש לבד 3 דלתות זה רק בדגם סטייל וספורט בדגם אף אר שזה הכי גבוה אין לבד. ידוע לכם איך אפשר לערוך את החיפוש במדוייק ולדעת מחירון ? או שזה תקין ככה לחפש? אם זה לא תקין אשמח שתרשמו לי מה לחפש כדי למצוא בדיוק את המחירון של דגם הFR ידני ... תודה

• תוכן חדש...