ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,571 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 532 צפיות
היי אני בחיפוש אחר רכב משפחתי חסכוני, צריך תא מטען גדול ,חסכוני ואמין. חשבתי אולי לחפש רכב דיזל, יצא לי לראות c4 דיזל שנת 2011 , מה דעתכם עליה? יש המלצות לדיזל אוטומטיות בתקציב הנל? תודה
הודעה אחרונה מאת technet, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 720 צפיות
דייהטסו שרייד 99, ידני, בנזין. עם מנוע שמיובא לפני 3 שנים הבעלים מוכר ב, 3700 והוא גם מוכן למכור לחלקים כי המנוע שווה הרבה יותר. או OR סיטרואן קסרה 2004, ידני, דיזל. 8 אלף. הרכב קיבל השקעה של 3 אלף, והוא למכירה. מה עדיף? הערה: המטרות שלי עם הרכב הם בעיקר עירוני/נסיעות קטנות ופעם ב.. נסיעה לצפון. 2. עד שאני לא ייפגש ברכב לא אדע את הקילומטראג'. הדרישות מהרכב הם אמינות, צריכת דלק נמוכה ושתהיה חזקה לנסיעות ארוכות. תודה מראש (:
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 1 תגובות
- 552 צפיות
לא מדובר על רכב לפנאי, אלא רכב עבור עובד שיסע המון ויעשה את זה בשטח לא אידיאלי לרכב פרטי. רצוי שיהיה 4x4, חייב שיהיה גבוה ככל הניתן (עם אופציה להגבהה), ושיהיה ניתן להתקין עבורו מיגון. בעיקרון הייתי לוקח דאסטר אם היה דגם אוטומטי או גימני אם היה מאחורה מקום לבני אדם. יותר מרצוי גם שיהיה חסכוני בדלק עד כמה שניתן. מדובר על רכב חדש ואין תקציב מוגדר, אני פשוט מחפש את הכי זול שאפשר. רעיונות?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
לאחר התלבטויות רבות, הנטייה שלנו היא לרכוש 5008 יד שנייה לעומת שברולט מאותו שנתון. מחיפוש בפורום הבנתי שארעו תקלות בחלק ממנועי 5008. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיננו, לגבי תקלות אופייניות... אם יש סדרת מנועים תקולה ואיך ניתן לזהות. טיפים כללים לגבי ה 5008 יתקבלו בברכה. הכוונה לרכוש שנת ייצור 2012 רמת גימור pk. תודה מראש לכולכם
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 946 צפיות
אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב,האם זה מנוע מולטי אייר
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 686 צפיות
שלום לכולם רציתי חוות דעת כללית על הרכב ממי שיש ברשותו או מכיר. מה הצריכת דלק אמיתית? אחזקה טיפולים יקרים? מחלות נפוצות שצריך לבדוק? נוחות נסיעה? תודה לעוזרים. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת elcomp, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן אנשים לאחר שהושבת לי הרכב (סיוק 2003 האצבק) צריך להתחדש הבעיה היא תקציב סטודנטיאלי של עד 20000 ש"ח ולא קל למצוא רכב שגם יהיה מפנק קצת מודרני וגם אמין אשמח לקבל הצעות המלצות טיפים או כל דבר שיעזור כרגע מה שעולה לי בראש זה קורולה/run-X שיחסית עונה על הדרישות אשמח לשמוע על עוד אופציות
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
-
שלום לכולם, כאמור בכותרת, אנחנו מחפשים רכב חדש בלבד בתקציב הנ"ל. ההתלבטות היא בין רכב פרימיום או לכיוון היותר ספורטיבי. דגשים: 1. הרכב חייב להיות חדש בלבד. 2.שמירת ערך - הרכב יהיה ברשותנו שלוש וחצי שנים עד להחלפה, כך שחשוב שיאבד כמה שפחות מערכו (איננו נביאים אבל אני מניח שיש רכבים ששומרים טוב יותר על ערכם). עד כה נבדקו המכוניות הבאות: מרצדס CLA 180 - אני פאן בוי של מרצדס הרכב עוצר נשימה אבל בגרסת הבסיס מאובזר בקושי, המנוע חלש יחסית, ההנעה קדמית וחוות הדעת והמבחנים פושרים ביותר. הוזמנה נסיעת מבחן בהמשך השבוע. לקסוס IS300 - מתומחרת קרוב מאוד ל-CLA מרשימה חיצונית (לא מוחצנת כמו המרצדס לטוב ולרע) מאובזרת בגירסת הבסיס, אחריות לשלוש שנ…
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- 1 תגובות
- 462 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 566 צפיות
שלום לכולם אני מחפש לקנות רכב יד שניה אמין וחסכוני, ידני בהחלט בא בחשבון. אני רווק. גר ברמת הגולן וצריך לרדת 3 פעמים בשבוע לטבריה. מעריך ממוצע של 80 ק"מ ביום פלוס נסיעה או 2 בחודש למרכז. בנתיים חשבתי על: טויוטה יאריס 2004, 1300 סמ"ק, ראיתי בסביבות 25000 סוזוקי אלטו 2010-2011, 1000 סמ"ק, סביבות 25 אולי אפילו פחות שברולט ספארק 2010-2011, 1000 סמ"ק, סביבות 25 אולי אפילו פחות האם הקטנות יהיו חלשות מידי בשבילי? האם יהיה להן בלאי מוגבר בגלל העליות לגולן? האם שווה לקנות את היאריס בשנתון נמוך (רבים מהללים אותה) על פני הרכבים החדשים שציינתי? כמובן אשמח לעוד הצעות.. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלם חברים, אני מחפש רכב משפחת או ג'יפ או רכב גבוה עבור 5 אנשים, בתקציב של 100 אלף שח +/- . היום אני נוהג בפורד פוקוס. מה חשוב ברכב: 1. חסכוני: צריכת דלק של 1:15 לפחות. עושה ביום נסיעות בפקקים/בכביש מהיר. כ 20 אלף בשנה. 2. רכב גדול - הפוקוס היא בול בשבילי באורך, אני מחפש משהו שאוכל להיכנס אליו. 3. מעדיף רכב ג'יפ/ג'יפון (2x4 מספק), בעדיפות שניה היא משפחתית. 4. אוטומט בלבד. 5. שנתון 2012-2013. תודה.
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 870 צפיות
שלום לחברי הפורום, הפאביה אמנם יד ראשונה ושמורה כחדשה, אך עברה 97K ק"מ ואנחנו מחפשים להתחדש. הדרישות הן כדקלמן (לא לפי הסדר): 1. כמה שיותר גדול יותר טוב - מדובר ברכב ראשי (יהיה עם דלקן המקנה הנחה משמעותית וגם מנוי לכביש 6 ולמנהרות) בו אנחנו משתמשים לקניות ולכל הנסיעות הארוכות והמשפחתיות. עדיפות לרכב סדאן, אם אין אז סופר מיני עם תא מטען נורמלי או משפחתי האצ'בק כמו גולף וכ'. 2. בטיחותי - ציון טוב במבחני הריסוק. 3. גיר אוטומט בלבד (לאחותי רישיון רק על אוטומט) ומנוע המספק 100 כ"ס ומעלה. 4. אמינות! לא בא לנו לבקר במוסכים, ואם כבר (בכל זאת, היום הכל אלקטרוניקה ותקלות יכולות לקרות) שתהיה אחריות כמה שיותר ארוכה. 5. צריכת דלק סבירה. אין ש…
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פותח עבור חבר מרובה ילדים... זקוק לרכב 7 מקומות (ארבעה ילדים). נסועה של כ25000 בשנה. כרגע עומדים על הפרק, אוטלנדר, קארנס ואורלנדו. אשמח לדעת בעלי נסיון בהיבטים השימושיים של השלשה או הצעות אחרות. שימושיות, גודל תא מטען, אפשרות קיפול חלקי של שורה שלישית לטובת נפח מטען, תצרוכת דלק אמיתית, עלות ביטוח (נהגים מעל 40 עם עבר נקי), עלויות ותדירות טיפולים ונוחות שימוש כללית. בנוסף, מה עדיף, רכישה במימון מול יבואן או איזה סוג כלשהו של ליסינג/השכרה ארוכת טווח תודה
הודעה אחרונה מאת outlander, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
אני מנסה להבין איך לחשב את מחיר המחירון של הרכב שלי פורד פיאסטה שנת 2011 תאריך עליה לכביש: מרץ 2011 מספר ק"מ: 62 אלף עכשיו מה שאני לא מבין: רישום מקורי: השכרה/החכר - זה מה שכתוב לי ברישיון רכב, אבל אין כזה במחירון של יד 2, כשקניתי את הרכב אמרו לי שהוא היה ליסינג נהג יחיד. בעלים קודמים: 02 - זה מה שכתוב לי ברישיון רכב, זה אומר שאני יד שניה או שלישית? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת gild, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 616 צפיות
היי, חשבתי לקנות יונדאי גטס 2007-8 בגלל המחיר והאמינות אבל מסתבר שקשה למצוא אותו מיד 2 ועם ספר טיפולים ולכן התחלתי לחפש עוד אופציות.קראתי קצת באינטרנט וחשבתי על: 1. סוזוקי אלטו הגרסה הידנית מנוע 1 2.פיאט פנדה הגרסה הידנית מנוע1.2 3.דיטסו סיריון שנתון 2007-8 צריכה אוטו במחיר זול (עד 25k),אמין ועם תחזוקה זולה לנסיעות הרצליה- תל אביב בעיקר . אני לא מכירה את המכוניות האלו למעט היונדאי גטס אז אשמח לדעת אם יש מכונית שיותר מומלצת מהשניה ואם יש עוד מכוניות אחרות מומלצות במחיר הזה ואולי אפילו קצת יותר זול..
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
מחפש רכב עד 40,000 1 2
מאת orel14-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב עד 40,000. רכב שני, כרגע אני מחזיק בטויוטה קורולה 99 נהנתי מאוד מהרכב, בעיקר מהאמינות הגבוהה שלו ואני מחפש להתחדש. מחפש רכב אמין, זה הפקטור והמרכיב החשוב ביותר בחיפוש לרכב, חשוב מאוד שיהיה רכב מיני/סופר מיני, לא מחפש רכב גדול, עדיפות לחסכוני בדלק אבל לא מחייב. חשבתי הרבה על יונדאי i20, על אופל קורסה, סוזוקי סוויפט, סיאט איביזה ופולו. מה אתם אומרים? אתם יכולים להמליץ על סמך חוויה אישית שלכם מהרכבים? אשמח לעזרה וייעוץ כי אני מחפש המון ולא יודע עדיין על איזה כיוון ללכת.
הודעה אחרונה מאת orel14, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני רוצה לקנות קיה ספורטאג חדש ובמקרה עברתי על ההודעות בפורום ונתקלתי בתגובה של אחד החברים שאומרת - אויס מציעה ליסינג פרטי אקספרס לקניית קיה ספורטאג' 1600 במתווה הבא : 7500 מקדמה , 30 תשלומים שווים וחודשיים של 2000 כולל ביטוחים לכל סוגי הנהגים כולל חדש (יש לי אחד כזה) וטיפולים . בסופו של דבר לאחר 30 חודש אתה מחזיר את המפתחות ולא קרה כלום ! אתה יכול למכור את הרכב הישן שלך ולשמור את הכסף בצד וכל חודש לשלם "משכנתא" על הרכב החדש . מה דעתכם ? האם ההצעה הזו בפרט , ובכלל כל ההצעות לליסינג פרטי אכן משתלמות במקום קניית רכב חדש ולשים על השולחן 138000 ש"ח בבת אחת? האם מישהו יכול להמליץ לי על חברת ליסינג פרטי שנותנת מחירים ותנאים טובים? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת memilavi, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם, אני מעוניין לעבור לרכב היברידי משיקולי דלק, חויית נסיעה שקטה . שני הרכבים בהם אני מתלבט הם טויוטה אוריס וטויוטה פריוס . התקציב הינו 100 אלף שח +- אשמח לדעת הבדלים מלבד הגודל? יתרונות, סחירות . בידוד רעשים היא נקודה שחשובה גם כן .
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
קיה ספורטאג 1600 החדש 1 2
מאת mmns-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום רב , אני מתלבט רבות האם לקנות את הקיה ספורטאג 1600 החדש URBAN . ההתלבטות שלי נעוצה בזה שמצד אחד אני קורא את מבחני הרכב שערכו לו וכולם משבחים ומהללים את הרכב , בנוסף לזה יש לו חבילת איבזור בטיחותית ואיבזור כללי עשיר , אבל מצד שני אם בוחנים את מנוע ה GDI הרי שזהו מנוע לא מתקדם , אפילו ישן ואוכל הרבה דלק . בנוסף לכל זה יש לי את הרושם שכזה רכב כבד עם מנוע 1600 , 133 כ"ס , זה לא בדיוק אידילייה שיכולה לסחוב . גילוי נאות , יש לי היום הונדה סיוויק האצבק 1800 סמ"ק מודל 2012 הצורה החדשה . הסיבה שאני רוצה להחליף תרכב זה שאני רוצה רכב גבוה יותר ומרווח , אבל במגבלות תקציביות עד 140-150 אלף ש"ח . חשבתי על אלטרנטיבה אחרת - פיג'ו 3008 . האם זה בר השוואה לקיה ספורטאג'? …
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, בזמן האחרון אני שם לב שיש בפייסבוק המון סוכנויות שמוכרות רכבים חדשים במימון מלא, המחירים נראים מאוד אטרקטיביים אבל מה הקאטץ פה ? לא עדיף לצורך הדוגמה ללכת לסוכנות סיאט ולקנות רכב חדש מהם ישירות ? למה לעשות את כל העיקוף הזה ולעבור בחברות האלו ? מה הרווח שלהם ואיך זה בדיוק הולך ? תודה !
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 680 צפיות
אני מחפשת לקנות רכב יד שניה עד 70,000 ש"ח. הדרישות העיקריות מבחינתי הן בטיחות ואמינות. אני נוסעת על בסיס יומיומי לעבודה בין תל אביב לכפ"ס. מטעמי בטיחות אני לא מעוניינת במכונית מיני. ניסיתי להסתכל באתר NCAP כדי לראות אילו רכבים בטיחותיים יותר, אך אני לא בטוחה שלרכבים בישראל יש אותם אמצעי מיגון.. אשמח להמלצתכם על מכונית מתאימה!!
הודעה אחרונה מאת shandor, -
-
דילמה בקנייה
מאת alemo- 0 תגובות
- 454 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת alemo, -
- 0 תגובות
- 485 צפיות
אם מישהו מכיר אשמח לדעת. המושב השביעי צריך להיות ראוי למחיה אצלנו... תודה
הודעה אחרונה מאת um23100, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 730 צפיות
הפורד פיאסטה 2011 שקנינו לפני שנה וחודשיים אחרי חיפוש ארוך עברה תאונה והורדה מהכביש לפני כמה ימים. עוד שבועיים אנחנו צריכים להחזיר לחברת הביטוח את הרכב החלופי וצריכים למצוא רכב כויפה שעה אחת קודם. הפיאסטה בסה"כ עשתה את שלה ועמדה בכל הציפיות פרט לזה שהמחירון שלה ירד מאוד בשנה האחרונה מעבר למה שצפיתי (מ 53,000 ל 40,000 תוך שנה וחודשיים) מה שמביא אותי לחשוב שאולי עדיף למצוא רכב ששומר טוב יותר על המחיר עם היתרונות של הפיאסטה. הרכב משמש לנסיעה משולבת 50/50 סביב 15,000 ק"מ בשנה. חשוב- בטיחות, צריכת דלק 1:11 צפונה, עלות תחזוקה סבירה, נסיעה טובה (מנוע לא חלש מידי) וסחירות. הרכבים שחשבתי עליה (בדיוק כמו לפני שנה) הם איביזה (2011), ריו הצבאק (2012), סוויפט (2009) וקורסה …
הודעה אחרונה מאת mishka.p, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 880 צפיות
שלום אשמח לקבל את חוות דעתכם על הרכב הזה בדגמים 2014 \2015 אני סטודנט וצריכת דלק מאוד חשובה לי שוקל לקנות את הרכב הזה . מה דעתכם עליו מבחינת טיפולם , תקלות , דלק וכו' מאחר והוא נמכר הרוב בליסנג איפה הייתם ממליצים לגשת ? אודה לעזרתכם בנושא
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מישהו פה מתעניין ברכב? יכול לכתוב בכמה קנה קיבל הצעה? לפי מה שבדקתי עד עכשיו הם מעדיפים לא להוריד שקל מה 137 אלף ולתת "מתנות". מה שכן מי שיש "חבר" שידע שיש במאי מבצע של היבואן. אין עדיין מחיר אבל אני מאמין ולפי הכרותי עם "חבר" שהמחיר יהיה פחות 7000-8000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Avi Spleen, -
כיום יש לי אאודי A3 2.0T עם קצת חמוצים שמגיע לכ230 כ"ס, אני מת על הרכב הזה, הוא יפה, סולידי ואגרסיבי, חזק בטירוף, הDSG שלו זה פשוט קסם של גיר ועם צריכת דלק של 1-10 ועלויות אחזקה שפויה אין לי באמת סיבה להחליף (שלא לדבר על זה שהאקזמפלר שלי שמור ומטופל מאוד). אבל כל פעם שעוברת לידי אלפא 159 אני מסובב את הראש, זה גם היה הרכב ששקלתי כנגד האאודי שלבסוף נצחה. עכשיו המשפחה עומדת להתרחב ולילד הקיים תצטרף אחות קטנה, תרוץ מעולה לשכנע את עצמי שאני צריך רכב גדול יותר. אז מה דעתכם, האם האלפא תאכזב אותי? האם הגיר שלה ירגיש לי אוטיסטי אחרי הDSG הנהדר ואולי בכלל כדי לשקול ידנית? איך הכוח והעדר הטורבו אחרי כור אטומי כמו הTFSI המטורף (אני מדבר על ה2.2, ה3.2 ירד מהפרק עקב צריכת דל…
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 1 תגובות
- 923 צפיות
הי, ראיתי את הרכב שאני מחפש - פיאט דובלו - בהצעה טובה במסגרת התקציב שלי ביד 2 מסוכנות רכב בשם "גלי ליסינג" בראשון לציון. אני יודע שיש שם בעייתי לסוכנויות רכב, השאלה היא, אם אני מעביר בדיקה במכון מורשה ולא עולים בעיות מיוחדות, וכמובן בדיקה מדוקדקת שלי ברמה האפשרית האם לא שווה ללכת על הקנייה? האם מישהו מכיר את הסוכנות הזאת באיזשהוא הקשר? תודה!
הודעה אחרונה מאת Yedidya Aberjel, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב מיועד להחליף מיצובישי קאריזמה. ממה שקראתי הוא רכב די פח, אבל סה"כ מי שינהג ברכב הוא אדם מבוגר שרגיל לרכב לא מתקדם במיוחד אם כי אמין לחלוטין. האם יש לה חסרונות משמעותיים ביחס למחיר שלה? (דגמים פרטיים עם קילומראז נמוך יחסית מוצעים בסביבות ה 23 אלף) הדגש הוא על אמינות. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 643 צפיות
מה דעתכם על פיגו 205 ידנית מבחינת אחזקה ותקלות , והאם כדאי לקנות אחת עם תקלה/ללא טסט במחיר מוזל ולהשקיע (חבר סטודנט תפרן) , לי אישית אין ידע בדגם הנ״ל לגבי בעיות שצריך לבדוק ובכלל כל הצעה או הארה תתקבל בברכת מכל מלמדי השכלתי
הודעה אחרונה מאת roy007, -