Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהטסו שרייד 99, ידני, בנזין.

עם מנוע שמיובא לפני 3 שנים

הבעלים מוכר ב, 3700

והוא גם מוכן למכור לחלקים כי המנוע שווה הרבה יותר.

או OR

סיטרואן קסרה 2004, ידני, דיזל.

8 אלף. הרכב קיבל השקעה של 3 אלף, והוא למכירה.

מה עדיף?

הערה:

המטרות שלי עם הרכב הם בעיקר עירוני/נסיעות קטנות ופעם ב.. נסיעה לצפון.

2. עד שאני לא ייפגש ברכב לא אדע את הקילומטראג'.

הדרישות מהרכב הם אמינות, צריכת דלק נמוכה ושתהיה חזקה לנסיעות ארוכות.

תודה מראש (:

פורסם

כמה ק"מ עברה הקסרה? יש תיעוד טיפולים?

מה התקציב שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעקרון בשתיהם צריכת הדלק צריכה להיות טובה מאוד. איזה מנוע לקסארה?

הקסארה הרבה יותר מתקדמת, לדעתי גם יותר בטוחה אם כי לא השוויתי מבחנים (השווה בעצמך ודווח). קלקול במערכת הסולר הרבה יותר יקר לתיקון, אבל בכללי הרכב מאוד אמין. אם היית נוסע יותר מחוץ לעיר, הייתי ממליץ על הקסארה בלב שלם.

את שתי המכוניות צריך לבדוק טוב טוב לפני שלוקחים.

פורסם
בעקרון בשתיהם צריכת הדלק צריכה להיות טובה מאוד. איזה מנוע לקסארה?

הקסארה הרבה יותר מתקדמת, לדעתי גם יותר בטוחה אם כי לא השוויתי מבחנים (השווה בעצמך ודווח). קלקול במערכת הסולר הרבה יותר יקר לתיקון, אבל בכללי הרכב מאוד אמין. אם היית נוסע יותר מחוץ לעיר, הייתי ממליץ על הקסארה בלב שלם.

את שתי המכוניות צריך לבדוק טוב טוב לפני שלוקחים.

זו פעם ראשונה שלי.

אשמח לעצות ממך בנוגע לרכבים הספציפיים האלה.

בנתיים אני נכנס ללינקייה ללמוד.

תודה רבה (:

פורסם

1. אין מקום להשוות בין שתי המכוניות - הקסארה שמה את השרייד בכיס הקטן מכל הבחינות - בתנאי ששתי המכוניות באותו מצב

2. לדעתי הקסארה אמורה להיות הרבה יותר זולה, לא חשוב כמה השקיעו בה (במה?)

3. אם התקציב שלך הוא בסביבות 5,000, ממליץ לך על צרפתיה, אבל אך ורק בתנאי שהיא שמורה מאוד מאוד ומטופלת, הכל מבוסס על חשבוניות של מוסכים, אל תסתמך על דיבורים בשום פנים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...