Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בלבד בסכום של 220K (+/-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מניסיון שלי ויצא לי לנהוג על המנוע המדובר בשלל גרסאות ודגמים וגם במקביל מבית VAG, ה1.8TSI עולה עליו בפרמטר הזריזות והכוח, אגב לא הכל קשור בכוח, הCLA יכולה להיות מהירה וחזקה אבל היא פשוט רחוקה מהמתחרות שלה בפן הדינאמי ובאיכות החומרים, העיצוב מעניין (כבר מאוס וקיבל את התדמית הלא מחמיאה).

דווקא ה125 מבית במוו עליה דיברו לפני כמה שבועות יכלה להיות אלטרנטיבה נהדרת!

דיברתי רק על פרמטר הכוח; אין לי מושג לגבי הדינאמיות - ובפרט כשלא נהגתי על הדגם הספציפי.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך הגעת לכזה פער?

ל-1.6 של המרצדס יש 156 כ"ס אאל"ט.

ה 1.6 של מרצדס בדגם ה-180 מפיק לא פחות מ-122 כוחות סוס.

ראשית תודה רבה לכולם על התגובות, אני לומד המון.

ועדכון, אחרי נסיעת מבחן בלקסוס, אני חושב שהנטייה היא יותר לרכב פרימיום.

הרכב חזק ומפנק (הכל יחסי) מאובזר ומאוד נעים.

נוסיף לזה עלויות אחזקה סבירות בוודאי לסגמנט (דלק וביטוח) וזו נראית אופציה די טובה.

השבוע נסיעת מבחן ב- cla אעיף מבט על הסופרב ואאודי ואבדוק את הסידרה 3.

למרות הנטייה כאמור, בעקבות השרשור אני אהיה חייב לבדוק לעומק את עניין הגולף gti.

אם מישהו יכול לחלוק תובנות נוספות בכלל ולגבי סדרי גודל של הנחות ברכישת רכב חדש בפרט אשמח.

פורסם

שים לב: תחזוקת הוטהאצ' עלולה להיות יקרה - טיפולים תכופים יותר, חלקים יקרים, ענייני ביטוח, צריכת דלק. מציע לך לברר עלויות אחזקה שוטפת ולוודא שהפרמיה מצדיקה מבחינתך את התמורה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
איך הגעת לכזה פער?

ל-1.6 של המרצדס יש 156 כ"ס אאל"ט.

עשית סלט. למנועי ה 1.6 של מרצדס A ו CLA יש שני דגמים: 180 עם 122 כ"ס ו 200 עם 156 כ"ס.

פורסם

לא. בה דווקא יש 156.

מבולבל? גם אני.

לא מצליח להבין למה מרצדס c עולה יותר מחמישים אלף שקל מהלקסוס 300.

אם אני לא טועה בבריטניה הן עולות בערך אותו מחיר, לא שזה רלוונטי לנו.

פורסם
מה לגבי AUDI A3 סדאן 1.8T

גם מפוארת למדי וגם ספורטיבית והיא בתקציב

ה-a3 היא מקטגוריה נמוכה יותר ולדעתי, לא שווה את המחיר שדורשים עבורה.

פורסם
לא. בה דווקא יש 156.

מבולבל? גם אני.

לא מצליח להבין למה מרצדס c עולה יותר מחמישים אלף שקל מהלקסוס 300.

אם אני לא טועה בבריטניה הן עולות בערך אותו מחיר, לא שזה רלוונטי לנו.

אכן ב c class היא 156.

למה 50 אלף יותר? סמל?

פורסם

ה-C-180 הקודמת תומחרה לקראת סוף 2015 ב-259K.

כאשר החדשה הוצגה באירופה, היא עלתה 1,500 יורו יותר.

ובישראל? החל מ-295K. עכשיו נכון שאפשר (כנראה) לדבר על הנחה אבל שוב ההפרש לעומת התמורה מול הלקסוס למשל עצום.

נכון שמרצדס רוצה להיות הכי יקרה גם כעניין מיתוגי/שיווקי אבל חמישים אלף זה סכום גבוה מדי.

נראה לי שברגע שיש להם את ה-CLA המבוקשת נוח להם עם התמחור של ה-C.

פורסם (נערך)

ה CLA אולי שברה שיאי מכירות אך נקטלה בביקורות צרכנים ונבחרה כרכב פרימיום הכי גרוע

הייתי בהתלבטות שלך, נהגתי על הלקסוס IS300 לי הרכב הרגיש מפנק ודי כיפי בהנעה האחורית. חסרונות מבחינתי היו: המנוע, צפיפות ומרווח.

אגב, אני לא חושב שה A3 סדאן היא לא אופציה כי היא מקטגוריה 'נמוכה' יותר. נהפוכו, היא יותר משתלמת מ A4 החדשה, היקרה יותר וגם אינה בתקציב.

אך האם זה חייב להיות חדש ? BMW 320 יד שניה 2014-15 זה אחלה אופציה.

BMW 125i תגיע בחודשים הקרובים כך אומרים ולי נראה שהיא תכנס בתקציב שלך. זה הוטהאצ' עדיפה מה GTI לטעמי בעיקר כי זה לא צ'מפיון והחרא שירות שלהם

עריכה אחרונה על ידי רון_רון
פורסם

הביקורות על הA3 סדאן מעולות, וכמעט כל מבחן השוואתי שתמצא עליה בחו״ל יהיה מול סדרה 3, מרצדס C וכו״, למרות שנכון שמבחינת הגודל היא בקטגוריה נמוכה יותר.

אני גם מניח שהיא צפופה מהן.

פורסם
הביקורות על הA3 סדאן מעולות, וכמעט כל מבחן השוואתי שתמצא עליה בחו״ל יהיה מול סדרה 3, מרצדס C וכו״, למרות שנכון שמבחינת הגודל היא בקטגוריה נמוכה יותר.

אני גם מניח שהיא צפופה מהן.

בדיוק !

• תוכן חדש...