Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בלבד בסכום של 220K (+/-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם אהבת גולף GTI אז אוקטבעיה VRS ,כי היא גם רעה וגם מגיעה עם DSG6 ! רררר....

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש קופר S 5 דל' והטיפולים לא יקרים במיוחד, בטח לא כמו שנדמה.

לא התחברתי למיני האמת.

עם מישהו יכול לשפוך אור על CLA הלקסוס או מתחרות בסגמנט אשמח.

קראתי על ה-GTI והופתעתי לטובה מעניינת מאוד.

פורסם

לי יש את הcla אבל אני גר בארהב והאיבוזר פה קצת שונה וגם אין לנו את ה180 פה. אני מאוד מרוצה ממנו כרכב יום יומי. לדעתי כמו שאמרו כבר אתה מאוד קיצוני באופציות שלך מצד שני אני מבין אותך כי גם אני הייתי שם. לדעתי אתה צריך לעשות רשימה של מה אתה חייב ברכב ללכת לסוכנויות ולסמן v. אני במקומך חושב כמה צעדים קדימה (אלא אם אתה מתכנן להחליף את הרכב אחרי שנתיים שלוש) ולוקח רכב שיוכל להיות שימושי במצבים שאתה אולי לא רואה כרגע. בהצלחה אם יש לך שאלות ספציפיות לגבי הcla אתה מוזמן לשאול.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

בדוק את האודי A4 החדשה גירסת 2.0 T ספורטיבי וגם יודע להיות אלגנטי ומרשים

רק מה מחירה 320 אלף שקלים . או ב300 את הQ50 של אינפיניטי .

לQ50 יש את המנוע של מרצדס C250 .

אותי הם מאוד עינינו וכמה רכבים מדגמי לקסוס .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

כל האפשרויות שהוצעו כאן ראויות ואין רכב מושלם.

אתה יכול לרכוש רכב שיחרוג מעט מהתקציב, אבל יאבד פחות מערכו ובסופו של דבר יעלה לך כמו רכב שהוא זול יותר במחיר הרכישה.

בנוסף, היום הרבה יבואנים בתחום הפרימיום מתחייבים לטרייד אין עתידי במחיר מחירון (מגיע ע״ח הנחת מזומן בד״כ).

תבצע נסיעת מבחן בכל אחד מהאפשרויות שמתאימות לך ותבחר. בכאלה סכומים, יותר או פחות 5k לא אמורים לשחק תפקיד.

פורסם

רק מציין, שיצא לי לנהוג לא מעט על המנוע שמותקן ב-CLA180 (אמנם לא בה אלא ב-C CLASS), והוא ממש ממש לא חלש.

נוסע יפה מאוד וזריז בכל מצב - וזה בא מאחד שנסע על כמה רכבים חזקים בחייו (גם אם לא AMG).

לשם השוואה - הוא מרגיש חזק באופן ניכר מה-1.8TSI הקודם (160 כ"ס).

פורסם

פער של 40 כ"ס, ותחושה חזקה באופן ניכר לטובת החלש?

אני לא בא לומר שאתה טועה כי לא נהגתי על צמד המנועים, אבל וואלה, זו חוו"ד מפתיעה... מאוד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מניסיון שלי ויצא לי לנהוג על המנוע המדובר בשלל גרסאות ודגמים וגם במקביל מבית VAG, ה1.8TSI עולה עליו בפרמטר הזריזות והכוח, אגב לא הכל קשור בכוח, הCLA יכולה להיות מהירה וחזקה אבל היא פשוט רחוקה מהמתחרות שלה בפן הדינאמי ובאיכות החומרים, העיצוב מעניין (כבר מאוס וקיבל את התדמית הלא מחמיאה).

דווקא ה125 מבית במוו עליה דיברו לפני כמה שבועות יכלה להיות אלטרנטיבה נהדרת!

פורסם
פער של 40 כ"ס, ותחושה חזקה באופן ניכר לטובת החלש?

אני לא בא לומר שאתה טועה כי לא נהגתי על צמד המנועים, אבל וואלה, זו חוו"ד מפתיעה... מאוד.

איך הגעת לכזה פער?

ל-1.6 של המרצדס יש 156 כ"ס אאל"ט.

• תוכן חדש...