Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בלבד בסכום של 220K (+/-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור מדבר על לקסוס ומרצדס 'פרמיום' וכו',

להציע VW ואלפא זה סטרצ', סיאט נשמע לא רלוונטי (למרות שלדעתי הקופרה מציעה חבילה מדהימה)

הקופרה רלוונטית למי שמחפש מקסימום ביצועים לשקל, בשביל פות"ש לא בטוח בכלל שאפילו הוטהאצ' זו רכישה כדאית.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא. בה דווקא יש 156.

מבולבל? גם אני.

לא מצליח להבין למה מרצדס c עולה יותר מחמישים אלף שקל מהלקסוס 300.

אם אני לא טועה בבריטניה הן עולות בערך אותו מחיר, לא שזה רלוונטי לנו.

כנראה בעיקר הבדלי מס. הלוקסוס היברידית ולכן היבואן מקבל הטבות מס משמעותיות.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
ה-C-180 הקודמת תומחרה לקראת סוף 2015 ב-259K.

כאשר החדשה הוצגה באירופה, היא עלתה 1,500 יורו יותר.

ובישראל? החל מ-295K. עכשיו נכון שאפשר (כנראה) לדבר על הנחה אבל שוב ההפרש לעומת התמורה מול הלקסוס למשל עצום.

נכון שמרצדס רוצה להיות הכי יקרה גם כעניין מיתוגי/שיווקי אבל חמישים אלף זה סכום גבוה מדי.

נראה לי שברגע שיש להם את ה-CLA המבוקשת נוח להם עם התמחור של ה-C.

מתי בפעם האחרונה בדקת את המחיר של קאדילק ATS-V בארה"ב לעומת הב.מ.וו M3 ואז אותה השוואה בארץ?

רמז, תכין כסא גלגלים ללסת ואל תגיד שלא הזהרתי.

פורסם

לך תבדוק את ה220 של בימר. אולי שם תמצא מעט "פרימיום" והרבה פאן. אבל תיאלץ להפרד ביותר מ220 אלף שח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אאודי a3 סדאן מכונית מעולה ומדהימה, נראית ומשדרת יוקרה וספורט, לגבי המרצדס cla אוטו יפה מאוד אני בתור אחד שעיצוב זה דבר שמשפיע מאוד בקניית רכב עבורו הייתי בוחר בה יש לה פרונט מרשים היא מנקרת עיניים והיא רכב מצויין אמנם יחסית לכל מה שמרצדס מציעה היא הכי חלשה אבל עדיין יותר חזקה מהרבה אחרות שמוצעות בשוק.

אגב אם כבר בחרת במנהלים אולי תתגמש קצת ותתנסה בג'יפון של אאודי הq3? אני מכיר כמה אנשים ושמעתי על עוד שעברו לרכב הזה מרכבי יוקרה אחרים שהיו להם והם מרוצים מאוד.

עוד רכב שהייתי ממליץ עליו זה אאודי s1 כמובן במידה ובחרת ספורטיבי, מרצדס a class אולי אפילו amg, אוקטביה rs ביצועים ורכב מפחיד יוצא מן הכלל.

פורסם
כן אדוני, איזו AMG חדשה נכנסת בתקציב?

אני מניח שהוא התכוון A180 עם איבזור AMG אבל ממה ששמעתי מדובר על תוספת של כ 100K ש"ח למחיר.

פורסם

"מרצדס מדגם A250 AMG אינה רק החזקה ביותר בהיצע הדגמים של סדרת A-Class. המנוע, מתלים בולמים ובלמים של A250 AMG תוכננו וכוילו על ידי סדנת AMG כדי להבטיח ביצועים ללא תחרות. מנוע 4 הצילינדרים המוגדש מספק 211 כוחות סוס ב-5,500 סל"ד ומומנט אדיר של 35.7 קג"מ כבר ב- 1,200 סל"ד נמוכים, כך שבכל תחום סל"ד יש שפע של כוח. יחד עם התיבה הרובוטית כפולת המצמדים 7G-DCT, התאוצה למאה קמ"ש אורכת 6.4 שניות בלבד, והמהירות המרבית היא 240 קמ"ש!"ציטוט מהאתר של מרצדס בארץ, ידוע שa45 זאת הamg המקורית אך 250 גם טובה מאוד וזה לא רק אבזור היא יוצאת מהסדנה של amg בתוספת שיפורים של הסדנה.

פורסם

אני מודה לכולם על התגובות.

עדכון נוסף: נסיעת מבחן ב-cla, לאור חוות הדעת שקראתי הגעתי עם ציפיות מאוד נמוכות ולכן הופתעתי לטובה - בנסיעה מנהלתית לא חסר כח, הנסיעה שקטה והרכב יפיפיה.

מצד שני, קשה להתרגל לרעיון של מרצדס עם הנעה קדמית, הגירסא הבסיסית די ערומה מאבזור והמרווח מאחורה בקושי מאפשר לשני מבוגרים לשבת בנוחות לאורך זמן למרות שעבורי זה פחות קריטי.

על כל זה הייתי מוכן להתגבר אלא שהרכב עובר מתחית פנים עכשיו וכדי לקבל אותו צריך להמתין בערך חמישה חודשים ולכן הוא יורד מהפרק.

הייתי בסוכנות ב.מ.וו, ישבתי בסידרה 3 ועם כל האהבה העצומה שלי למרצדס הפער בינה ובין ה-cla שאינן באותו סגמנט כמובן, אבל מתומחרות דומה - עצום.

אני אעשה נסיעת מבחן בשלוש בקרוב, נראה שזה הכיוון למרות הפחד מהמנוע עם השלושה צילנדרים.

חייב לציין שגם הx1 יפיפה. לא מכיר את הדגם בכלל אם מישהו יכול לשפוך מעט אור עליו.

שומאכר, אכן הסדרה 2 אידיאלית היא מתחילה מ-250, אני יכול להתגמש מעט השאלה אם דלק מוטורס יתגמשו גם...

גם את ה-2 אני לא מכיר כל כך כך שאשמח לעוד הערות והארות בנושא.

פורסם (נערך)

תבדוק את האוקטביה rs זה רכב מצויין לא תפסיד כלום רק כמה דקות מחייך במקרה הרע במקרה הטוב תתאהב ברכב הזה.

הבמוו מצויינת וידוע שהcla היא לא בין הטובות בקטגוריה אבל שוב הבחירה שלך צריכה להיות על פי שיקולים של נוחות גם.

למי שטוען שמרצדס a 250 amg באה רק כאיבזור טועה ומטעה, זאת לא 180 עם 122 כוחות סוס שלה יש באמת גרסת אבזור רק אלא באמת רכב שיוצא מקוטלי סדנת amg לאחר שיפור שלהם גם במנוע!

X1 זה כבר ג'יפון וכמו שאמרתי לך הקטגוריה הזאת טובה מאוד ויש לך מבחר יפה ומחירים אטרקטיביים, לפני שאתה רוכש רכב תתנסה גם בקטגוריה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי 1993
פורסם
תבדוק את האוקטביה rs זה רכב מצויין לא תפסיד כלום רק כמה דקות מחייך במקרה הרע במקרה הטוב תתאהב ברכב הזה.

הבמוו מצויינת וידוע שהcla היא לא בין הטובות בקטגוריה אבל שוב הבחירה שלך צריכה להיות על פי שיקולים של נוחות גם.

למי שטוען שמרצדס a 250 amg באה רק כאיבזור טועה ומטעה, זאת לא 180 עם 122 כוחות סוס שלה יש באמת גרסת אבזור רק אלא באמת רכב שיוצא מקוטלי סדנת amg לאחר שיפור שלהם גם במנוע!

X1 זה כבר ג'יפון וכמו שאמרתי לך הקטגוריה הזאת טובה מאוד ויש לך מבחר יפה ומחירים אטרקטיביים, לפני שאתה רוכש רכב תתנסה גם בקטגוריה הזאת.

לי יש את הcla 250 amg, אין לו שום שיפור במנוע מamg.

לפות״ש הבימריות נשמע כמו כיוון מעולה בשבילך.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• תוכן חדש...