Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 159 במקום אאודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקפיץ שרשור לצורך שאלה של פותח השרשור. האם רכשת בסופו של דבר את ה-159 המדוברת? אני עומד בסוגייה זהה לשלך רק שהמעבר שלי הוא אינו מהאודי אלא מפיאט בראבו שמורה וזריזה. תוכל לפרט האם היא מרווחת יותר מהאודי הקודמת שלך? ומה בנוגע לאמינות?

אין צורך בחתימה....

פורסם

מכיר קצת בראבו, ידנית אמנם, וגם קצת 159. האחרונה מהודרת הרבה יותר ויש לה מקדם הופעה מרשים מאוד, גם אם הוא קצת מתיישן, אבל הבראבו לטעמי הפרטי מהנה יותר לנהיגה, קלילה וכיפית ביחס. מה שמשותף לשתיהן מעבר לארץ המוצא ומעבר לטינה שהן מעוררות אצל חלק מהחברים המכובדים כאן, היא העובדה שהן זן הולך ונעלם, כל אחת בתחומה.

• אחראי פורום
פורסם

עד שאקסודוס יענה (והוא הספיק למכור את האלפא), לי יש גם וגם.

ה-159 ארוכה יותר ובעלת בסיס גלגלים גדול יותר וזה בהחלט מתבטא במרווח במושב האחורי.

היא כמובן גם רחבה יותר. ה-159 היא לא הכי מרווחת שיש אבל זה שיפור משמעותי מהבראבו בכל אספקט, כולל תא המטען.

על איזה דגם של 159 אתה מתכנן?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

מצחיק, אחרי האלפא קניתי בראבו.

כמובן שהפעם השיקול לא היה שידרוג אלה חיסכון והזרמת העודף מהמכירה לטובת החלפת דיור.

ה159 רחוקה מלהיות מושלמת, אבל זה האוטו הכי טוב שאי פעם היה לי והאוטו שהכי נהנתי ממנו, עדיפה על האיי 3 בהרבה.

אבל אני אגלה לך סוד, הבראבו שלך, עדיפה על האיי 3 בכל אספקט חוץ מהפוזה והכוח (וגם זה תלוי בתוכנה בבראבו ובמנוע באאודי), אז האם לשדרג ל159? כן, בלי לחשוב פעמיים.

האם לשדרג לאיי 3? רק עם 2.0 טורבו ובשביל הגיוון והחוויה, לא באמת שווה את הכסף.

נ.ב

אולי זה יעזור לך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=565203

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה חברים. דרך אגב הדגם הוא 2.2 סלספיד גירסת אלגנטה. המחיר מאוד קורץ והאוטו שמור מאוד ועם קילומטרז נמוך. עלייה לכביש סוף 2009

אין צורך בחתימה....

פורסם

קח לבדיקה אצל מיכאל בתל אביב או אוטו איטליה בפ"ת ותתחדש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

האוטו מטופל אצל מיכאל. המצחיק הוא שהקנייה לא יצאה לאור בגלל תנוחת ישיבה מוזרה מאוד. הכיסא במצבו הנמוך ביותר לא משנה היכן עומד הכיסא במסילה גורם לראש שלי להיכנס בתקרת הגג. רוב הנהיגה ברכב הייתי מרוכז בכיצד אני נמנע ממגע עם הגג. אני 180, האן הרכב ךנמוכים בלבד?

אין צורך בחתימה....

פורסם

יכול להיות שישנה בעיה עם הכיסא הספציפי הזה ברכב? אנסה בימים הקרובים לגשת ל-159 אחרת בכדי לבדוק

אין צורך בחתימה....

פורסם

האם לשדרג לאיי 3? רק עם 2.0 טורבו ובשביל הגיוון והחוויה, לא באמת שווה את הכסף

בשביל להוסיף כוח על הבראבו, מקבלים תמורה טובה יותר בלאון 1.8TSI.

פערי הביצועים לא משמעותיים והלאון יותר נוחה.

מספיק להחליף לה לצמיגים איכותיים/ספורטיביים, ולקבל עוד אחיזה והתנהגות.

מה שכן, איכות הגימור בפנים לא עומדת מול ה-A3, למרות שהארגונומיה עדיפה.

כמובן ש-159 היא כבר משהו אחר, ועדיפה אם אתה מחפש משהו שממש מבדיל אותך מהעדר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...