Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 159 במקום אאודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי האלפא מרווחת יותר עם תא מטען גדול יותר שכנראה יוכל להכיל 2 עגלות.

אנשים חושבים שעם הילד השני יתחילו להסתובב עם שתי עגלות. בתכלס זה לרוב לא קורה (אלא אם הפער בגילאים על סף המינימום).

תסתדר יופי עם האודי. חבל להחליף

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי הסובארו- יצא לי לעשות סיבוב קצר מאוד (מאוד) ולכן אין סקירה לגבי התנהגות וכאלה אבל הרכב לדברי הבעלים אמין מאוד אבל טוחן דלק בצורה מפחידה (1 ל-5 זה נורמה אצלו) וכשצריך להחליף צמיגים מחליפים ברביעיות.

אני עשיתי סיבוב על האוטומטית.

פורסם
אין סיבה לשדרג בשביל היל, אלא אם הרכב 3 דלתות. זו לכשעצמה לא תמיד מגבלה, אבל ב-A3 הגישה לספסל האחורי קשה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?246431-Audi-A3-2-0-TFSI-DSG&highlight=TFSI

אני רוצה לאמר כאן משהו פרובוקטיבי.

לאון 1.8 TSI היא רכב מוצלח יותר לכל שימוש יומיומי.

להוציא פלסטיקה, איכות המושבים הקדמיים, אחיזה אבסולוטית, וקצת חוסר בביצועים (ממש קצת) - כל השאר לטובת הלאון.

היא נוחה יותר (איזון טוב יותר בין אחיזה לנוחות), מרווחת הרבה יותר, שקטה יותר (צמיגים), חסכונית יותר בדלק, המזגן טוב יותר, הארגונומיה טובה יותר ואפילו המערכת טובה יותר. היא פשוט מכונית נעימה יותר ליומיום.

אם ה-A3 היתה מפצה על חוסר הנוחות שלה עם יכולות ספורטיביות אמיתיות - ניחא. היא לא. באמת שמדובר ברכב מאוד סטרילי ולא מעניין לנהיגה.

כמובן שאם אתה בקטע של מקסימום אחיזה וביצועים, לא משנה מה, אז היא עדיפה.

ברור שאם אתה חייב פלסטיקה חסינת פצצת אטום, אז היא עדיפה.

אבל ככה, ליומיום, ה-A3 לא שווה את חוסר הנוחות שלה. ואני מדבר בתור מישהו שהיה האפי-פאפי גם עם קליאו ספורט דור ראשון וגם עם WRX, ככה שרגיש לנוחות ורעש אני לא. פשוט ב-TFSI אין תמורה לאגרה.

עכשיו אני יודע מה יגידו. ל-A3 DSG 6. יופי.

כמה כסף יותר במחיר הקנייה/ירידה במודל זה שווה?

אני מנסה להבין אם האודי היא הטוב בשני העולמות - נוחות ופאר לצד ספורטיביות. לדעתך היא נופלת בין הכיסאות. אם כך עדיף לי כבר לרכוש וולוו C30 ולא לאון.

האם לדעתך ה-GTI לא מתנהגת טוב מה-A3 במידה שמצדיקה ירידה בנוחות ופאר לעומתה? כי מכונית פחות מעודנת ונוחה מ-GTI אני לא מתכוון לרכוש..

:idea:
פורסם

אל תקשיב לבמבי (טוב תקשיב אבל בערבון מוגבל) ;).

אני למשל לא מסכים איתו בנושא האופי המשעמם של האאודי וכבר התדיינו בנושא פעמים רבות, קח את הרכב לנסיעת מבחן ותחליט לבד אם הוא ספורטיבי מספיק ועונה לשאר הדרישות.

באופן אישי אני חושב שהאאודי עדיפה על הלאון בהרבה ויצא לי לנסוע על הלאון המדוברת לא מעט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני מנסה להבין אם האודי היא הטוב בשני העולמות - נוחות ופאר לצד ספורטיביות. לדעתך היא נופלת בין הכיסאות. אם כך עדיף לי כבר לרכוש וולוו C30 ולא לאון.

האם לדעתך ה-GTI לא מתנהגת טוב מה-A3 במידה שמצדיקה ירידה בנוחות ופאר לעומתה? כי מכונית פחות מעודנת ונוחה מ-GTI אני לא מתכוון לרכוש..

ממתי הGTI היא "ירידה בנוחות והפאר" לעומת הA3? מכיר אותן מאוד מקרוב, הGTI עדיפה על הA3 בכל פרמטר אפשרי למעט הסמל, במיוחד בGTI MK6 לעומת הA3 מאותו שנתון. הגולף יותר מרווחת, יותר מאובזרת, יותר מתנהגת, נראית יותר טוב לטעמי - לא יודע לגבי נוחות הנסיעה עצמה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כן, אתה צודק מאחר ודור 6 התחרה עד לאחרונה ב-A3 הישנה. אבל אני יכול להכניס לתקציב רק את דור 5. יש לך, כמדומני, נסיון איתה.. היא נופלת מה-A3 של אותן שנים בנוחות ופאר?

בכתבה מגליון אוטו שהשווה בין ה-A3 ל-C30, ה-A3 קיבלה ריג'קטים קשים בהיבטים שהיא אמורה להצטיין בהם (שקט, עידון, נוחות וכו'). איפה הגולף דור 5 בכל הסיפור הזה? אפילו מתחת לאודי?

:idea:
פורסם
כן, אתה צודק מאחר ודור 6 התחרה עד לאחרונה ב-A3 הישנה. אבל אני יכול להכניס לתקציב רק את דור 5. יש לך, כמדומני, נסיון איתה.. היא נופלת מה-A3 של אותן שנים בנוחות ופאר?

בכתבה מגליון אוטו שהשווה בין ה-A3 ל-C30, ה-A3 קיבלה ריג'קטים קשים בהיבטים שהיא אמורה להצטיין בהם (שקט, עידון, נוחות וכו'). איפה הגולף דור 5 בכל הסיפור הזה? אפילו מתחת לאודי?

הגולף 5 כבר לא מכונית חדשה. היא נוחה ומעודנת מספיק, בוודאי ביחס לדברים אחרים מהתקופה, אם כי היא הרבה יותר raw מדור 6. לפעמים זה נחמד.

תא הנוסעים ב6 עדיף על הA3 בכל פרמטר. ב5, אני גם העדפתי את התא שבגולף בגלל המרחב, אם כי יהיו כאלו שיחשבו שתא הנוסעים באודי יוקרתי יותר מבחינת חומרים ועיצוב. בכל אופן, זה לא משנה באיזה דור - 5, 6 או 7 - הגולף היא המכונית הטובה יותר. לך תבין.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
והנה הלך לו עוד שרשור...

אני מבין מה אתה אומר ואני מקבל את זה. בחזרה לאלפא ואודי.

פורסם
באופן אישי אני חושב שהאאודי עדיפה על הלאון בהרבה ויצא לי לנסוע על הלאון המדוברת לא מעט.

אני פירטתי.

במה ה-A3 עדיפה, והאם זה שווה כפול כסף?

5

ברור שהרכב מוצלח אך איני מצליח למצוא בשום מקום רשמים על אחזקתו, אמינותו ומוסכים מתמחים.

שוב, זה לא שרע לי עם האאודי, אבל אולי יש אלטרנטיבות טובות יותר?

אני לא חושב שיש שם משהו שאין ברכבים אחרים של הקונצרן.

אם לא רע לך עם הרכב שלך, כאמור, אל תחליף...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא פירטתי בעבר במבי?

דברנו על הדגם הזה כל כל הרבה שאני אמנע להכנס לדקויות.

עדיף באיכות חומרים, מנוע, גיר, התנהגות ובעייני גם עיצוב.

אני מאוד אוהב את הלאון אבל ה1.8 נראת כמו ביצה ענקית.

מה שבטוח שהאאודי לא שווה כפול כסף והיא גם לא נמכרת ככה בפועל.

בכל אופן אם הייתי מעדיף את הלאון או חושב כמוך הייתי רוכש אותה מלחתחילה במקום האאודי, זה לא שמישהו סיבב לי את היד.

החלטתי לבדוק את הסוברו, אולי זאת תהיי אהבה ממבט ראשון, אם לא, נשאר עם הגרמניה עד שהתקציב יאפשר קפיצת מדרגה משמעותית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני זוכר...

את מה שברברתי על ה-Spec B לא זכרתי בכלל.

רק זכרתי שמאוד אהבתי (אפילו השתמשתי באותו ביטוי).

בשביל להתאהב ב-Spec B צריך לנהוג בה. באמת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם איני טועה, גם המנוע הזה של הסובארו משתלב באופן מושלם עם מערכת גז, ומניסיון שלי- 320000 ק"מ עם האחות צנומת המנוע (2.0 ליטר), אפס תקלות. ויש עוד דוגמאות מהמשפחה הזו.

7000 ש"ח למערכת ומיכל 70 ליטר ואחריות ארוכה נראה לי שווה להשקיע, במידה ובחרת בסובארו הנהדרת, ועוד יותר עם המנוע הזה. יש אפשרות למקם מיכל קטן יותר בתחתית המרכב, (במקרים מסוימים גם במקום גלגל רזרבי), שלא יבוא על חשבון תא המטען.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם (נערך)

חבל מאוד שאתם זורקים סתם דברים באוויר.

יש למכר שלי אלפא רומיאו 159 נפח מנוע 2.2 גיר JTS.

אין מילים, האוטו מעולה מכל הבחינות. אחיזה מטורפת מאוד שבטוח לA3 שלך אין.

ביצועים ? אני יכול להגיד שחצי מהפורום פה לא מבין.

0-100 היא חלשה, עושה רק 8.5 שניות 0-100 בגלל שהיא כבדה.

אבל בכל דבר אחר 80-120 או 100-160 וכו' היא מאוד אבל מאוד מאוד חזקה.

יש לה סאונד נהדר. יש ברשותי שירוקו 2.0 טורבו עם 200 כוח סוס ועשינו כמה מדדים ולהלן התוצאות :

0-100 - לקחתי אותה בפער קטן לא משהו רציני.

80-120 - לקחה אותי.

100-140 - לקחה אותי.

חבל שאתם מדברים בלי ניסיון ומבלי שאתם מכירים מקרוב את הרכב.

בנוגע לאמינות, הרכב מאוד אמין, לא היה לו תקלה עד כה למעט

דברים שצריך להחליף כתוצאה מבלאי והוא מחזיק בה כבר שנתיים 555

דרך אגב כמו שאמרו פה כדאי לך ללכת על הדגם עם אבזור חשמלי כי אין פער במחירים ביד 2.

עריכה אחרונה על ידי Userr

• תוכן חדש...