ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
שלום לחברי הפורום המכובד, אני מתלבט איזה רכב לרכוש מהנ"ל, מיועד למשפחה בת 5 נפשות, 2 מבוגרים, ו3 ילדים בגלאי 0-5. להלן המועמדים, והמידע שהבנתי לגבי חלקם: - לקסוס NX בנזין טורבו 2.0 (לא היברידי): יתרון- חדישה, אמינה, בטיחות. חסרון - מרווח ראש מאחור, פחות אוהבים במבחנים. - מרצדס GLC - בנזין. יתרון - חדישה, מרווחת. חסרון -קצת מחיר, מנקרת. - במוו X3 - פחות אוהב את המיתוג אבל יכול לסבול - דיסקאבר ספורט - יתרון 7 מקומות, יכולת שטח (לא באמת צריך).... - וולו xc60, T5 - מרווחת, מחיר נוח. חשוב לי - שיהיה מספיק מרווח, בטיחות, קצת חדשנות ואם אפשר קצת הנאה מנהיגה. אשמח להחלטתכם הסופית
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- 3 תגובות
- 558 צפיות
שלום לכולם אני יודע ששיגעתי אתכם אך ירדתי מרכב 7 מקומות עקב אחזקה ותיקונים יקרים מאוד החלטתי ללכת על רכב הכי מרווח בתא המטען לעגלות לילדים וקניות וכו' והכי מרווח במושבי הרכב לזוג הורים מקדימה (לא רזים) ושלושה כיסאות בטיחות לספסלים האחוריים. בנוסף מחפש את הרכב הכי אמין ועם אחזקה לא יקרה התקציב שלי עד 45 אלף
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים, לאחר חיפוש מתיש באתר יד2 לא מצאתי רכב הולם(לפי דרישותיי כמובן) בסכום שעומד לרשותי, 10K. על הרכב להיות אוטומט(לא רוצה ידני בכלל כרגע), זול בטיפולים, להסיע מקסימום 2 אנשים ומידי פעם לדחוס מאחורה בצפיפות עוד שלושה (ככה שמיני/סופר מיני מספקות בהחלט, לא אכפת לי נוחיות הנוסעים הנוספים כי זה לעתים רחוקות), רוצה לשייט על 120 בכיף ואם אפשר להגיע צפונה מה טוב. על הרכב ליסוע באזור המרכז רוב ימות השבוע(עבודה-חזור), ובסופשים גיחה לצפון, חזור למחרת. אז מה עכשיו? ממילא, תכננתי להחליף את הרכב שהייתי קונה עכשיו ב10K בשנה הבאה, לחסוך ולרכוש חדש יותר, ולכן החלטתי ללכת על מימון, לשלם עוד ריבית אבל להנות כבר החל מעכשיו עם רכב טוב איכותי וראש שקט ל…
הודעה אחרונה מאת לירי, -
- 3 תגובות
- 519 צפיות
בוקר טוב לכולם, מחר אני הולך לבדוק רכב עם אבא שלי בשבילו, מצאנו רכב שעומד בדרישות שלו ( דיזל, גדול,ידני). הרכב הוא מיצובישי האנטר שנת 2011, מנוע טורבו דיזל 2500 הרכב הוא 4X2. הרכב יד ראשון (נמצא כרגע במגרש בצפון ) אבל היד הראשונה היא ליסינג ( רכב אבטחה) סה"כ חיצונית בתמונות הוא נראה נהדר, אבל זה לא משהו שדייטלינג טוב לא יכול לסדר חשוב לציין שהרכב עבר סה"כ 35K ! אני יודע שזה לא אידיאלי לקנות רכב שהוא ליסינג לשעבר אבל הוא במחיר שמתאים לנו ועונה כמו כן על כל הקריטריונים, ובנוסף עבר סה"כ 35 אלף קילומטר. אשמח לטיפים לבדיקה לרכב מסוג זה, חשבתי להתמקד על הגיר והקלאץ הרי הרכב נסע אני מתאר לעצמי כל הזמן בהילוכים נמוכים ( 1-3 ) בגלל שהוא היה רכב בטחון. סה"כ אש…
הודעה אחרונה מאת igalkr11, -
- 0 תגובות
- 460 צפיות
הי הרכב שבכותרת בהנחה ששמור ומטופל מה אומרים? א. מחיר ראוי ב. מחלות / למה לשים לב ג. כללית האם יגלה אמינות או שבור ללא תחתית תודה!
הודעה אחרונה מאת avargel, -
לחברי הפורום שלום! אני בן 29. רוצה לקנות רכב ספורט דו מושבי מרגש ושובב. אתחיל ואומר שלא היה לי בעברי רודסטר, אינני נהג מרוצים או פריק של ג'מאיקאנות. -דרישות- רצוני לקנות רודסטר איכותית זולה להחזקה באופן יחסי, עם צריכת דלק טובה, וראויה לשימוש יומיומי(מודע למגבלות תא האחסון) עד היום נהגתי ברכב ידני (200K קילומטרים) ואני מאוד אוהב את השליטה שהגיר הידני מאפשר. אוהב לסוע מהר ולהתרגש מסיבובים מהירים. אני לא מדמיין את עצמי לוקח את הרכב לקצה אלא מאמץ אותו מעט עם רוח בשיער ביום של שמש. התקציב שלי נע סביב ה 40K-45K. לפי מה שהבנתי וחקרתי, mx5 nb 2003-4 יכול לכנס לתקציב והדרישות הנל. -שאלות- האם ישנם גרסאות/גימורים אמינות/מהנות יותר או פחות בשנתונים הללו? - האם מ…
הודעה אחרונה מאת shandor, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 909 צפיות
טוב השברולט הולכת כנראה בסופ"ש, מחפש מחליפה קטנה יותר וחסכונית לנסועה של 22000 ק"מ בשנה, חשוב אמינות ובטיחות ואחזקה זולה. ראיתי פולו 2011 עם 17500 ק"מ (וכן זה לא טעות) במצב טוב 1.4 אוטו' (מקווה שלא הdgs) ב60000 שח לא גמיש כלל, השאלה היא עלויות אחזקה ביחס למיקרה? צריכת דלק? ובכללי מה עדיף משניהם (לא פרמטר חשוב אבל הירידה ערך של השברולט היא לא משהו זניח), אופציה נוספת ופחות רצויה ע"י המנכלית היא רכב ידני וכאן שוב כמה אופציות: שכן מוכר פאביה2013 עם 35000 ק"מ כחדשה ורוצה עליה 50000 ש"ח לא גמיש אבל הרכב כחדש, או דאצ'יה ספואווי 2015 מנוע טורבו יד שניה ב60000 ש"ח. האם ריצוי המנכלית יעלה לי ביוקר? אשמח שתערבבו את הכל ותובנות.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, אני מתלבט בין הסיאט איביזה לסקודה פאביה, האם הפער במחיר באמת מצדיק לרכוש את הסקודה פאביה? (סקודה פאביה 100,000 וסיאט 83,000), וזה למרות שבדגם המשופר של הסיאט איביזה יש מנוע טורבו 1000 סמק עם 110 כ"ס לעומת מנוע 1200 סמק עם אותו כ"ס בסקודה. - האם יש פער גדול ביחס לתא המטען? - הבנתי שעלות חלקי חילוף בשני הדגמים מאוד יקרה ושיש בלאי מהיר יחסית למנוע - בשניהם היצרן נותן רק שנתיים אחריות.
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
-
עדיין מתלבט לרכב האוטומט החדש שאקנה לאישה. מבקש פרטים לגבי הרכב הנ"ל( לא סטיישן) אמינות, דלק, איכות ונוחות(מחר מאמין כבר שתהיה נסיעת מבחן) מול המתחרות שלה.
הודעה אחרונה מאת idan897, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולכם, אנחנו מחפשים רכב שני למשפחה (שני ילדים). רכב ידני. מפאת התקציב - מתמקדים בשנתונים שסביב 2000 . לא אכפת לנו לרדת גם עד 1997 אם מדובר בקילומטראז' נמוך. הכי חשוב לנו - רכב אמין שלא יעשה בעיות, כמה שיותר "לא רואה מוסך" למרות הגיל המתקדם... וחלפים זולים. עשיתי הרבה חיפושים בפורום לגבי מכוניות ספציפיות, צימצמתי אפשרויות, אבל אשמח לקבל עצות. כרגע ההתלבטות: פיאט פונטו, פולסווגן פולו, פיגו 306 או 206, פורד פיאסטה. חוץ מהקטנות - אולי יונדאי אקסנט או 323 (לא לנטיס שנתון 1997 מטעמי תקציב). אבל מטרידה אותי צריכת הדלק. כמובן שאם יש המלצה לרכב שלא ציינתי - בשמחה. תודה מראש ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
אשמח לשמוע מידע מבעלים של מיטו (דגם ה155 כוח סוס ) לגבי אמינות הרכב , אחזקה , חלפים עלות טיפולים . ובכללי על הרכב וכמה כדאי לקחת ידני על אוטומט . בעיות בגיר , תקלות שצריך לבדוק וכו...
הודעה אחרונה מאת oran corolla, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני בעל סיאט איביזה 2012 1.4L ידנית, 5 דלתות רכב מדהים לדעתי. נסיעה שבועית שלי מסתכמת בנסיעה יומית לעבודה (משהו כמו 60 ק"מ), כפעמיים בשבוע למרכז (כ260 ק"מ), אחת לחודש חיפה-אשקלון וחזרה - כלומר נסיעות בינעירוניות בלבד. הרכב הוא הרגליים שלי בעצם. אני מעוניין להחליף ולרכוש רכב סדאן גדול יותר. האלמנטים החשובים לי ביותר הם: חסכון בדלק (האיביזה צורכת כ 1:15 בנסיעה רגועה). דגש חזק מאוד על נ ו ח ו ת (הגב מורגש). אמינות. גיר ידני. מהנה (בכל זאת, אני נוהג לא מעט ואוהב נהיגה). בטיחותי - יש ילדים. עד כ70-80 אלף ש"ח, אפשרי יותר ע"י מימון ובאם הרכב באמת עונה לדרישות. שנת ייצור 2011/2012 ומעלה. אפשרי גם רכב חדש. כל סוג רכב/מנוע יכול להיות …
הודעה אחרונה מאת 2+2wheels, -
-
חושב שעשיתי טעות... (או: גם לא קראתי את כללי הפורום וגם שילמתי מקדמה על רכב שלא ראיתי 1 2
מאת Noam_w3- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי, הייתי בטריידמוביל לפני כמה ימים והתעניינתי ברכב 2008 עם קילומטראז נמוך שגם היה במגרש ויצא לי לראות אותו והתרשמתי לטובה.. שאלתי אם יש התחייבות לבדיקה נאמר לי שכן ושהם בודקים אצלם אבל בכל זאת הייתי די בטוח שאני אקח אותו גם לבדיקה בעצמי.. עכשיו הייתי בטוח שזה הליך ראשוני אבל נראה לי טעיתי בזה שחתמתי להם וכבר שילמתי מקדמה מבלי לראות את הספר טיפולים ו/או לקחת אותו לבדיקה שרציתי.. הרכב עוד לא הגיע והוא במכון טיפולים שלהם השאלה שלי זה אם כשהוא מגיע אני יכול כן לקחת אותו לבדיקה לפני שאני משלם להם את היתרה, או החוזה שחתמתי עליו מכריח אותי לקנות אותו? יש סעיף שאומר דבר לגבי זה והוא לא מסומן לכאן או לכאן ככה שזה לא נראה שהוצעה לי האפשרות במעמד הקנייה.. תודה!
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 833 צפיות
נוסע מחר לבדוק פג'ו 107 2012 לאימא שלי, יש למישהו המלצמה למקום טוב ואמין?
הודעה אחרונה מאת shandor, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, בעקבות תאונת דרכים בה ה-i20 שלי הלכה טוטאלוס, אני מחפש רכב שיחליף אותו. מדובר ברכב שאמור להיות כרגע רכב יחיד למשפחה, ותוך כשנה להפוך להיות רכב של אשתי (כלומר רכב שני למשפחה). כרגע הרכב משמש 2 מבוגרים + כיסא בטיחות לתינוק (+כלב אחד), ויהיה אמור לשרת בעתיד 2 כיסאות בטיחות. כיוון שה-i20 היתה ספרטנית משהו (גם במכלולים וגם במרווח הפנימי) הייתי מעוניין לקבל משהו שהוא קצת יותר. תקציב: 60-70K גיר: אוטומטי בלבד רכבים שנראים לנו מעניינים: קיה ריו 5 דלתות, טויוטה אוריס, יונדאי i30, רכבים שנפסלו (ע"י אשתי בעיקר בגלל צורה חיצונית, או על ידי בשל סיבות אחרות): קבוצת VAG, צרפתיות (רנו, סיטרואן), הונדה ג'אז (או כל רכב אחר שנראה קובייתי או נראה …
הודעה אחרונה מאת fr0sty, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 576 צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב סופר מיני לחמתי עד 50K. גיר אוטומטי, עדיף עם תא מטען גדול, שיהיה חסכוני אבל גם לא עגלה, משנתונים 2011 ומעלה, מבצעת סביבות 15000 ק"מ לשנה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Evilized, -
-
- 1 תגובות
- 486 צפיות
שלום לכולם, אני שוקל לקנות יונדאי i30-cw (מליסינג). באחת הביקורות על הרכב כתוב שזוויות הגלגול בולטות, ולכן היא פחות טובה מסטיישנים אחרים. מאחר והבטיחות היא הפרמטר החשוב לי ביותר, האם המשמעות של זוויות גלגול בולטות היא שבסיבובים יש לרכב פחות אחיזה בכביש (וכך - סיכוי גדול יותר להתהפך?) תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 7 תגובות
- 794 צפיות
שלום, איכשהו עד היום הצלחנו להסתדר בלי רכב (עם המון אוטובוסים ועזרה מההורים), אבל עכשיו - כשהתינוק השני צפוי להגיע בעוד כמה חודשים, הגיע הזמן לקנות את המכונית הראשונה שלנו... אז מה אני מחפש? רכב עד מחיר 60K ש"ח, שמתאים למשפחה (כלומר - בטיחות, אמינות, שלושה מושבים לא צפופים מדי מאחורה, בגאז' די גדול, ואולי עוד דברים חשובים שלא עולים בדעתי עכשיו). ממש לא חשוב לי זמן האצה מ-0 ל-100 וכו', אני לא מתכוון להשתמש ברכב בשביל דאווינים או ספורט. נטו רכב לנסיעות קצרות בתוך גוש דן בד"כ, ומידי פעם נסיעות ארוכות יותר. בגלל שאני די חנון עם אפס ידע מכני, אני מתכוון לקנות רכב מליסינג. בשביל אחריות על הרכב אני מוכן לתת הרבה... לא בראש שלי לקחת את הרכב לבדיקה, להתחיל לה…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
ידני 10-12K
מאת Vw-golf-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים, זכיתי להכיר שיש אופצייה כזו שאנשים יכולים לייעץ ברכישת רכב. אנצל את הבמה =] אז ככה חברים, אנוכי בן 23 איש קבע צעיר שרוצה לרכוש רכב. התקציב הוא עד כ -10000 עם חריגה ל עוד אלפיים שקלונים נחמדים (לא כולל ביטוח ויישור קו). אני נוסע מדיי יום כ -70 ק"מ שרובם זה בינעירוני. מחפש רכב קטנטן, ידני, ממש לא משהו חדשני או צעקני. דרישות נורא פשוטות, לא אכפת לי מכלום. אכפת לי רק שיניע בבוקר ויסע. האם פיג'ו 205 תענה על דרישותיי? עד כמה יהיה חכם לרכוש אותה? אני מוכן להשקיע כמה אלפים ליישור קו, אבל היות ואינני מבין גדול ברכבים אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים לבחור צנוע עם דרישות נורא צנועות. אשמח לתשובות! תודה רבה, אלי.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 857 צפיות
שלום לכולם בדו"ח הבדיקה (המוזמן מטעם החברה, עוד לא לקחתי לבדיקה משלי) מופיע "מצב פנימי: מגן תחתון חסר / שבור - תיקוני מרכב, משמעות נמוכה: תקוני מרכב וצבע, מעיכות / מעוך / שריטות=בצבע+פגמים, נזק לפגושים". שאר הדו"ח אגב תקין. מה זה 'מגן תחתון'? האם מרמז על תאונה (כי יש גם פגיעות פגושים)? האם כדאי להתקדם לבדיקה פרטית או פשוט לותר על הרכב? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
רכב עד 20k
מאת ramii-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב לחברה שלי (סטודנטית) בתקציב של עד 20 אלף שקל שעונה על הדרישות 1. בגודל של מאזדה 2 בערך 2. צריכת דלק נמוכה 3. אמינות גבוהה 4. תחזוקה זולה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
ליסינג של רכב ספורט 1 2 3
מאת ליאור525- 30 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אז זה יהיה הרכב הראשון שאני קונה אני די בור בנושא הזה נסעתי עד עכשיו על קיה משפחתית של ההורים אני צריך הצעות למשהו עד 2500 כזה בחודש ואיזה ליסינג כדאי לרכב הזה.. אשמח גם לחברות ספיציפיות שאני יוכל לעשות תליסינג מהם . 1. צריכת דלק 2. נוחות 3. אמינות ( למרות שאמינות לא אמור להיות פאקטור בליסינג בגלל שאם קורה משהו אני לוקח את זה למוסך של החברה והם מסדרים בחינם לא ? )
הודעה אחרונה מאת ליאור525, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתעניין לרכוש יונדאי טרג'ט 2006 עם 200,000 ק"מ מנוע 2000 דיזל טורבו מעוניין לקבל חוות דעת מחברי הפורום
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 1 תגובות
- 656 צפיות
היי, אני כבר זמן מה חושב לייבא רכב מארה״ב. הדגם כבר עבר תקינה בארץ ונמכר גם ע״י איילון מוטורס כך שאין צורך בתקינת דגם לרכב. הרכב שאני רוצה לייבא הוא משומש משנת 2015 (מוסטנג קבר׳ 2.3 פרימיום), השאלה שמעניינת אותי היא איך עובד בדיוק ההליך? אני נוסע לארהב, רוכש את הרכב מהדילר ואז לפי מה שאני מכיר יש לך שבוע-שבועיים לרשום את הרכב (לעשות לו טייטל), ופה מעניין אותי מה בעצם עושים? רושמים את הרכב ליצוא ואם כן איך ואיפה עושים זאת, מחברת השליחויות הבנתי שיש להגיע עצמאית עם הרכב למגרש האחסנה שם הם מעגנים את הרכב למכולה ושולחים אותו לארץ, אבל מה מבחינת הניירת והביורוקרטיה של יצוא הרכב? בארץ בקבלת המכולה הבנתי שיש להציג קארפקס של הרכב ולשלם מס ברמה של 116% מהמחיר שפקיד המ…
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ההתלבטות המוכרת, רכב חדש מהניילונים, עם כל הכיף, אל מול רכב בין שנה, שכבר ספג את הירידה המשמעותית במחירון (10-12K). לרכב החדש, עוד שנה אחריות יצרן ואני כמובן שומר עליו מהרגע הראשון. מנגד, רכב בין שנה, גם הוא כמעט חדש לגמרי, ולכאורה מהווה החלטה יותר שקולה ונכונה כלכלית. פיספסתי משהו? (מדובר על פאביה ידנית 1.2 - הדגם החדש).
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 877 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב לנהגת חדשה שעלתה לכביש וכרגע לא עולה לי על להציע לה סוג מסוים של רכב. אני מחפש רכב אוטומטי והכי חשוב לי שיהיה אמין וגם חסכוני. התקציב הוא בערך 30K, יכול להיות שטיפה יותר. הצעות יתקבלו בברכה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת sharons007, -
-
- 1 תגובות
- 750 צפיות
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום המתאים. לאחר שפיספסתי הזדמנות להגשים חלום אחד חברתי ואני מנסים להגשים חלום אחר. הרכב המדובר הוא בנזין, שנת 1988. יד ראשונה עם קילומטראז הקרוב ל300k - עוד שנה וחצי אספנות כך שלא יהיה יקר לאחזקה. אנו רוצים לסדר אותו בצורה כזו שיהיה בו מקום לאחסון ציוד טיולים, אוכל, אופניים (מבחוץ) ומזרון שנוכל לישון ברכב כמובן. אז ככה - 1. הבנתי שהמנוע הוא מנוע תחתון. האם זה אמור להוות קושי מסוים? 2. מה בנוגע לאמינות? 3. מחלות? חוץ מחלודה. 3. האם אפשר לבצע שינויים כאלו (כמו שפורט מעלה) בפנים הרכב ועדיין לעבור טסט? 4. האם יש לכם רעיון לרכב עדיף? חשוב שיהיה לקראת או כבר שיהיה אספנות.
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 532 צפיות
שלום, אני מחפש רכב עם תא מטען ענק, 5 דלתות, בקרת שיוט, שליטה על הרדיו מההגה, גלגלי מגנזיום, בקרת יציבות, מחשב דרך, רכב אמין, סחיבה טובה, עד 80000 ש"ח (מוכן להיתאמץ ולהוסיף עוד) מה הייתם ממליצים ? אפשרי מסחרי או ג'יפ אבל עדיפות משפחתית או מנהלית, ואפשרי כל סוגי הגירים כולל רגיל, תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 500 צפיות
מספר השמשה ושם החברה אמור להיות זהה בכל השמשות? ברכב שבדקתי בחלון הקדמי שם החברה ומספרה שונה מכל שאר החלונות. LAMEKS 00421 בחלונות האחרים (מלבד הקדמי) שם החברה זהה (DURACAM) והמספר הוא 00097 או 00101. זה תקין? חוץ מזה, מצאתי שהטמבון מאחורה נצבע, והוא לא יושב צמוד - מה שאומר שכנראה עבר שם תאונה כלשהי. גם מקדימה, צד אחד של הטמבון רוקד באויר. מעל הגלגל באותו הצד חסר בורג אחד. והפח שמסביב לגלגל (היכן שעפים המים מהגלגל כשנוסעים בכביש רטוב) לא נראה זהה לצד השני - יש קמט שלא קיים בצד השני. חוץ מזה, רואים שאיריות צבע על הגלגלים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 703 צפיות
אהלן. אני מעוניין לקנות רכב שישמש אותי לכמה חודשים עם הפסד כספי הכי נמוך. לא מעוניין ברכב ישן שיתקלקל הרבה. חשבתי בכיוון של סיאט לאון fr, שהבנתי שיש להן שוק מעולה ולא אפסיד הרבה במכירה. מה אתם אומרים? איזה מכונית הכי תנודתית בשוק? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 594 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nir eli
- הרקוליטו
- אלעדית
- BEEKER
- yor2
- Froyne
- יצחק מכירות
- Rongaflugen
- ציטי
- itaysamurai
- nadavd4
- hans