Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ההתלבטות המוכרת, רכב חדש מהניילונים, עם כל הכיף, אל מול רכב בין שנה, שכבר ספג את הירידה המשמעותית במחירון (10-12K).

לרכב החדש, עוד שנה אחריות יצרן ואני כמובן שומר עליו מהרגע הראשון.

מנגד, רכב בין שנה, גם הוא כמעט חדש לגמרי, ולכאורה מהווה החלטה יותר שקולה ונכונה כלכלית.

פיספסתי משהו?

(מדובר על פאביה ידנית 1.2 - הדגם החדש).

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם

הדגם הוחלף ,במקרה של הדגם החדש באמת אין מה להשוות, אבי החליף את הדגם הישן בחדש והשינוי דרמטי ,במקרה הזה לך על החדש

פורסם (נערך)

לפי מיטב ידיעתי אין רכבים מהדגם החדש בני שנה על הכביש, אני קיבלתי את הרכב בין הראשונים בחודש יוני 2015 .

אולי הגיעו כמה רכבים לתקינה ומכרו אותם.

איזה רמת גימור הרכב?

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם (נערך)

הוא ככל הנראה מדבר על היחידי שנמצא ביד 2

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=31&SubModelID=279&FromYear=2015&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

פאביה שחורה, עם 7000 ק"מ, עלתה לכביש סביבות יוני-יולי, במקור ההודעה של בחור ממוצקין, שמנסה למכור אותה כבר חודש בערך. לפני שבוע בערך הורידו את המחיר ל65, ולפני כמה ימים היא כבר התחילה להופיע אצל טרייד-קאר, סוחר רכבים בצ'קפוסט (למרות שעדיין לא הסירו את ההודעה במדור פרטיים, מצד שני גם לא הקפיצו אותה מאז), אז אני מניח שהיא עברה לסוחר.

נ.ב

לדגם הידני יש רק רמת גימור אחת, אקטיב. (או במילים אחרות 4 גלגלים והגהה)

*לא סגור אם בכלל אפשר לקרוא לזה רמת גימור, לא ברור לי איפה הרמה בדיוק.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
הפאביה החדשה שונה מהישנה בכל מובן, כך שהשוואה לא במקום.

אני החלפתי לחדש נהנה מכל רגע.

בדיוק מה שהתכוונתי לרשום לך. החדשה עולם אחר מהישנה.. משמעותית יותר טובה.

במידה והחסכון הכלכלי דרמטי עבורך אז כמובן, לך על היד שנייה.

פורסם
הוא ככל הנראה מדבר על היחידי שנמצא ביד 2

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=31&SubModelID=279&FromYear=2015&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

פאביה שחורה, עם 7000 ק"מ, עלתה לכביש סביבות יוני-יולי, במקור ההודעה של בחור ממוצקין, שמנסה למכור אותה כבר חודש בערך. לפני שבוע בערך הורידו את המחיר ל65, ולפני כמה ימים היא כבר התחילה להופיע אצל טרייד-קאר, סוחר רכבים בצ'קפוסט (למרות שעדיין לא הסירו את ההודעה במדור פרטיים, מצד שני גם לא הקפיצו אותה מאז), אז אני מניח שהיא עברה לסוחר.

נ.ב

לדגם הידני יש רק רמת גימור אחת, אקטיב. (או במילים אחרות 4 גלגלים והגהה)

*לא סגור אם בכלל אפשר לקרוא לזה רמת גימור, לא ברור לי איפה הרמה בדיוק.

פגעת בול!

החברה במגרש רוצים 70K וזה כבר הופך את הרכישה להרבה פחות אטרקטיבית...

• תוכן חדש...