Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 308 החדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק מה ההפרש במחירים עם טרייד אין ובלי טרייד אין.

אם ההפרש משמעותי - לך לסוויץ', בדוק מה העמלה שאתה משלם להם ואם זה כדאי לך שהם ימכרו עבורך את האוטו.

במקביל פרסם את האוטו באופן עצמאי.

לך קשה למכור קליאו 2015 - כנראה שגם להם. אתם רואים את אותו השוק בדיוק.

תעשה את השיקול הכספי איפה אתה נשאר עם יותר כסף בכיס, ותשקלל אותו מול הסיכון שלא תצליח למכור במחיר שאתה חושב שהוא שווה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מנסה למכור את הקליאו זה לא בא בחשבון אלא רק בטרייד אין.

סוויץ? ריבית גבוהה.

אני לא בא להתאבד פה על רכב, הויתור שעשיתי על הקליאו שאני מאוד אוהב בשביל האישה יבוא בחשבון רק בטרייד אין.

לא יסכימו אז לא עשינו עסק.

פורסם

עדכון בנושא, התקשרתי ישירות לסוכנת מכירות, זאלתי אותה שוב לגבי הטרייד אין כי אם אין סיכוי אז חבל שאגיע ואבזבז זמן.

ישר אמרה, חכה תן לבדוק לך דקה ולחזור אלייך.

עברו 10 דקות וטלפון. אמרה שהמנהל בפגישה אבל הוא ביקש להיות נוכח בפגישה משולשת ושאגיע ונעשה ביחד עסקה ושהטרייד אין אפשרי.

היא טוענת שהעניין בטרייד אין במכירה הוא שאולי בגלל שהמחיר של הקליאו קרוב למחיר מכירה חדש שלו.

ובכל זאת, אגיע לשם ואני ימשיך לעדכן מה נסגר.

וברור שאשב שם וישר אגיע לתכלס לעניין.

אם לא, קרסו קרובים ואולי אסגור עסקה שם.

פורסם

תנסה להוציא מהם מצלמת רוורס, וויז+חבילת אנדרויד כולל הנחה יפה.זה מה שאני קבלתי לפני שבוע במסגרת המבצע על ה 308.

מאמין שכבר שבוע הבא אקבל את הרכב.

פורסם

בוקר טוב, עידכון מהפגישה אתמול בסוכנות ראשל"צ.

מגיע לשם עם הקליאו ומביא את הרישיון רכב כמו שהם ביקשו.

יושבים, מצלמים מסמכים, שואלים שאלות(מנסים לחשוב שאני תייר) וכל מיני שטויות של משחקים של המחשב לא נותן לי וכדומה.

בסוף מגיעים למצב שמחכים לתשובת הטרייד אין לאישור, הרי טרייד אין למחיר מחירון זה מה שהובטח לא?

לא יודע על סמך מה אבל הורידו לי 12 אלף ש"ח על הקליאו בלי שום סיבה מהמחירון!!!! אז איפה הטרייד?

אמרתי להם שאין סיכוי וישכחו, ובשביל לבאס אותם על העלק מאמץ שעשו אמרתי להם שהמולטימדיה לא שווה כלום אם אין ממשק בעברית, GPS ויותר גרוע שההתקנה היא בארץ לפי מה שהם אומרים, ובנוסף אין הנעה ללא מפתח... כל התוספות שיש בקליאו שלי הבאמת מצויינת והם דורשים מחיר כזה מופקע.

פורסם

לא יודע על סמך מה אבל הורידו לי 12 אלף ש"ח על הקליאו בלי שום סיבה מהמחירון!!!! אז איפה הטרייד?

רגע, תן לי להבין, את רוצה שהם יקחו את הרכב הכמעט חדש שלך, שהמחיר שלו מכסה אחוז גדול מעלות הרכישה, ואז יצטרכו לחתוך במחיר שלו כי מחיר המחירון שלו קרוב מדי למחיר של רכב חדש ואין שום סיבה בעולם לקנות אותו במחיר מחירון, ואחרי שהם כמובן לוקחים את כל הסיכון וירידת הערך (עד רגע המכירה) עליהם, אתם רוצה שהם יתנו לך מחיר מחירון? באיזה סרט אתה חי?

ובשביל לבאס אותם על העלק מאמץ שעשו אמרתי להם שהמולטימדיה לא שווה כלום אם אין ממשק בעברית, GPS ויותר גרוע שההתקנה היא בארץ לפי מה שהם אומרים, ובנוסף אין הנעה ללא מפתח... כל התוספות שיש בקליאו שלי הבאמת מצויינת והם דורשים מחיר כזה מופקע.

המולטימדיה שלהם מצויינת, גם בלי ממשק בעברית ו-GPS, וההתקנה היא במפעל. אבל אין ספק ש"לבאס להם את העלק מאמץ" משאיר את סוכני המכירות שבסך הכל מנסים לעשות את העבודה שלהם עם טעם טוב בפה. אחרי זה אנשים מתפלאים למה השירות באולמות התצוגה על הפנים. בטח שיהיה על הפנים, בגלל כל מיני דבילים שבאים "לבאס" ויוצאים סתם קופים מגעילים.

תתחדש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

1.כשאומרים טרייד אין במחיר מחירון מה זה אומר? (הבנת הנקרא).

2.אולי אופן הפעולה שלה מצויין אבל לא נותנת במחיר של הרכב תמורה מלאה.

3. מעניין שהם אמרו שזה הותקן בארץ.

4. שכחתי להוסיף שאמרתי גם תודה רבה בסוף והיה יחס טוב בשני הצדדים ויצאתי מבחינת יחס מרוצה למרות ההצעה המעליבה והעלק מאמץ שעשו למעני למרות שאני הייתי מוכן להגיע בסוף לסוכנות ואולי גם קצת להפסיד אבל הם הגזימו, למרות הפרסום ומה שאמרו לי בטלפון.

4. מה הבעיה בזכות שלי להביע את דעתי על המערכת של הרכב???

5. אין קשר בין לקוחות לבין העבודה של הנציגים ונותני שירות בחברה כולה. ואני מדגיש שיצאתי מבחינת יחס אלי מצווין אבל מבחינת הבאמת מאמץ שלהם למרות שאני הייתי מוכן לעשות מאמץ זה כבר היה לבדוק כמה אני פריאר.

)שלא נדבר שכל טלפון הם קמו הלכו הצידה שלא אשמע את השיחות שלהם בין הסוכן למנהל ואסמסים.. עכשיו תבין לבד

פורסם

לך תמכור את הרכב המדהים שלך עם המולטימידה הנהדרת לבד ותגיד לנו כמה קיבלת.

אם הוא כזה נהדר למה בכלל אתה מחליף לפיזו הגרועה?

פורסם (נערך)

חבר'ה תנו לי שנייה להיות לא קשור,

מה ההבדל בין ה301 וה308 חוץ מזה שאחת מהן היא סדאן והשנייה האצ'בק ?

עריכה אחרונה על ידי lolmit
פורסם

אתה שואל ברצינות?

בקצרה האחת(301) סדן המבוססת על סופר מיני עם תוספת בניה לא חוקית. רכב שמיועד למדינות עניות/מתפתחות/עולם שלישי. מיוצר גם בניגריה וסין.

השניה(308) משפחתית קומפקטית שמתחרה לטעמי ראש בראש אם המיטב שיש כרגע לתעשיית הרכב להציע.

אין שום קשר בין הרכבים חוץ ממספר הגלגלים והסמל.

לפותח השרשור. אני מבין את התסכול שלך אבל בתור מישהו שכרגע עוזר לאבא שלו למכור רכב השוק מאוד מאוד קשה, ובגלל שהרכב שלך חדש יהיה לך אפילו עוד יותר קשה למכור.

היום ישראל ישראלי שמחפש רכב יד שניה מיד מרים את האף מסתכל אל עבר הסוכנות ולוקח הלוואה בעם ריבית קטנה.

שוק היד 2 מת. זו הסיבה שרכב שאבא שלי רצה למכור בסופו של דבר ניתן לאחי במתנה, ורכב נוסף שכרגע עומד למכירה גם מתחילים לחשוב על להשאיר אותו וזהו. השוק קשה מאוד.

ההצעה שלהם אומנם לא נשמעת אטרקטיבית, אבל היא בסדר. אתה מוזמן לנסות למכור את הרכב לבד ולהבין מה המצב.

כלכלית הכי נכון לך להישאר אם הרכב, אבל אתה בבעיה שלא מאפשרת לך לחשוב כלכלית.

בהצלחה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם ההפרש משמעותי - לך לסוויץ', בדוק מה העמלה שאתה משלם להם ואם זה כדאי לך שהם ימכרו עבורך את האוטו.

1. אל תלך לסוויץ'.

2. לא זוכר שראיתי פרסום, (ואולי אני טועה), של טרייד אין במחיר מחירון ל 308. כן היו פרסומות של לטרייד אין במחיר מחירון ל C4 החדשה, שהיא דומה מאוד ל 308. שילוב זהה של מנוע וגיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתה שואל ברצינות?

בקצרה האחת(301) סדן המבוססת על סופר מיני עם תוספת בניה לא חוקית. רכב שמיועד למדינות עניות/מתפתחות/עולם שלישי. מיוצר גם בניגריה וסין.

השניה(308) משפחתית קומפקטית שמתחרה לטעמי ראש בראש אם המיטב שיש כרגע לתעשיית הרכב להציע.

אין שום קשר בין הרכבים חוץ ממספר הגלגלים והסמל.

לפותח השרשור. אני מבין את התסכול שלך אבל בתור מישהו שכרגע עוזר לאבא שלו למכור רכב השוק מאוד מאוד קשה, ובגלל שהרכב שלך חדש יהיה לך אפילו עוד יותר קשה למכור.

היום ישראל ישראלי שמחפש רכב יד שניה מיד מרים את האף מסתכל אל עבר הסוכנות ולוקח הלוואה בעם ריבית קטנה.

שוק היד 2 מת. זו הסיבה שרכב שאבא שלי רצה למכור בסופו של דבר ניתן לאחי במתנה, ורכב נוסף שכרגע עומד למכירה גם מתחילים לחשוב על להשאיר אותו וזהו. השוק קשה מאוד.

ההצעה שלהם אומנם לא נשמעת אטרקטיבית, אבל היא בסדר. אתה מוזמן לנסות למכור את הרכב לבד ולהבין מה המצב.

כלכלית הכי נכון לך להישאר אם הרכב, אבל אתה בבעיה שלא מאפשרת לך לחשוב כלכלית.

בהצלחה.

אחי ה301 נראית לטעמי לפחות טוב יותר ולפי מה שקראתי פה בפורום היא גם רכב לא רע בכלל בגרסת ה1.6 אוטומט .

• תוכן חדש...