Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 308 החדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין מתלבט לרכב האוטומט החדש שאקנה לאישה.

מבקש פרטים לגבי הרכב הנ"ל( לא סטיישן)

אמינות, דלק, איכות ונוחות(מחר מאמין כבר שתהיה נסיעת מבחן) מול המתחרות שלה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביום שישי ישבתי ברכב המדובר. נראה נחמד בפנים עם עיצוב מינימאליסטי שלי היה קשה להתרגל. עם ההגה המוזר דווקא הסתדרתי. לא נהגתי, אבל הביקורות משבחות. המושב מאחו צפוף, אבל תא המטען גדול. המחיר כרגע נותן תמורה טובה מאוד ביחס למתחרות. מתחרה ראוייה היא גולף 1.4.

פורסם

בהחלט קצת מוזר המינימליסטיות שצריך להתרגל אלייה... מוזר שהעבירו את השליטה על המזגן מהמסך מולטימדיה.

גם לפי מה שהספקתי לקרוא ולחקור המתחרה שבאמת ראוייה לה היא הגולף.

הבעיה שלי עם vag(ואני אוהב אותם) זה האמינות(הגיר), והוצאות שוטפות שיהיו יותר יקרות מהפג'ו אם זה טיפולים וביטוחים.

פורסם

למה אתה חושב שההוצאות השוטפות יקרות יותר?

לי יש לאון וההוצאות השוטפות שלה דווקא לא יקרות יותר משום רכב אחר שהיה לי.

פורסם

כי הביטוחים והטיפולים יותר יקרים בגרמנייה הזו.

אבל האמינות בגיר הזה והשירות בארץ במוסכים שלהם מוציאים את החשק.

פורסם

היתה לי 308 כזו למשך 24 שעות. מאוד נהניתי.

למסך מגע מתרגלים מהר מאוד. השילוב מנוע וגיר מצויין.

לפני כמה ימים שאלתי את הבת הגדולה שלי לאיזה אוטו היא הכי מתגעגעת מכל מכוניות המבחן שהבאתי עד היום (שתי גירסאות של 208, קקטוס, C1 ו 308), היא ישר אמרה לפיג'ו האדומה. להלן 308.

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2437/סקירת-גולשים/סובב-מותג--פיג'ו

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הרכב בהחלט מרשים באדום(הצבע האהוב עליי)

ובכללי נשמע טוב המבחן.

נסיעת מבחן תעשה הרבה סדר בבלאגן.

פורסם
אגב, יש צפי להחלפת הדגם הנוכחי בקרוב?

אם נסתכל אחורה, נראה שקוצרן PSA (פיז'ו - סיטרואן) אף פעם לא מחיליף שתי מכוניות מקבילות באותה נקודת זמן. 306 הוצגה כמה שנים לפני קסארה, 307 הוצגה כמה שנים לפני C4 הראשוה, 308 הראשונה הוצגה כמה שנים לפני C4 דור 2.

מה שאומר, שבשנים הקרובות תוחלף C4 הנוכחית (שהיא כבר בת 6) ורק אחריה תוך שנתיים - שלות בערך תוחלף 308 הנוכחית.

פורסם

עכשיו דיברו איתי מסוכנות לובינסקי מראשל"צ.

נציגה שם שאלה אותי לגבי מה אני מעוניין לעשות.... טרייד אין או ללא טרייד אין.

אמרתי לה שתלוי תקציבית וכנראה זה ילך לטרייד אין עם הקליאו החדשה(2015) שנמצאת ברשותי, מה שאומר שהפולו 2008 שנמצאת אצל האישה תישאר כרכב שני ולא תימכר והפיגו תשמש אותנו יחד( היא רוצה אוטומט והקליאו ידנית אז אני מוכן להתפשר כי יש לה שלוש פעמים בשבוע נסיעות ארוכות)

שמעה 2015 ומשום מה נרתעה ואמרה: לא נראה שעושים טרייד אין על רכבים חדשים אבל תבוא עם הרישיון רכב ונבדוק.

השאלה המעניינת למה לא?

אם אתם שואלים אותי זה בכלל שהקליאו יקרה להם וזה סוגר לי 70 אחוז מהסכום מה שכנראה הם לא רוצים שיקרה.

האם יש סיבה שאני לא יודע? אולי אתם יודעים ותוכלו להחכים אותי.

בכל מקרה אני לא ממהר ולא לחוץ וגם האישה לא לוחצת ככה שהכל נעשה בצורה מחושבת.

פורסם

זה פשוט מאד.

הם רוצים להרוויח כמה שיותר ויודעים שאין להם יותר מדי על מה להוריד לרכב בשנתון כזה.

הם רוצים כסף! לא רכב!

פורסם

כל יבואן לא אוהב טרייד אין עם רכב חדש, ומוריד משמעותית מהמחירון בגלל זה. זה קשור גם לניהול הסיכונים שלהם בנוגע למכירת הרכב שלך לאחר מכן, וגם כמובן למה שציינת בנוגע לסכום העסקה הכוללת.

• תוכן חדש...