Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 308 החדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום קשר בין ה-308 ל-301. אחת משפחתית קומפקטית שאמורה לתת פייט לגולף, לפוקוס, למגאן ולאסטרה, והשניה "מכונית תקציב" שמתחרה בפצועות מוטוריות דוגמת האטראז' והאלמרה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לך תמכור את הרכב המדהים שלך עם המולטימידה הנהדרת לבד ותגיד לנו כמה קיבלת.

אם הוא כזה נהדר למה בכלל אתה מחליף לפיזו הגרועה?

מקווה שאתה ציני... אבל אני יענה לך.

קניתי את הקליאו החדשה בשבילי לאחר שבדקתי את כל האפשרויות האחרות ובהחלט אני מרוצה עד השמיים ממנה.

האישה רוצה רכב אוטומט ואמרתי אוקי שאני מוכן להחליף את הקליאו לאוטומט ואני יבדוק אופציות.

אמרתי נחליף כבר מעכשיו למשהו קצת יותר משפחתי כי בעזרת השם בעתיד...

בפיגו אמרו טרייד אין במחיר מחירון על ה308 וככה אמרה לי הסוכנת בטלפון בשביל לשכהע אותי להגיע...

מישהו אמר פה שאני מתוסכל.

אז לא. אני מרוצה כרגע שהקליאו נשארת אצלי כי אני נהנה ממנה מכל רגע.

זה שהייתי מוכן לעשות פשרה בשביל האישה שאני אוהב יותר מרכב זה משהו אחר.

שוב וגם היא אומרת... אין מה למהר.. יש לה רכב בינתיים ולא מתאבדים על רכב חדש בכל הכח.

הכוונה הייתה שתיסע על רכב חדש אוטומט וקצת יותר גדול בשביל משפחה שתתרחב בע"ה.

והרכב לה ישאר רכב שני.

• תוכן חדש...