Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

אנחנו מחפשים רכב שני למשפחה (שני ילדים). רכב ידני.

מפאת התקציב - מתמקדים בשנתונים שסביב 2000 . לא אכפת לנו לרדת גם עד 1997 אם מדובר בקילומטראז' נמוך.

הכי חשוב לנו - רכב אמין שלא יעשה בעיות, כמה שיותר "לא רואה מוסך" למרות הגיל המתקדם... וחלפים זולים.

עשיתי הרבה חיפושים בפורום לגבי מכוניות ספציפיות, צימצמתי אפשרויות, אבל אשמח לקבל עצות.

כרגע ההתלבטות: פיאט פונטו, פולסווגן פולו, פיגו 306 או 206, פורד פיאסטה.

חוץ מהקטנות - אולי יונדאי אקסנט או 323 (לא לנטיס שנתון 1997 מטעמי תקציב). אבל מטרידה אותי צריכת הדלק.

כמובן שאם יש המלצה לרכב שלא ציינתי - בשמחה.

תודה מראש ושבוע טוב

פורסם

רכב בן 16-17 שלא יעשה בעיות? יותר מהכל צריך צריך מזל.

מה התקציב? (כולל יישור קו - לא כולל ביטוח)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברור לי שיעשה בעיות, השאלה מי סביר להניח שיעשה הכי פחות... יש רכבים אמינים יותר ופחות.

התקציב - עד 5000 ש"ח (לרכב עצמו)

פורסם

בכסף הזה הייתי הולך על יפנית בלבד, נסה אולי גם סיריון או שרייד .צריך למצוא אחת במצב טוב , ולהתכונן כלכלית בכל מקרה ליישור קו.

פורסם

לדעתי בתקציב הסיכויים שלך לרכוש בור בלי תחתית גבוהים מאוד.

הייתי מכפיל את התקציב ל-10000 ש"ח ומחפש פיאט פונטו ספייס מ-2004/5.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקשר לסיריון - לפני כמה שנים כשחיפשתי רכב קראתי שבגלל שהפסיקו לייבא אותה החלפים מאד יקרים. האם זה נכון גם לגבי השנתונים של 99-2000?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פורד פיאסטה דור 5, ידנית.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כשאתה אומר שאלא איכפת לך לרדת ל 1997 - ידוע לך שלרכב בשנתונים האלה צריך לעשות טסט פעמיים בשנה + אישור בלמים ממוסך, כן?

תמתח את התקציב ל10 - 12 אלף וסטטיסטית תרוויח הרבה שקט נפשי, ורכב יותר בטיחותי.

אל תתמקד בידני בלבד - זה מגביל אותך מאוד (מאוד!!) מבחינת הדגמים הרלוונטיים.

המלצה שלי - חפש מזדה דמיו, 2002-3, סוס עבודה פשוט ואמין.

תקף לגבי כל דגם - חפש אחת עם היסטיריית טיפולים, שטופלה בזמן ובלי לעגל פינות.

פורסם

יש לי הונדה סיוויק 1600 ידנית שנת 99 וזה האוטו הכי אמין שנתקלתי בו.

רק לפני שבועיים היא עברה טסט בלי שום תיקון או הכנה. רק אישור בלמים כמתחייב.

מומלץ בחום.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אתה תגלה מהר מאוד שהיה עדיף לקחת בתשלומים שברולט ספארק מודל 2011 שנמכרת סביבות 20K, ולא לשלם לאט לאט למוסך עבור באלנו או פונטו בנות 16-18. הרכב הישן תמיד יהיה יותר יקר - בטח ובטח אם אתה מביא בחשבון תקיעות בצד הדרך ואת הזמן המבוזבז במוסכים ואת הזמן המבוזבז בחיפוש אחר חלפים בפירוקיות, בניסיון לחסוך כסף.

רכב ב-5000 ש"ח? רק אם אתה יודע לסדר אותו לבד בחצר ביתך. דוד שלי הוא מכונאי רכב, הוא קונה פעם אחר פעם רכבים כאלה, של 5K, נוסע שנתיים בערך עד שיש תקלה שעליה הוא אשכרה צריך לשלם כסף, ומוכר אותם לפירוק. אם אין לך את הפריבילגיה לתקן תקלה ברכב ב-100 ש"ח או פחות, אל תקנה רכב כזה.

פורסם

בניגוד לכל הפסימיסטים כאן, בהחלט אפשר למצוא רכב טוב בתקציב הזה.

כל מה שצריך זה להצטמצם לרכבים שהם לכל היותר מיד 2, שטופלו כל ימיהם באהבה (עם עדיפות לרכב שטופל ברשת היבואן), שהמוכן שלהם מחזיק אותם תקופה מכובדת (לפחות יותר משנה) ושהוא הבעלים הרשום, שהוא יכול למסור לידיך את ההיסטוריה המלאה של הרכב ולהתחייב לגבי תקינות מנוע/גיר/שלדה...

לא משנה איזה רכב, חשוב שיעמוד בכל הקריטריונים הנ"ל. זה יהיה רכב שישרת אתכם בנאמנות שנים רבות... בתנאי כמובן שתמשיך לתחזק אותו היטב.

לקצת נסיעות בעיר שאתה מדבר, דווקא יכול להיות שאכן כדאי לכלול גיר אוטומטי בחיפוש - יותר דלק אמנם, אבל יותר נעים לנהוג בעיר, פחות בעיות מצמד ומבחר הרבה יותר גדול.

המלצה חמה מאוד שלי - מגאן דור ראשון 5 דלתות מהשנים 2001-4. אם מצאתי ידנית, מה טוב, אבל גם האוטומטיות, בניגוד לכל הדעות הקדומות יהיו קניה טובה אם טופלו באהבה.

אל תימנע מלחפש צרפתיות אחרות - הן נותנות תמורה מעולה לכסף (טוב, וגם נוחות, בטיחות, חיסכון בדלק...)

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...