Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט בין הסיאט איביזה לסקודה פאביה, האם הפער במחיר באמת מצדיק לרכוש את הסקודה פאביה? (סקודה פאביה 100,000 וסיאט 83,000), וזה למרות שבדגם המשופר של הסיאט איביזה יש מנוע טורבו 1000 סמק עם 110 כ"ס לעומת מנוע 1200 סמק עם אותו כ"ס בסקודה.

- האם יש פער גדול ביחס לתא המטען?

- הבנתי שעלות חלקי חילוף בשני הדגמים מאוד יקרה ושיש בלאי מהיר יחסית למנוע - בשניהם היצרן נותן רק שנתיים אחריות.

פורסם

אין בלאי מהיר אבל מנוע ה1.0 חדש ולא ידוע איך יהיה בעתיד.

אני אישית הייתי חוסך וקונה את האיביזה,יש לה איכות חומרים עדיפה וסך הכול איבזור לא רע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

+1 לסיאט אני חושב שתמורה לכסף כאן מצויינת...

למרות שזו כניסה לעולם חדש של של אלף סמ"ק טורבו..

בהצלחה!

Alfa 159 TBi

פורסם

יצא לי לנהוג על האיביזה, אחלה טוטו אבל לא מתעלה לדעתי לרמות של הפאביה (שאת שילוב המנוע-גיר שלה מכירים על יתרונותיו וחסרונותיו) ולכן אני אישית הייתי מעדיף פאביה (גם בגלל שהביטוחים של האיביזה מאוד יקרים ויש המון כמוה בשוק). "במקרה" הייתי בהתלבטות הזו לפני כמה חודשים וקניתי פאביה- אשמח לתת לך סקירה בפרטי אם תרצה.

פורסם

הפביה הרגישה לי יותר איכותית למרות שהאיביזה נותנת תמורה טובה יותר לכסף. קח בחשבון שהאיביזה תוחלף בעוד כשנה בעוד שהפביה מתבססת על דגם חדש

פורסם

הייתי בדיוק באותה התלבטות, אבל לגבי הדגם הידני.

פער השנים בין שני הדגמים ניכר והפאביה עדיפה, לטעמי, בכל פרמטר.

במקרה של הגיר הידני ההפרש במחיר הרבה יותר קטן ולכן ההכרעה החד משמעית היתה לטובת הפאביה.

פורסם

לפי מה שאני יודע סקודה יותר יקרה לביטוח בגלל המוניות. מישהו יודע מה ההפרש בטיפולים מה סדר גודל של העלויות?

פורסם

מעניין,דווקא איכות החומרים בפאביה זולה יותר מאשר באיביזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסעת עליה?

בקושי מורגש שזה 3 צילנדרים.

פורסם

אולי לא מרגישים את 3 הצילינדרים, אבל לגמרי מרגישים את מנוע האלף הקטן

העברת הילוכים מאוד מהירה, וצליל המנוע מרגיש קצת כמו צעצוע

היתה ברשותי איביזה בין השנים 2010-2015 ועכשיו אני הבעלים הגאה של פאביה חדשה

הביטוח זול יותר, ואיכות החומרים סבבה בפאביה. סיאט לא שינו כמעט כלום ברכב למעט המנוע, ויש המון רכבים כאלה, יהיה קשה למכור, על אחת כמה וכמה שיוצאת איביזה חדשה עוד שנה לשוק

בנוסף קח בחשבון שהמחיר של 83 הוא מחיר בסיסי ללא אבזור ובצבע לבן, אתה בקלות מגיעל 87-88 וצפונה אם את רוצה קצת אבזור ברכב..

פורסם

בטח ששינו,במתיחת הפנים האחרונה הדשבורד עוצב מעט שונה,במקום פלסטיק קשיח כמו שיש בפאביה החדשה החלק העליון רך,כך זה לא רק המנוע.

ב83 נכון שזה צבע לבן, אבל האיבזור לא רע ולא פחות טוב מגירסת האמביישן של פאביה שעולה כמעט 100 אלף.

לגבי צליל מנוע,לטעמי האישית לא חושב שהוא נשמע כמו צעצוע.

• תוכן חדש...