ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,571 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
שלום לכולם, מתלבט אם להחליף את ה- I30CW ש.י. 2010 שלי בסקודה סופרב 1.8 רמת גימור אלגנס שנתון 2013-2014, אולי 2012. בפורום הועלו 2 בעיות: (1) אכילת שמן כביכול - מוכן להשלים עם 70-120 ש"ח כל 3 חודשים אם יקרה (2) עלויות המוסך המורשה מנופחות. מה עלויות האחזקה השוטפות בשנתון הזה? האם יש הפתעות / מחלות וכמה עולה לסדר אותן? איפה לטפל באיזור חיפה - מורשה ולא מורשה? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת aviv27, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר שאני רואה שאני לא מצליח להבין שוב מה ההבדל באמת בין הדגמים, האם מישהו יכול להרחיב מה ההבדל בין הgli אשר עולה במחירון כמעט 10000 פחות מהpremium. אשמח גם להכיר את הInsight וכל דגם אחר של יונדאי אוטומט משנתונים אלו. ולמה לא מנגישים את המידע הזה יותר? איך זה הגיוני לבקש מחיר כל כך הרבה יותר גבוה בלי לדעת על מה אנחנו משלמים?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני מנסה לייעץ לחמתי על רכב חדש שיחליף את הקיה ריו שלה. היא מאוד התלהבה מהקפצ'ור אך הורידו לה קצת את האוויר כי אמרו לה שיש לו בעיות (מוסכניק של רנו), מחיפוש בפורום לא ראיתי אחד שהתלונן על תקלות ברכב וגם לא בקליאו שחולקים את אותו המפרט +-. מה שהיא בעיקר מחפשת זה רכב חסכוני משמעותית (לעומת האיו 1.4 אוטו'), נוח, עם שייק (פוזה) ואמינות. אני אמרתי לה ששווה לה לשקול את הקליאו (אפילו בגרסת הסטיישן) לעומת הקפצ'ור כדי לחסוך עוד כמה שקלים (אותו הרכב רק גבוה יותר). ראיתי שעכשיו יצאה קפצ'ור דיזל - האם שווה לפזול? מחיפוש פה בפורום ראיתי שהרבה עושים השווה לסוזוקי קרוסאובר ול 2008 בגרסת ה 1.2 האלקטורנית (שאני מאמין שמגיעה עם התיבה החדשה A…
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז הגיע הזמן להשתדרג טיפה התקציב - 80,000 ש"ח חריגה מקסימאלית - 5000 ש"ח ידני או אוטומט - אוטומט מה אני הולך לעשות עם האוטו - נסיעה בעיר כמובן. בנוסף נסיעה בין עירונית במשך חצי שעה (רבע שעה כל כיוון). דרישות - מה שבאמת חשוב לי זה אמינות ואיבזור. ברמת האיבזור חשוב לי שתיהיה רמת אבזור הכי גבוהה שיש בתקציב הנוכחי. שתא הנוסעים לא יהיה קודר מידי, שיהיה צעיר ודינאמי. אני מטר תשעים אז גם שתא הנוסעים יהיה מרווח. ממה לא אכפת לי - תא מטען. מצידי שלא יהיה אחד כזה. אני נוסע יחיד ולפעמים חבר או שתיים. - צריכת דלק. לא ממש מזיז אם 1 ל10 או 1 ל16. הדגמ…
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול אם יש הבדל באבזור / בגימור בין הגרסה הידנית ה-1250 סמ"ק לבין הגרסה הרובוטית ה-1400 ? כביכול , לפי מה שאני מבין הגרסה של ה-1250 היא יותר זולה , אבל רציתי לדעת במה זה מתבטא מעבר לזה שזה ידני וזה רובוטי ? תודה
הודעה אחרונה מאת EB-86, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 826 צפיות
היי חברים אני מחפש לקנות רכב חדש אני מתלבט בין שברוט ספארק החדשה ltz לבין סיאט איביזה מנוע 1.0 טורבו. איזה מבין השנים עדיף? ומה הירידית ערך של שני הדגמים? ומה סכום הטיפולים? האם אתה יכולים לעזור לי?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 28 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זקוקה לרכב חדש (די בדחיפות). תקציב לא סגור. כרגע יש לי זמינים 30K, עם אפשרות להלוות מההורים עוד 20K במידה וקונה ממקום בלי מימון. נוסעת 40-50K בשנה. כבישים מהירים. הרכב צריך גם לשמש כרכב עיקרי למשפחה עם 3 ילדים וגם לנסיעות ארוכות לעבודה. חשבתי על I30CW, ממה שאני מבינה שיש לו צריכת דלק סבירה, אמינות גבוהה ויחסית נוח. התכנון - להשאר איתו שנים. (אמור להספיק המקום לחמש שנים הקרובות) לוקחת בחשבון 10K בשנה ירידת ערך ותיקונים. מצאתי I30CW ינואר 2012 עם 173000 ק"מ, יד ראשונה מפרטי. מחיר 40K יתרונות: פרטי, ממישהו שאני מכירה (יתרון גדול כי נפלנו חזק בעבר ולא מתכננים לחפש פרטי אחר מלבד הצעה זו) זול מאוד, וממילא כל רכב שאקנה, מחירו ישחק מאוד תוך שנתיים בגלל קילומטראז.…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 15.4 אלף צפיות
התייעצתי פה לגבי הרכב הזה בעבר ואנשים הדגישו פה את החשיבות לקנות רק דגם דינאמיק. אשמח להרחבה לגבי הבדלי הדגמים ומדוע זה כל כך חשוב. הפער במחירים הוא 6 אלף במחירון ויכול להיות אף גבוה יותר במחיר האמיתי בגלל הצפה של השוק בדגם הדינאמיק.. האם בגלל זה שווה לרדת שנתון ולהוסיף כמה עשרות אלפי קילומטרים?
הודעה אחרונה מאת roei, -
-
- 3 עוקבים
- 58 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
היי, מחפשים רכב שני במשפחה, מתכננים להחזיק בו הרבה הרבה שנים ולכן אמינות היא צד קריטי ביותר. מחפשים משהו קטן, שישמש גם לעיר וגם מחוצה לה. דגש נוסף הוא הכוח. משהו ספורטיבי, אבל לא בהגזמה. חשבנו בהתחלה על הסיאט איביזה, אבל הגיר והמנוע הגרמניים מבאסים מבחינת אמינות ותקלות, אז ירד מהפרק. כנ״ל הפולו GTI. רכב מדהים, אבל נופלת מבחינת האמינות ומאמינים שלא תשרוד אצלינו עכשיו במשך שנים ללא תקלות. מה הייתם ממליצים? ההורים מתעקשים על סוזוקי סוויפט חדשה, אני מתנגד. חשבתי על אלפא מיטו תלתן ירוק. עיצוב יפהפה, ביצועים מעולים אך השאלה מה מבחינת אמינות, בכל זאת איטלקית.. שבת שלום
הודעה אחרונה מאת mogo, -
- 6 תגובות
- 703 צפיות
שלום רב לחברי הפורום אני לא מתמצא גדול במכוניות ולכן נאלץ לפנות לאנשים שמבינים קצת יותר. כמו שנאמר מחפש להתקדם לאוטו בסכום עד 40K - עדיף לא מיני הסתכלתי על מזדה 3 - 09-10. אוטומט - הצעות אחרות יתקבלו בברכה עם פירוט קצר של מדוע כדי את הרכב. אין לי סיבה לחסוך ולקחת רכב בפחות כדי לחסוך כמה שקלים זה לא הנושא זה התקציב שיש ומעדיף לנצל במלאו כדי לקבל את התמורה הכי טובה לכסף. להלן מספר שאלות בנושא- האם כדי לקנות מחבר'ה או מגרש או מפרטי ואיזה שאלות כדי לשאול בקניית רכב או לשים לב לדברים באמת שאני לא מבין בנושא ואשמח ללמוד. תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Zura Samushia, -
- 2 תגובות
- 445 צפיות
מה לדעתכם עדיף משתי המכוניות שהצגתי למעלה? 1.סיאט איביזה 3 דלתות ספורט (גיר ידני) 1.2/1.4 מה שיש הרוב ? 2.רנו מגאן החדשה 3 דלתות ספורט (גיר ידני) . איזה אוטו יותר אמין על הכביש ומבחינת טיפולים וכל זה? אני אגיד ככה בכללי משהו שיהיה יחסית קל להחזיק אותו .. -טיפולים -טסט -גלגלים (צמיגים) וכל השאר.
הודעה אחרונה מאת yaron123456, -
- 0 תגובות
- 441 צפיות
אז ככה נגמר לי המלווה ואני מחפש רכב לעצמי ובכללי לבית(רכב ראשון בבית) הרכב אמור לשמש אותי בעיקר ביציאות בסופשים וצרכים אישיים ולפעמים לקניות ולבקשות של ההורים. מחפש רכב די חסכוני,אמין ועם מנוע לא כזה חלש.(אוטומט) התקציב הוא כ35 אלף אבל חשבתי לחרוג טיפה בגלל הבקשות שלי. ההתלבטות שלי היא בין פולו 2008 1.4 שעולה על הסטנדרטים שלי חוץ מהמנוע ששמעתי שהוא לא הכי חזק לבין גולף שנת 2007 1.6. חשבתי לחרוג בתקציב וללכת על 2008 1.6 בגלל שלדגם של 2007 עוד מעט יהיה עשור על הכביש וגם בגלל שהגולף יותר גדולה ויתר מרווחת. עכשיו השאלה שלי האם הפולו עד כדי חלשה? והאם שווה באמת לחכות קצת עם הקנייה,לחסוך עוד כסף וללכת על גולף 2008? אגב אני די סגור על פולקסווגן אבל אשמח …
הודעה אחרונה מאת dannyztaR, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברים, רציתי להתייעץ לגבי רכישת רכב בשווי של כ-50000 ש"ח. חשוב לי לציין שאני נוסע כ-100 ק"מ ביום לעבודה בכביש מהיר לכן אשמח לקבל המלצות לגבי רכב קטן (שלא זולל דלק..), אמין ועם בידוד רעש טוב (בשונה מהיונדאי i20 שיש לי כעת) ולא פחות ממודל 2010.. תודה מראש חברים,
הודעה אחרונה מאת Or Shasha, -
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
שלום אודה אם תעזרו לי להחליט לגבי הרכב הנל: קיה ריו 2011 עבר 150K להלן הבדיקה:
הודעה אחרונה מאת efi8, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים... יש לי פיאט פונטו טיפטרוניק שנת 2001 דגם elx 80 כ"ס היא אצלי כבר 3 חודשים עם 165 אלף קילומטר,אני כרגע עובד בעבודה שאני את רוב הנסיעות עושה מחוץ לעיר והפיאט קצת לא סוחבת..אני מתכנן להשאר בעבודה הזאת (אם ירצה ה') עוד שנה וחצי בערך ואז ללכת ללמוד,הפיאט סבבה לגמרי רק הטעות שלי שקניתי פיאט כי זה חרא רכב בכללי,אני מפחד שהתיבת גיר תילך ואז אני בבעיה....מתלבט אם לשדרג את האוטו לרכב עד 30 אלף שקל...מעדיף ידני לטווח ארוך שגם יהיה חסכוני ויחסוך לי בבעיות יותר מאוטומט לטווח ארוך...ואני רוצה רכב גם שישמש אותי במהלך הלימודים שלי...אני מתכנן גם לעבוד אז אני אסתדר עם ההוצאות רכב..הבעיה ש...אני טוחן את הרכב בקילימטראז כל יום...וזה קצת בעיה אם אני אחרוש את הרכב החדש ככה ואני…
הודעה אחרונה מאת ay115, -
- 0 תגובות
- 465 צפיות
היי כולם, מצ"ב בדיקת רכב לפני קנייה. האם כדאי לקנות את הרכב? האם יש שם משהו קריטי בבדיקה? המחיר שסגרתי הוא 6,000 שקל. יום טוב
הודעה אחרונה מאת nisimhagogo, -
- 4 תגובות
- 542 צפיות
שלום רב. אודה לעצתכם: מחפש רכב עם תא מטען גדול. (7 מקומות או טנדרון.) אוטומט. תקציב 30K. רצוי דיזל, אך גם חסכוני אחר אפשרי. (נסועה לא גבוהה) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת TDI, -
- 3 תגובות
- 582 צפיות
שלום לכולם להלן נתונים של הרכב שנת 2012 רכב עבר 130 אלף יד ראשונה מנוע דזיל 1600 טורבו לפי מוכר נקי מתאונות. השאלות שלי הם לגבי האמינות של הרכב? והאחזקה שלו? לא הצלחתי למצוא הרבה מידע? תודה לכל עוזרים
הודעה אחרונה מאת sheva144, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. אני מתלבט בין שני הרכבים האלו. שניהם עם כ 100K ק"מ. אני נוסע כ 1200 ק"מ בחודש בתוך העיר. (90% מהנסיעות שלי הן ערוניות). 1. איזה רכב אמין יותר מבחינת גיר ומנוע? 2. מה הפער בשווי הטיפולים והחלפים(באחוזים)? 3. איך המאליבו עם מערכת גז? 4. מי יותר חסכונית בדלק? תודה.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 0 תגובות
- 510 צפיות
שלום לכולם! ברצוני לרכוש טויוטה קורולה runx מודל 2003 GLI יד 1 עם 105,000 ק"מ. 1.איך הרכב מבחינת אמינות? 2. צריכת דלק? הרכב נועד לשימוש האישה שרוצה להחליף את הפולקסווגן פולו 2008.(למכירה למי שמעוניין) עוד אפשרות שעלתה מכיוון שאני קניתי קליאו חדשה ידנית(0.9) בנובמבר האחרון היא למכור אותה ולקנות קליאו אוטומט שתשמש אותנו ואת הפולו לשמור כרכב שני ונסתדר. מודה שאני מאוהב בקליאו הידנית ונהנה אבל נשים וידניות לא הולך יחד ובשביל את האישה אני אוהב יותר מהרכב אז מוכן להתפשר למענה תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת idan897, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 815 צפיות
האם הרכב מומלץ בכלל? ויש שלושה דגמים שאני מעוניין הייתי רוצה המלצה על אחד והסבר בבקשה גולף 2009 טרנדליין 1.6 דור 6 מחירון 47.500 גולף 2009 גנירשיין 1.6 דור 6 מחירון 55.000 גולף 2009 dsg 1.4 דור 6 מחירון 69.000 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מה יותר טוב? צריכה שהרכב יהיה אמין. אוטומט. לא שותה דלק. שיצלח ויסחב כמו שצריך קו נסיעות באר שבע-גדרה אז פה נכנסת גם נוחות נסיעה.
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
gs300 2010
מאת olajuwon99-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 775 צפיות
ערב טוב, אשמח אם תוכלו לספר לי על הרכב ובעיקר האם כדאי לי לקנות אותו מגיסי. כרגע הרכב עומד על כ 52K קמ בכ 6 שנים על הכביש. הדגם המפואר ביותר עם כל התוספות שאפשר לחלום עליהם ועדיין כשמנגד עומדת הלאון קופרה החדשה החושים שלי מטשטשים. בכל אופן גיסי אמר שיתקן את הליקויים באם ימצאו (לטענתו הרכב מושלם) לפני הרכישה. הפרש המחירים הוא כ 70K שח. הלקסוס ניראת במצב תצוגה (לא היה לי נעים להכניס את הילדים מאחור כדי לבדוק מרווח) כך שתחושת הניילונים תתקבל בשני המקרים. מבחינת צורה וגודל מאידך, אני ממש לא מתחבר. אבל בהחלט מוכן להתפשר. כרגע הסטטוס הוא ששריינתי את הלאון קופרה ואני בהתלבטויות לאיזה כיוון להתקדם. בקיצור אני צריך את העזרה הפסיכולוגית שלכם שאוכל להתגבר על המכשו…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 74 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אז אחרי שבדקתי לא מעט, אני מבולבל ולא יודע מה אני רוצה בכלל התייעצתי פה וקראתי וראיתי המון סרטוני מבחני רכב ואני לא יודע מה אני רוצה אבל יש לי כמה מאפיינים 1. מיתוג יוקרתי, שלא ישדר עבריין... 2. קוקפיט מעוצב ומאובזר 3. התנהגות בערך ספורטיבית, למה בערך? כי אני לא נוסע במסלולים וכו' אני כן אוהב את היציאה מהמקום המהירה וכן את ההאצות בכביש ישר. 4. לא חובה שיהיו מושבים חשמליים או שטויות שלא מעניינות למרות שזה נחמד 5. צריכת דלק? חשוב קצת אבל לא ממש קריטי כאילו עדיף שיהיה טוב 6. סחירות עתידית: קצת מפחיד למשל לקנות קאדילק.. אבל תקנו אותי אם אני טועה 7. אני עם משפחה, אשה ושני ילדים קטנים. ואני כן אוהב מרווח ברכב. זהו התייאשתי כבר בבחירת רכב...…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 568 צפיות
היי אני ממש לא בעניינים בשוק הרכב ולכן אשמח לעזרתכם. אני מקבל רכב מ"העבודה" (לא נכנס לזה אבל עלות הליסינג ושווי השימוש יורדים לי מהמשכורת) ולכן אני מעוניין ברכב בגודל בינוני שלא יעלה הרבה וששווי השימוש שלו נמוך. פרטים נוספים: * נסיעה של 100 ק"מ ביום (כולל הרבה פקקים של גוש דן ולכן ידני לא רלוונטי) * יש לי שני ילדים קטנים שאצטרך להסיע לנסיעות קצרות מידי פעם אז אשמח אם הוא יהיה מעט מרווח (יש לאשתי רכב משפחתי נוסף לנסיעות ארוכות) * אין משמעות לצריכת דלק, טיפולים וכו' (ליסינג תפעולי) אבל מדובר בעסקה לשלוש שנים אז עדיף שיהיה אמין. * לא הגבילו אותי בדגמים. תודה רבה! אושרי
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי אקסנט 99 שאני מאוווד מרוצה מרמת האמינות שלו טיפולים וכ'ו הגיע הזמן להחליף למשהו יותר גדול ו"נוסע" יותר אין לי מושג כל כך ברכבים ואני רק צריך רכב שיהיה אמין ונסיעה נורמלית מישהו הציע לי אימרפזה אבל יש הרבה תתי דגמים שאני לא יודע מה עדיף ואם יש למישהו הצעה זה מאוד יעזור לי
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני כמעט סגור על האוטו הזה. הוא יפיוף יש לו מנוע חזק הוא עם גג נפתח וכו וכו, אבל.. איפה אפשר לתקן איפה יש לו חלקים?? כי לפי מה שהבנתי יש בעיה גדולה מאוד עם האוטו הזה. איזה אמריקאי אמר לי שהוא קנה את המיאטה רק בגלל שלפונטיאק אין באמריקה חלקים אפילו אז בטח שבארץ כמעט ואין. ביטוח, טסט, לא מעניין אותי כרגע. אבל מה אני עושה במידה וקניתי אוטו כזה. מה עם טיפול 10K איפה אני משיג חלק שנדפק חלילה?? תודה רבה רבה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת הנמר הסגול, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, ראיתי רכב שלטענת בעל הרכב היה ללא תאונות, אבל כאשר הלך למכון בדיקה גילה מכות בשילדה. להלן התוצאות: שילדת מרכב משמעות נמוכה : סימני פגיעה מאחור, סימני פגיעה לפנים, סימני פגיעה קצוות שילדה, מעיכות = תקוני מרכב משמעות שולית : פח חזית מוחלף, תקוני מרכב וצבע, מעיכות שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים = + תקוני מרכב משמעות נמוכה : סימני פגיעה לפנים, סימני פגיעה מאחור, פח אחורי מעוך \ פגום נזק בתא מטען. = מעיכות, הוחלפו חלקי מרכב, מכסה מנוע הוחלף, קורת רוחב מוחלפת עם ברגים, כנף קדמית שמאלית הוחלפה. מעבר לכך יש תקלה במנוע : בלוק מנוע הוחלף תומכים = מערכת תיזמון, רעש שסתומים. מערכת קרור מנוע לתקן מצנן/ רדיאטור תיבת הילוכים אוטומטית : נזילת שמן ה…
הודעה אחרונה מאת gild, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
המפרטים לכאורה זהים לחלוטין (?). האם הסחירות של הפ'זו טובה יותר או שסתם נדמה לי?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
אני רוצה לקנות אוטו וכנראה שזה יהיה יד ראשונה. אני עדיין בשלב של הגישושים באולמות תצוגה של רכבים כי אני מתלבט לגבי הדגם אבל ראיתי פרסום של איזה שהוא הסדר עם חברת אוויס כשמדובר באפשרות לקבל הלוואה לרכב חדש של בנק הפועלים בכמות מאוד גדולה של תשלומים. אלה הפרטים שאני רואה באתר שלהם: https://www.bankhapoalim.biz/wps/portal/PoalimPrivate/products?WCM_GLOBAL_CONTEXT=Poalim%20-%20Content/poalimsite/sitearea_maintabs/sitearea_motsarimvesirutim/sitearea_halvaotshrai/mimunlerechev/avis רציתי להתייעץ- מישהו קנה רכב מאוויס? אם כן, איך הם? ושאלה כללית- האם זו נראית הצעה של ליסינג בעצם או שזה רכב שלי בבעלותי? אני פחות אוהב את כל עניין הליסינג הפרטי וההצעה של לשכור רכב לתקופה …
הודעה אחרונה מאת noam1,