ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,581 נושאים בפורום הזה
-
רכב לסטודנטים
מאת Ornoam-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 615 צפיות
אנחנו זוג סטודנטים שמחפשים רכב ראשון. אנחנו מחפשים רכב ידני בתקציב של גג 45k שח. ההתבלטות שלנו היא בין יונדאי i10 משנת 2014 ידנית, קיה פיקנטו 2013 ידנית או סיאט איביזה 2013 ידנית 1400 (מדובר על רכב שראינו בתקציב שהוא יד 3). בעיקרון אנחנו לא משתמשים ברכב ביום-יום, השימוש העיקרי יהיה בסופי שבוע ובערבים. השיקולים הם חיסכון בדלק, תחזוקה זולה, אמינות ושיהיה קל למכור אותו בעוד כשנתיים. תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
שלום לכולם, חלומי התגשם ואני יכול להרשות לעצמי לקנות אוטו שאני ממש אוהב. התקציב שלי 60אלף גג עד לא מזמן הייתי נעול על וולוו C30 2.0 שנת 2010,2011 ואז שמתי לב שג'ולייטה ידנית נכנסת לי לתקציב גם כן ראיתי כמה רכבים ושניהם נראים לי סבבה, שני הרכבים מיוחדים קצת מה שמרתיע אותי מוולוו זה עלות התחזוקה, כל טיפול באיזור ה2000,3000שח (לפי קבלות של אנשים) רציתי להתייעץ עם חברי הפורום לגבי עלות האחזקה של שני הרכבים ואמינותם ועל מה לשים לב לפני קנייה. עד עכשיו ראיתי 2 וולוות ואחת נחטפה לפני מול העיניים ושנייה נמכרת ב62.5 אלף אבל לפני טיפול 60אלף ואחרי תאונה קטנה, שפשוף בכנף קדמית וסדר בפנס אבל אחרי טסט. כמה לדעתך יעלה תיקון הסיפור של הפנס והטיפול 60אלף ראיתי גם …
הודעה אחרונה מאת narkoza, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב שיהיה מהנה לנהיגה, חסכוני ככל האפשר (נשוע = ~20-25 אלף בשנה) וישמור על ערך. לא סתם קופסת שימורים שתביא אותי מא' לב'. אני מתלבט בין הונדה סיוויק מליסינג ופג'ו208ץ אני חושש שהפג'ו לא ימור על הערך כמו ההונדה, האם זה נכון? מה אתם הייתם מציאים בסביבות ה80K?
הודעה אחרונה מאת roy007, -
-
רכב עד 16K
מאת org-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 816 צפיות
שלום, אני מחפש המצלות לרכבים בסביב המחיר הזה כרגע יש לי מספר הצעות על רכבים מאזדה 323 שנת 2004 עם 130 אלף ק"מ אבל עם בעיות צבע ויש לי הצעה על טויוטה קורולה שנת 2001 עם 180 אלף ק"מ . השמח לשמוע את דעתכם על ההצעות ומה הרכב הכי מומלץ לדעתכם הטווח. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 863 צפיות
יש לי שאלה: אני מעונין לחליף את הרכב לשנת 2008 האם יש הבדל לטובה האם כדאי ללכת על זה ?
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 702 צפיות
היי ראיתי שרשום שהגיר אלקטרוני. האם זה אומר גיר רובוטי? איך האוטו הזה? עכשיו יש עליו הנחות
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, בת זוגתי רוצה לקנות רכב. הנסועה עתידה להיות באיזור ה15K בשנה, אולי מעט פחות. הרכב צריך להיות קטן ונוח, חייב להיות ידני. מבחינת חיסכון בדלק רוב הנסיעות יהיו בתוך העיר עם גיחות לצפון הארץ מירושלים. המטרה היא להשאר על תקציב נמוך יחסית ורכב עם מחירי טיפולים נמוכים. עד 30 אלף. מהחיפושים שלי ביד 2 יכולים להכנס i10\107(לא מעוניינים), פולו\פאביה מ08-09, פיאט פנדה מ2011-2012. עשינו נסיעת מבחן על פנדה חדשה, הרגיש לה נוח ומספק מבחינת הכוח, אהבה גם את פנים הרכב(הדל מדי לטעמי אבל שיהיה). זו נשמעת אופציה די מוצלחת לרכב כזה באיזור ה25-30K במיוחד שהשנתון גבוה יחסית. רעיונות נוספים?סיבות לפסול את הפנדה? ראיתי שמ2012 יש לה לפחות 4 כריות אוויר כאשר בדגם המתקדם י…
הודעה אחרונה מאת EEEBBR, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי הרבה אנשים אומרים שלבדוק את היסטורית הטיפולים עבור הקילומטרז. האם לא ניתן בגדול לשנות קילומטרז לפני כל כניסה למוסך? כמה קל \ קשה לשנות קילומטרז? האם עדיין אפשר לשנות קילומטרז גם ברכבים חדשים? מה זה אומר כאשר מספר השילדה לא תואם למה שרשום ברישיון? מה המשמעות כאשר הרישיון רכב הודפס בתאריך מאוחר יותר? מה הסכנה בזה? האם כל הדברים האלו עדיין משמעותיים אם לוקחים לבדיקה ושם מקבלים חוות דעת? תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הפוקוס דור 3 נחשב לרכב מצויין, פרט לתיבה הרובוטית הבעייתית כידוע. מצד שני, אני מכיר אדם שנוסע עם פוקוס אוטומטית כבר שלש שנים בלי אף תקלה בגיר. חברות הליסינג תקועות עם מאות פוקוסים, והמחירים בהתאם. אני מאד רוצה רכב כזה, אבל פוחד... היום, בשיחה עם נציגה שאני מכיר אישית מאוטוסנטר, נאמר לי שפרט לאחריות המורחבת של פורד לתיבת ההילוכים לחמש שנים, הם נותנים היום עשר (!) שנות אחריות לכרטיס התוכנה (או משהו כזה). היא אמרה גם שלאחר כל מכירה אצלם, הלקוח נכנס למוסך מורשה להחלפת הכרטיס וקץ לבעיות. האמנם? מישהו שמע? והאם זה יכול לשנות את הסיכון בקנית רכב זה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 38 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום, קונה בקרוב רכב סופרמיני חדש - גיר ידני. כרגע אני מתלבט בין הפיאסטה ל208. עשיתי נסיעת מבחן בפורד והתרשמתי לטובה. מחר יש לי נסיעת מבחן בפיג'ו. רוב הנסיעות שלי עירוניות עם גיחות בין-עירוניות מזדמנות. לרוב, אני לא עובר אם ה15,000 ק"מ בשנה. יש יתרון חד וברור לאחד על פני השני? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת mogo, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 752 צפיות
יאריס סול בת 12, עד עכשיו הייתה אצל דודה שלי ועשתה בערך 6000K לשנה. היא טופלה במוסך מורשה ולא עברה שום תאונה רצינית. ממה שאני ראיתי המצב המכאני די טוב . הבעיה היא שהצבע מתקלף והמנוע קצת חלש( 1300 בכל זאת) . חשבתי לעצמי האם כדאי השקיע בצביעה של הרכב מתוך מחשבה שבעתיד שארצה למכור זה ישתלם לי .. בנוסף, כמה צבע מתקלף (השכבה השקופה -clear coat) מוריד מהערך של הרכב ? האם יש ביקוש ליאריס בת 14 - 15 שנה? תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת loki2d, -
-
שלום, אשמח לעזרה קטנה ממכם יש לי OPEL ASTRA מנוע 2000 טורבו דיזל שנת 2012 אני הוצאתי מהחברה. עכשיו הגיע זמני למכור אותה ואני פשוט לא מצליח למכור אותה הרכב במצב מצויין עם כל התוספות מהחברה הכל מעולה אך אין ביקוש לרכב פרסמתי בכל חור אפשרי ולא מתקשרים השאלה היא מה אפשר לעשות במצב כזה? לפנות לטרייד אין ? או שיש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת gershonl, -
- 4 תגובות
- 760 צפיות
שלום לכולם, אני בהתלבטות ואולי תוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות אוטו שיהיה יחסית חסכוני אבל מצד שני גם ספורטיבי לא מפלצת מסלול אלא אוטו שיהיה כיף לסוע עליו ביום יום ומצד שני לא יקח הרבה דלק היו לי כמה התלבטויות חשבתי על 207 gti או אולי ללכת לכיוון של לאון עם מנוע נחמד מי שיוכל להמליץ לי מנסיון או שיש לו הצעה בישבילי אני יותר מאשמח לשמוע. תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי חבר'ה, לרכב הזה יש שוק מעולה או שפשוט כולם "רוצים" להיפטר מהאוטו? איביזה שנת 2010-2013 אני רואה כלכך הרבה למכירה בכל הצבעים וגם ספורט 3-5 דלתות , 1.2 , 1600 וכל הסוגים בעצם. ידוע לכם על תקלה או רכב לא עמיד או משהו בסגנון? תודה
הודעה אחרונה מאת yaron123456, -
אני מחפש רכב לקנות רכב ראשון ומעדיף משהו יחסית חדש, ראיתי את סיאט מיי וזה נראה לא רע, יחסית בתקציב(30-40), חסכוני, ולפי התגובות ביד 2 נראה טוב, אז השאלה האם מישהו פה יש לו כזו ויכול לתת חוות דעת- איך הרכב מתפקד, חלש מדי?, רואה מוסך הרבה?:
הודעה אחרונה מאת yonix250, -
- 2 תגובות
- 617 צפיות
שלום, האם יש מכון בדיקה אמין וטוב בת"א והסביבה? האם הרשת של קומפיוטסט הכי מחמירה בתחום? חברים המליצו לי על קומפיוטסט באור יהודה. אגב, האם כל מכון מבצע בדיקות קומפרסיה? מדובר על בדיקת רכב שנת 2010. תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת yonix250, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מעוניין במכונית משפחתית (5 מקומות) מחליפה למאזדה 3 מודל 2008. הנוסעים: מבוגר אחד (ממוצע קומה) וילד אחד עד ארבעה ילדים. נסיעה: מדי יום נסיעה עירונית בפקקים כ-20 ק"מ. פעם בחודש - חודשיים נסיעה בין עירונית של כ-250 ק"מ (את הנסיעות המשפחתיות בד"כ אנחנו עושים ברכב 7 מקומות). סה"כ כ-8000 ק"מ בשנה. דרישות: 1) בטיחות, בטיחות, בטיחות. 2) אמינות. 3) תחזוקה לא יקרה. 4) גיר לא ידני (אוטומטי, רובוטי, וכו' הכל הולך בתנאי שלא עושה בעיות שדורשות טיפול. אין לי בעיה עם גירים שאני צריך להתרגל אליהם - אני אסתדר). 5) מעדיף רכב עם יכולת להאיץ בסל"ד נמוך יחסית, לכן עדיף מנוע טורבו. 6) 80 - 90 אלף ש"ח לרכב יד שניה משנתון 2013-2015. צריכת דלק לא ממש מעניינת אותי. לא …
הודעה אחרונה מאת גיא ב, -
- 0 תגובות
- 464 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת אופיר שעיה, -
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום אני מעוניין בפיגו 308 בתור רכב שני וקבעתי פגישה מחר בלובינסקי לשבת על האופציות. האמת היא שחיפשתי פה בפורום תשובה לשאלה שלי אך לא מצאתי תשובה ברורה לגבי איזה דגם עדיף ואילו רמות גימור ומה יש בהם? התקציב שלי מאפשר קניה של עד שנת 2010 מן הסתם בטח יציעו לי את גירסת ה120 כוחות סוס אבל האם כדאי ללכת על הגירסא המודגשת? קראתי כמה וכמה שטעמו שה-120 כוחות סוס קצת עצלה ואילו המודגשת הרבה יותר מהנה לנהיגה.. ראיתי גם דגמים שמגיעים עם מערכת מולטימדיה, האם מדובר ברמת גימור מסויימת או שזה משהו אישי שהמוכרים שמים? אשמח לדעת על איזה דגם אני צריך לכוון תודה
הודעה אחרונה מאת שי, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שואל בשביל חבר. הרכב הוזמן בנובמבר 2015. נאמר בחתימת ההסכם שהרכב יגיע במרץ 2016. כעת היבואן טוען שיש בעיית ייצור והרכב יגיע רק עוד חודשיים וכל שאר המשלוחים נדחים בהתאם. יש פה עוד מישהו שהזמין ג'אז בחודשים האחרונים וקיבל הודעה כזו? או שקיבל את הרכב בזמן האחרון ויכול להגיב? זו כולה ג'אז אוטומטית, לא סופרב L&K סופר מאובזרת. יש פעולות נוספות שאפשר לנקוט? פיצוי שאפשר לדרוש?
הודעה אחרונה מאת Yossim, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם , אשמח לקבל חוות דעת ממישהו שמכיר/היה לו את הרכב רקסטון בנזין . חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום חוות דעת על הדגם בנזין . אני מכיר את הרקסטון 2.7 דיזל אך לא את הרקסטון 3.2 בנזין . השאלות שלי : 1. אמינות 2.טיפולים 3.יכולות שטח - האם מקביל לרקסטון דיזל או שיש גם שינוי במרכב . 4.צריכת דלק . תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת oshri201, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 546 צפיות
רכבת זה אכן משתלם יותר עם כל החופשי חודשי שיש היום, אך בכל זאת אני רוצה לדעת האם בהשקעה לא גדולה יותר אפשר לרכוש רכב קטן שיעשה את העבודה ויחסוך את כל אי הנוחות שבהגעה לרכבת וחזרה ממנה. אני אישית תמיד מעדיף להיכנס לרכב ולנסוע מאשר כל מה שמתלווה עם נסיעה ברכבת. הנסיעה עצמה בסדר אבל המסביב מעיק עלי כשמדובר ב 4 פעמים בשבוע. חשבתי על משהו כמו סיטיגו ידנית 2013 (באזור 40K), שהבנתי שצורכת 1:20. כלומר 800 ש"ח דלק לנסועה של 2.5K חודשי. ביטוח צד ג' 2000 ש"ח. דלק 800 ש"ח. אגב, אסע רק 8 חודשים בשנה ולא 12. כלומר, נסועה שנתית של 20K. יש הצעות חכמות יותר? אגב, בתחבורה ציבורית אשלם כ 600 ש"ח בחודש (כלומר, כ 5K שנתי).
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 727 צפיות
לחבר טוב יש I35, שהוא מעוניין עכשיו להחליף ל-A180 או 116, איזור שנת 2013. הרכב יסע ביומיום נסיעות קצרות (תל אביב רמת גן) ובסופי שבוע נסיעות בין עירוניות גדולות מהמרכז לאיזור הצפון המרוחק. רוב הנסיעות יהיו לבד, אבל הוא עדיין מעדיף משפחתית האצ'בק ולא סופר מיני. תקציב- 130-140K. רצוי צריכת דלק טובה, אמינות ושוק יד שנייה טוב. אודי A3 הוא לא אוהב, ומ-DSG7 בכללי מעדיף להתרחק. מה הייתם מעדיפים מהשניים שצוינו לעיל? האם הדו מצמדית של מרצדס נחשבת בעייתית? האם המנוע של הב.מ.וו (שלמיטב זכרוני נמצא גם בפיג'ו ושם הוא עושה בעיות) עושה צרות כמו בקונצרן PSA? אילו חלופות יש לדעתכם? הבחירה לא מוגבלת דווקא למשפחתיות-האצ'בק פרימיום. חשבתי על אלפא ג'ולייטה (אבל להבנתו השוק שלה לא ל…
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 2 תגובות
- 557 צפיות
אני מחפש רכב מבחינת גודל שהוא ההפך מהמיקרה אבל שלא תהיה עליה מהותית בצריכת הדלק או באחזקה השוטפת של הרכב. אחרי שחשבתי על רכבים עם מנוע 2000 והבנתי שאיתם הנסיעות הספונטניות יהפכו יקרות חיפשתי עוד ועוד וראיתי ביד 2 את הסיאט במחירים שנעים בין 40-60, התקציב שלי הוא סביב ה 50. איך הרכב? מומלץ? האם השילוב של tsi ו dsg מומלץ אחרי כמה שנים על הכביש? מנגד ישנה אופציה של יונדאי i30 cw משנים 2009-2011. הצורך הוא רכב משפחתי רצוי עם תא מטען גדול.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אבקש לא להתייחס לנושא הקודם שנפתח על ידי. היום הייתי בסוכנות טרייד-אין של רכבי רנו ואחד מהרכבים שמצא חן בעיני היה הרנו קליאו III שנת 2011, היא מגיע אם תיבת הילוכים ידנית, מנוע 1.2 ו- 85 כ״ס. אשמח לשמוע קצת חוות דעת מבחינת של צריכת דלק, אמינות הרכב, ומחיר האחזקה. לרכב יש ספר טיפולים מפורט, עבר את כל הטיפולים הנדרשים + הוחלפו גלגלים. הרכב הנ״ל אם קצת מעל ל- 100,000 ק״מ. הם דורשים מחיר של 35,000₪ - אם התחייבות לבדיקה ושנה אחריות. האם מה אתם חושבים על הרכב? האם כדאי?
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 2 תגובות
- 609 צפיות
שלום לכולם מזה מספר שבועות אני מחפש רכב לאשתי,(יש לי רכב עבדה). התקציב הוא גג גג 25 אלף. הצרכים הם לקחת את הילדים לגן ולבית הספר ועבודה מרחק של דקות נסיעה.דלק לא מענין,בטיחותי. חשבתי על יונדאי אקסנט שנתונים 8 09 אבללא מצאתי משהו טוב ומחיר סביר.אני מאיזור חפה קריות ראיתי למכירה פיגו 308 שנת 2009 מנוע 1600 נראת טוב יד שניה טסט עד סוף השנה ,בטיחותית ,אשתי אהבה. היתה בליסינג חדשה. האם כדאי ללכת על זה או שאני נכנס להרפתקה??מה המחלות שלה?? אני לא רוצה לפספס... תודה.
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
שלום לכולם, באתי לפה כי אני יודע שפה יודעים הכי טוב. אני בן 17 ועברתי טסט לפני יומיים. ההורים ואני (בעיקר אני חחח) רוצים לקנות לי רכב. כרגע יש לנו רכב אחד במשפחה. כרגע, אבא שלי ואני היחידים במשפחה עם רשיון, כך שחוץ ממני אף אחד לא ינהג ברכב. אחותי הגדולה עוד מעט תעבור טסט שיהיה לה בהצלחה! אחותי גדולה ממני בשנתיים וחצי כך שיוצא שאני מתגייס פחות מחודש לפני שהיא משתחררת אז זה אומר שאם קונים רכב יהיה גם מי שישתמש בו לאחר שאתגייס. אז נגיע לעיקר, התקציב הוא כ- 25K. יש כמה פרמטרים שמאוד חשובים לי שיהיו קיימים ברכב לפי סדר לפי רמת חשיבות: 1) בטיחות - מאוד חשוב לי. חובה ABS ורצוי מאוד גם ESP. אם יש עוד מערכות אבטחה אז בכלל טוב. כריות אוויר מינימום 2 למרות שהאידיאלי …
הודעה אחרונה מאת ofekwac11, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי לכולם, אחרי המון זמן וחיפושים אחר רכב ביד 2, יד שניה עד 35,000₪ החלטתי לוותר וללכת לשלמה סיקסט. חייב לציין שקיבלו אותי בברכה, הראו לי רכבים, ענו על שאלות והיו גם מאוד נדיבים. אחרי שבחרתי רכב ובדקנו אותו אמרתי להם שאני אחזור ביומיים הקרובים לתת תשובה אם אני מעוניין והמשכתי בדרכי. האם כדאי לקחת רכב משם? אחרי בדיקה באינטרנט אני רואה דווקא שיש להם ביקורות לא רעות.
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
המטרה היא רכב חסכוני ואמין שיעשה כ 40 קילומטר ביום. נוהגים גם בידני. יש חשיבה לכיוון תקציב נמוך לקנות את הדציה החדשה ב50k בערך או למתוח את התקציב לכיוון פאביה ודומיהה. אשמח למגוון דעות.
הודעה אחרונה מאת roeiyo, -
-
- 1 תגובות
- 521 צפיות
טוב אז אחריי תקופה לא קצרה של שש שנים בהם הסובארו שלי שירתה אותי הגיע הזמן להתקדם, הייתי רוצה לקבל המלצה על רכב עד 35 אלף ש"ח, העדיפות היא לגיר ידני.. לנסיעות של בית עבודה 50 ק"מ ביום.. האמת חשבתי על B4 מכייון שהאימפרזה שלי שירתה אותי ללא תקלות כלל (גם חסכונית 1/14) אמרו לי B4 שותה דלק, האומנם? והאם היא אמינה כמו האימפרזה? הצעות נוספות היתקבלו בברכה.. תודה.
הודעה אחרונה מאת Felicia,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,839 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- mcaspi
- yohai71
- SlowRide
- Pika007
- לירון .ה.
- amihia
- GTI33
- pooh-bear
- שביט
- mikyl
- nadavd4