Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון 25K אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני חשבתי ששברולט קרוז זה רכב בעייתי עד שקניתי 1 כזאת לפני כמה ימים שנת 2012, הרכב עם צריכת דלק 1:13.5 , אחזקה סבירה, מאד מרווח ואני גבוהה 1.87 לא הוזזתי את הכיסא

אם אתה רוצה רכב שבטוח אמין קח יונדאי אקסנט , אמין מאד, צריכת דלק 1:11.5, אחזקה זולה

כמו שאמרתי מקודם, הקרוז החל מ 2011 היא טובה כיוון שהחל מ2011 קיבלה שיפור מכני משמעותי שהקטין את צריכת הדלק והפחית בעיות... את זה אני אומר מתוך מחקר מקיף של הנושא ברחבי האינטרנט. בתקציב שיש לי ניתן לרכוש רק את הקרוז הישנה הפחות טובה... ולגבי האקסנט אין סיכוי הרכב לא מוצא חן בעיני... בלשון המעטה... אני שוב שואל לגבי ה308 האם יש מישהו שהיה לו/ יש לו את הרכב?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי פוקוס 2007 מליסינג, אני כבר שנה איתה וזאת הקניה הכי טובה שעשיתי בחיים!!

אמנם לא מהיר במיוחד ולא חסכוני בדלק אבל אמין, יציב, שקט ומרווח (יש לי 2 ילדים קטנים, בוסטרים, עגלות וכו')

אני חושב שהרנו יותר מרווחת ונוחה, אני אישית בחיים לא יקנה רכב צרפתי אוטומט.

על האימפרזה לא הייתי מוותר כל כך מהר, רכב בזבזן בדלק ולא שקט כלכך אבל אמין מאוד, מרווח בשביל קניות בסופר יהיה לך בכל רכב שתבחר.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם
כמו שאמרתי מקודם, הקרוז החל מ 2011 היא טובה כיוון שהחל מ2011 קיבלה שיפור מכני משמעותי שהקטין את צריכת הדלק והפחית בעיות... את זה אני אומר מתוך מחקר מקיף של הנושא ברחבי האינטרנט. בתקציב שיש לי ניתן לרכוש רק את הקרוז הישנה הפחות טובה... ולגבי האקסנט אין סיכוי הרכב לא מוצא חן בעיני... בלשון המעטה... אני שוב שואל לגבי ה308 האם יש מישהו שהיה לו/ יש לו את הרכב?

לא מסכים! לאחותי יש שנת 2010 וואלה בלי עין הרא רכב מאד אמין, זה תלוי באיך הרכב טופל ומטופל

פורסם
גם אני חשבתי ששברולט קרוז זה רכב בעייתי עד שקניתי 1 כזאת לפני כמה ימים שנת

קנית כזו לפני כמה ימים ואתה חושב שזה מספיק ניסיון בשביל לקבוע שהרכב אמין?

חכה כמה חודשים ,בצע טיפול למד להכיר את הרכב ואז תחזור, וכמובן שהידע שלך יתייחס בעיקר לרכב שברשותך.

לא חסר תיאורי תקלות , גם בפורום

דוגמא 1 2 3 ואני יכול עוד להמשיך.

בנוגע ל308 ,חכה לנקמיצ'י, יש לו אחת.

פורסם
קנית כזו לפני כמה ימים ואתה חושב שזה מספיק ניסיון בשביל לקבוע שהרכב אמין?

חכה כמה חודשים ,בצע טיפול למד להכיר את הרכב ואז תחזור, וכמובן שהידע שלך יתייחס בעיקר לרכב שברשותך.

לא חסר תיאורי תקלות , גם בפורום

דוגמא 1 2 3 ואני יכול עוד להמשיך.

בנוגע ל308 ,חכה לנקמיצ'י, יש לו אחת.

לא משלי אלה משל אחותי, שנת 2010 ולאף רכב לא חסרות תקלות זה יכול לקרות אבל שוב תלוי באיך ומתי טופל הרכב

פורסם

אם יש תקלה שחוזרת שוב ושוב באותו הדגם באיזשהוא שלב זוהי כבר מחלה של הדגם. בקרוז זו כנראה התיבת הילוכים שמתפגרת מוקדם.

מה שכן, מ2012 קשה יותר למצוא פוסטים על תקלות אם בכלל.

2 מכוניות זה ניסיון אבל לא מדגם מייצג.

פורסם

אני מסכים. 2 מכוניות זה לא מייצג מדגם...אני מאחל לכל בעלי הקרוז שלא יהיו להם בעיות. עם זאת אני מוותר על הקרוז...

אני חושב שיותר חשוב לי מצריכת דלק זה בטיחות וזה לגמרי בעדיפות ראשונה

פורסם

לגבי ה-308 בעקרון אני ממליץ על הרכב אבל לפני יש לקחת ולבדוק כמה דברים חשובים

קודם כל ישנם כמה גירסאות לרכב.

יש את גירסת ה-1.6 ליטר בעלת 120 הסוסים

ויש גם את הגירסאות המודגשות בעלות ה-140 ו-150.

יש עוד כמה אבל אלו השכיחים ביותר.

לרכב יש כמה בעיות תחזוקה שיש לבדוק ולקחת בחשבון לפני שקונים אחת.

1) הרכב מאד רגיש להזנחה וקח בחשבון שתצטרך לבצע טיפול כל 15000 והקפדה על שמנים איכותים

2) ישנה בעיה עם שרשרת התזמון, יש לוודא שהוחלף ברכב קיט תיזמון כי אם זה יפול עליך תיפרד לשלום מ-4000שח

3) המנוע סובל מהצברות פיח ואם העניין מוזנח זה יכול לגרום ךפירוק ראש מנוע, עוד פרידה מ2000שח

4)חשוב לבדוק את תקינות המזגן,ואם ישנה בעיה יש לאבחן אותה במוסך מורשה. אם מדובר מהדליפה מהיחידה הפנימית שלום ל5000ששח בערך..

אז אחרי שהפחדתי אותך מגיע השלב הטוב.

בהחלט אתה יכול למצוא רכב שמור אי שם שמגיע עם היסטוריית טיפולים מוכחת ולהפחית את רמת הסיכון.

בשורה התחתונה אני מאד ממליץ על ה-308 אבל צריך לדעת לקנות אותה.

תא הנוסעים שלה מהאיכותיים שפגשתי והגירסאות המאובזרות יגיעו אפילו עם מולטימדיה מובנית.

הנסיעה במנוע האטמוספרי טובה אך לפעמים טיפה מורגש שהרכב חלש בגלל משקלו.

הנסיעה בגירסאות הטורבו טובה משמעותית אך גם האחזקה והרכישה יהיו יותר יקרות

פורסם

קודם כל תודה על האינפורמציה,

חוץ מזה, נראה שהרכב די עדין ולא כל כך פשוט לאחזקה...

אחשוב עליו. עדיין לא ויתרתי, בכל זאת רכב נחמד.

מעניין אותי מאוד האם פורד פוקוס 2009 מליסינג תהיה עדיפה על פני 308 פרטית?

אני חייב לומר שמה שמשך אותי במיוחד ב308 זה המראה המיוחד יחסית ו5 דלתות. המכונית חמודה.

לעומת זאת, הפוקוס היא 180 מעלות מזה, נראית כמו בטטה משעממת... לא מכוערת אך גם לא יפה...

מעבר לכך תמיד רציתי רכב קצת מיוחד ושונה מכל רכבי ליסינג המשעממים שרואים כל 2 מטר ולכן ה308 קורצת לי.

יש לי אחת כזו ברחוב בצבע שחור, הצבע יפה מאוד. עם קצת דיטיילינג הרכב יראה כמו חדש!

פורסם
אני לא חי בעולם שבו פוקוס 2009 עדיפה על

308

לדעתי אין פה השוואה בכלל, תמצא 308 שמורה ולך עליה

תודה רבה,

אני מקווה באמת למצוא אחת כזו ולקנות אותה!

פורסם
איציק הרכבים עליהם אתה מדבר אינם נכנסים לתקציב... אך אתה צודק רכב קטן וחסכוני יותר יהיה עדיף. הבעיה שאין ממש...

לגבי הגטס אני מוותר לאחר שראיתי את הרכב במציאות הוא לא מוצא חן בעיני.

למה להגיד סתם דברים:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=28&SubModelID=247&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=35000&Info=

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=19&SubModelID=1583&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=35000&Info=

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא ראיתי את המודעות הללו כשחיפשתי יכול להיות שאלו מודעות חדשות או לפחות חלקן... אף על פי כן, אני לא חושב שאלך על רכבים כמו האלטו/i10 כי הן פשוט מגעילות ולא ממש בטיחותיות

פורסם

^

להבנתי הפיאט לא רעה, עם כי בעלת גיר לא נוח בגרסה הרובוטית. כמו כן, רכב קטן יותר וחלש יותר.

מצאתי ביד2 פיג'ו 308 2010 יד1 פרטית שעשתה רק 62,000 ק"מ. לטענת המוכר במודעה, הרכב לא עבר תאונות ומטופל בפיג'ו. עוד לא יצרתי קשר עם המוכר כי אני צריך לדבר שוב עם ההורים. אני מניח שהם יעדיפו לעשות זאת במקומי... בכל אופן מחיר הרכב המבוקש הוא 39K ש"ח, שזה יותר מהתקציב הראשוני אך דברים השתנו מעט וכעת התקציב עלה ל35 פלוס מינוס. המחיר כשלעצמו גובל בתחום הסביר אך אנו מניחים שכאשר הרכישה תהיה רצינית וודאית, ניתן יהיה לנהל מו"מ כלשהו עם המוכר. חשוב לי לשמוע מכם האם המחיר נמוך מהרגיל כך שאמורה להידלק נורה אדומה? או שזה מחיר השוק? המחירון שלו כ 55K...

האם זו הזדמנות טובה לרכישה שכדאי לנצל?

• תוכן חדש...