ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,581 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בעיה.. אני מחפש סובארו פורסטר עם נתונים טובים{שנת 2012-13 יד ראשונה,לא מליסינג,ק"מ נמוך..} ופשוט אין והתחלתי קצת להתייאש.. ראיתי מודעה ביד 2 לגבי ריינג' רובר פרילנדר 2 שנת 2012.. יש לה נתונים טובים אבל זה מסוחר רכב.. מה דעתכם?כדאי לחרוג מעט מהתקציב עבור הרכב הזה? מקריאה בפורום הבנתי שהדעות חלוקות לגבי הפרילנדר. אם יש למישהו נסיון עם הרכב הנ"ל אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
אני מגיע מעולם האופנועים אבל בזמן האחרון שוקל לעבור לרכב(לבנתיים). מחפש רכב מקסימום עד 80k הדרישות הם- אמינות ספורטיבי/ספורט מראה עיקר הנסיעות הם מהבית לעבודה בדר״כ 15 ק״מ ביום. מחפש רכב שיהיה מהנה לנהיגה ולא משעמם,שלא יהיה חסר כח בכל זאת יורד מאופנוע 750 שיראה טוב,צריכת דלק פחות קריטית כרגע עקב הקמ המועט. אם משנה אני בן 24 עם 7+ שנים רישיון לרכב תודה
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
בוקר טוב, שבוע טוב, לא שבעבר גבינו כסף על נסיעות מבחן, אבל מי שחושש הנה זה כתוב. אנחנו לא גובים כסף על נסיעות מבחן. אנחנו קוראים בעיון כמעט כל שרשור שנפתח כאן, בפורום הכללי ובטכני, ורואים שחלקכם מתלבט (מן הסתם...) מה לקנות, מה נכון לו, מה מתאים לו, ולפעמים רק מבקש לגבש דעה לכאן או לכאן על מכונית זו או אחרת. אז רצינו להזמין אתכם לנסיעת מבחן. ללא שום התחייבות. ללא שום מקדמה או נציג מכירות ש'יטחן לכם את השכל' מתי אתם פותחים הזמנה. פשוט תבואו להתרשם מליין המכוניות המצויין שאנחנו מוכרים. תתקשרו ותקבעו, פיג'ו 4989* או באתר http://www.peugeot.co.il/test-drive סיטרואן 3007* או בטל' 073-2319400 או באתר http://www.citroen.co.il/contact-us MG 3350* או בא…
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש פיאט 500 יד שנייה 2010, נתקלתי במודעה הזו, כמו כל מודעה שאני מתעניין בה, אני מחפש בגוגל את הטלפון (מה מוצאים לפעמים על מוכרים שם ישמור) ואז זה הוביל אותי לאתר Ad ומראה לי תמונות של המודעה לפני כמה שבועות, עם תמונות שלא נמצאות ביד2 ושם הגה לבן עם מרכז שחור http://www.ad.co.il/ad/3605929 בקיצור זה שילוב תקין? נראה כמו הרכבה דגמי הלאונג' והפופ+ שראיתי עד כה בעלי הגה בצבע אחיד. מי מבין ומאשר שזה עוד אחד מהגוונים השונים בהם פיאט 500 משווקת? תודה וערב טוב.
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
-
אשמח לדעת על סמך נסיון של אנשים שהתנסו באחת מהמכוניות שנכללות בקטגורית הסופר מיני , מי בינהם הכי חלקה מבחינת ביצועי מנוע וגיר, אני שואל כי על הנייר לקליאו יש יתרון על כולם, אך בפועל הבנתי שהפולו(110 כ"ס)-פאביה יותר מהירות וזריזות? בנוסף, גם שמעתי מאנשים שהמאזדה 2 החדשה חזקה ולא נופלת מהרכבים שהזכרתי למעלה, אני מתכנן נסיעת מבחן למאזדה 2 השבוע ובאמת להרגיש בעצמי.. אבל מעניין אותי עוד חוות דעת של אנשים, האם יש באמת פער ממה שיש על הנייר למה שקורה בפועל? ולמה זה כך? אם יש עוד רכבים חדשים של עד סכום של 120K שיכולים להתחרות במכוניות הנ"ל אשמח לשמוע. תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת harel013, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בוקר טוב חברי פורום. אז לאחר עיון בפורום ובדיקה ראיתי השוואות בין האיביזה לבין הקליאו. אני עם תקציב של 70K לקניית רכב לא חדש מהניילונים אך כן מהנתונים האחרונים לאחר חיפוש ביד 2 מצאתי סיאט לאון מנוע 1.2 טורבו ב70K שנת 2013 או רנו קליאו 2014 מנוע 1.2 טורבו ב70K. אשמח אם תוכלו להגיש לי מה עדיף מבין השנים, עד כמה הם אמינים,מי מהם מפנקת יותר מבחינת מנוע ומבחינת איבזור. ועוד כל מיני דברים שכנראה שחכתי לציין פה. תודה על העזרה או שבכלל עדיף לי ללכת על הקליאו מנו 0.9 טורבו והיא תסחב ולא תהיה חלשה מידי. ומה הייתם ממליצים מנוע אוטומט או גיר רגיל?(אם תוכלו לומר גם למה)
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
החלטנו לרכוש מאזדה 2 החדשה. כשהגעתי לסוכנות עם אשתי היא טענה שהתא מטען קטן עבור עגלה (כרגע אין לנו ילדים אבל גם זה יקרה..). האם עגלה ממוצעת לא נכנסת לתא מטען של סופר מיני? אפשר לרכוש את הדמיו אבל אני מעדיף רכב קצר ונראה לי שבעתיד יהיה קשה למכור את הדמיו... מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
- 1 תגובות
- 473 צפיות
שלום, לפני כמה ימים בדקתי סיטרואן C3 מנוע 1400, אוטומט, שנת 2003- ב11,000 ש"ח. הרכב עשה 143,000 ק"מ. הרכב הוא רכב יד שניה. ב9 שנים הראשונות של הרכב הוא טופל רק במוסך מורשה וב-4 שנים שאחרי בקושי היה בשימוש. הרכב מעביר הילוכים חלק ובמצב טוב ושמור. בזמן הנסיעה- כאשר הרכב עולה על במפר או על המדרכה כדי להיכנס לחניה- יש רעש ממש חזק מהגלגלים- כאילו הקפיץ לא עובד/שחוק... בעלת הרכב אמרה שהם החליפו את המוט המייצב (מה זה?) לפני 4 שנים וזה נתן להם 4 שנים של שקט. האם תקלה זאת מוכרת ברכב זה? כמה יעלה לתקן דבר כזה? האם יכול להיות שאפשר לפתור את התקלה בהחלפת המוט המייצב ב50 ש"ח וזהו? תודה
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, אני עומד בפני החלטה ואשמח לשמוע את דעתכם. אנחנו מחפשים רכב למשפחה עם שני ילדים. התכנון הוא להחזיק ברכב כ 4-5 שנים, בנסועה שנתית של כ 12K ק"מ לשנה כאשר הטוענות הסופיות לכתר הם: יונדאי סונטה הייבריד לחיוב יחידת כח חזקה (שילוב של הייבריד עם תיבת הילוכים פלנטרית נותנות תחושה טובה עם מומנט גבוה). רמת אבזור ופינוק גבוהה במיוחד. מערכות בטיחות מתקדמות. תא נוסעים מרווח ושקט בצורה חריגה לטובה. לשלילה קונסולה מרכזית ומערכת מולטימדיה בהרכבה מקומית שמרגישות כמו יונדאי גטס מלפני עשור. ארוך מאד (כמעט 5 מטר) לרכב שרוב חייו הם בסביבה עירונית צפופה עם נהגת מאחורי ההגה... סחירות עתידית. סגמנט רכבי המנהלים לא בדיוק פופולרי מול הגיפונים ואין…
הודעה אחרונה מאת Niki_85, -
- 7 תגובות
- 903 צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש מבן אדם פיג'ו 206 דגם XT 1.4 יד 3 שנת2000 ק"מ 143,000 רדיאטור חדש צמיגים חדשים מצבר חדש מטופל במוסך מורשה רכב בצבע לבן טסט עד סוף שנה כדאי ????? איך הדגם ? האם הוא רכב שיספק אותי הדגם הזה והחוזק של המנוע ? איך הנתונים ביחס לשנה תודה רבה אנשים זה דחוף אשמח לקבל תשובה מהירה ואשמח לשמוע כמה שווה רכב במצב כזה
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 905 צפיות
אהלן, אני מחפש רכב יחסית יוקרתי, עד 55K וכמה שיותר אמין. השנתון פחות חשוב לי - כל עוד הרכב אמין והטיפולים במוסך לא יגמרו אותי. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי, מחפש רכב שני לאישה. אוטומט. קטן- נסיעות מאוד קצרות בעיר מעט ק"מ (ילדים,גן/בי"ס, סידורים פה ושם) חשוב שיהיה חסכוני בהוצאות שנתיות, אוטומט, לא זללן דלק, אמין, ובטיחותי כמה שניתן. ראיתי לא מעט אופציות לא רעות, סביב 10-12K שאפילו מוכנים להתגמש ולהגיע למחיר הוגן וזול. חשבתי על: סיטרואן C3 (קורצת לי) סיטרואן C4 (קצת גדולה נראה לי), סוזוקי איגניס. מחיפוש ברשת התווסף פונטו (ספייס? רובוטי/אוטומט/רציף?) למרות שאני לא מכיר בכלל את הרכב. לפני שנים, הייתה לי 206 1.4 ידנית שאהבתי מאוד. לא יודע איך אמינות האוטומטיות מחזיקות כיום. מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 839 צפיות
רכב שני בבית לנסיעה של 95 ק"מ ביום ,בין עירוני בעיקר שני הרכבים שנת 2012-2013 ,צורה חדשה,ידני. חשוב שיהיה נוח אני משער ששניהם עם צריכת דלק דומה מי משני הרכבים עדיף ולמה? תודה
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, האם איך הרכב הנ"ל מבחינת תצרוכת דלק שלו, תחזוקה וטיפולים, הייתי היום בסוכנות שמוכרת רכבים משומשים ודווקא ממש אהבתי אותה, אז לפני שאני עושה את הצעד הבא ולוקח אותה לבדיקה אשמח לחוות דעת. (מדובר בדגם האוטומטי) תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת BoomWuk, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 763 צפיות
חברים שלום, צריך המלצה על רכב בין השנים 2004 ל 2009, תקציב עד 30 אלף. מחפש רכב ידני קטן וחסכוני דגש על אמינות וטיפולים זולים (באופן יחסי). תודה לכולם !
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
שלום חברים כפי שכבר הוכחתם ידע ואכפתיות בהמלצות לקניית הרכב הקודם שלי (: פונה ללב שלכם שוב: אני מחפש רכב שני למשפחה (זוג +3) ישמש ביומיום בעיקר לפיזורים לחוגים וכו' חייב להיות אמין, חסכוני וייצוגי (בכל זאת רכב לאישה ) עדיפות כמובן לשנתון כמה שיותר מתקדם, לא חובה אוטומט - אם זהו סעיף פוסל או משהו כזה... תקציב 30-40 אש"ח. shoot
הודעה אחרונה מאת urileshem, -
- 11 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב חדש עד 350K. אני מתלבט בין פורד אקספלורר / מיצובישי פאג'רו / ג'יפ גרנד צ'ירוקי. אנחנו זוג הורים ו 3 ילדים קטנים. אני בגובה 1.90 ואני מזיז את מושב הנהג עד הסוף בזמן נהיגה. אני לא אוהב דיזל כי זה מרעיש לפי דעתי. לא נהגתי באף רכב מהנ"ל, חושב לי שהרכב יהיה מעוצב טוב מבחינה חיצונית וגם מרווח ונוח. על איזה רכב הייתם ממליצים? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
משפחתית מפנקת? 1 2
מאת kfirniz- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לילה טוב, ברשותי גולף הייליין 2009 3 דלתות, הרכב שירת אותי רבות אך המשפחה מתרחבת ויש צורך להחלפה לצערי.הגולף הרגע עברה החלפת גיר על חשבון החברה(כולל אחריות),למרות נתונים טובים אני ניגש מחר לאוטודיל לבדוק טרייד,אני מעוניין במשהו מעט גדול יותר אך עדיין בעל סביבת נהג נעימה(כרגע חושב להשאר בקונצרן),חשבתי על פאסאט 2011 או גולף 2013 צורה חדשה 1.4(5 דלתות כמובן). יש למישהו חוות דעות?המלצות אחרות? תקציב עד 90 k שנתון 2011 ומעלה. המון תודה
הודעה אחרונה מאת kfirniz, -
- 5 תגובות
- 877 צפיות
יד 3 עשתה 150 אלף, הכל פרטי, לפי התמונות נראת לא רע, יש ספר טיפולים בזמן במוסך מורשה כמה שנים אחורה יש מצבר חדש צמיגים חדשים מגנזיום, הבעיה היחידה שהרכב עבר תאונה מקדימה והוחלף טמבון קדמי, והוא אמר שאין נזק לשלדה, ואפשר לקחת לבדיקה וכל הליקויים ירדו מהמחיר המקורי, אבל הוא לא מתחייב לי על כלום למרות שבשנים האחרונות הרכב שימש כרכב שלישי ובקושי נסע (ולא בפרעות) שווה בדיקה?
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי, אני מעוניין לקנות רכב יד 2 ואני שוקל בחום את האפשרות של רכישה מאחת מחברות הליסינג. נקודות לחיוב לרכישה מחברת ליסינג - כביכול קניה מבית טוב, רכב שעבר טיפולים ולהינות מאחריות של שנה . ספיציפית אני מתעניין ב יונדאי i20 INSIGHT , שנת 2013 , נפח 1200 סמ"ק, ידני. לדעתי מדובר ברכב יחסית גדול תמורת מחיר נמוך, צריכת דלק יחסית נמוכה, אמינות גבוהה, חלפים זולים. הייתי רוצה לקבל חוות דעת מבעלי רכב זהה עם קילומטרז' של 90K בערך לגבי הנושאים הבאים: כמה אני צודק / טועה ביחס לצריכת הדלק , האמינות ומחירי החלפים. תודה !
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 961 צפיות
אני נמצא בפני בחירת רכב סקודה רומסטר. צריך עצה ממישהו שמטפל ברכבים האלה ויכול למקד אותי. במוסך שלי המליצו בתוקף לקנות עם מנוע 1600 BTS וגיר אוטומט ובשום אופן לא 1.2 tsi עם גיר DSG. אומרים שיש המון תקלות עם מנוע tsi והגיר האוטומטי הרבה יותר אמין מה-DSG. מכירים מישהו שיכול לעזור? תודה!
הודעה אחרונה מאת ariq13, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, בקצרה - האם אפשר לסמוך על גיר DSG מהשנים האחרונות? בפירוט - אנחנו בשלבים אחרונים של התלבטות על איזה אוטו לקנות ודי מכווננים על סקודה רומסטר. בשלב מסויים התלבטנו בין הדגם דיזל 1600 הידני לבין 1200 האוטומטי עם מערכת DSG. אנחנו חושבים לקנות יד שניה משנת 2012. סוכן מכירות אחד שדיברנו איתו הפחיד אותנו לגבי חוסר האמינות של ה- DSG ועל האפשרות של תקלה קריטית במערכת ההילוכים ללא התראה מוקדמת. חיפשתי מידע על כך באינטרנט ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו נסיון עם ה- DSG מהשנים האחרונות ויכול להגיד אם זה אמין או לא? יש בדיקות שאפשר לעשות? היו ריקולים שקשורים לזה? אשמח מאד לחוות דעת מקצועיות בתחום. תודה! יונתן
הודעה אחרונה מאת joker00, -
-
אוקטביה או סופרב? 1 2
מאת kiper- 27 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן אנחנו מעוניינים לרכוש רכב בקרוב (לא חדש..), מאד מעוניינים בסקודה סופרב, אך חוששים שעלויות התחזוקה גבוהים מדי. איך העלויות לעומת סקודה אוקטביה? מודע להבדל בין הרכבים. האם ההפרש במחירים שווה את זה? לכאלה שיש ניסיון עם אחד מהרכבים, איך הרכב מבחינת תחזוקה? (מכיר את מחלת הDSG..), טיפולים וכו'? והאם יש הבדל מהותי בתחזוקה של כל אחד מהרכבים. תודה
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
- 0 תגובות
- 476 צפיות
ערב טוב, מחר נוסע לתל אביב לקנות פיאט 500 רובוטית. האם המכון ברחוב עציון גבר סבבה? ומוסך השלושה בגולומב? טיפים נוספים? תודה
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 887 צפיות
שלום כולם, אחר אינספור חיפושים אחרי רכב מסוג קיה סיד סטיישן, שלא עבר תאונה (ראינו שלוש (!!!)שכן. ואם שאלתם, אז בשתיים מהן גם שילמנו על הבדיקה..) ובעיקר- שייתן לנו קצת שקט נפשי לשנים הקרובות - עלתה אופציה חדשה. רכב 2011 יד שניה פרטית, יד ראשונה ליסינג, 84,000 ק"מ. הוא דורש 45,000 ש"ח (מחירון משוקלל 51,000). המוכר קנה אותו לפני שנה וחצי והבדיקה שערך לפני הקניה הצביעה על פגיעה מאחור ברכב, ועוד קצת: "ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקוני פח וצבע מסביב, שריטות ולחיצות פח מסביב, רכב לאחר פגיעה מאחור, החלפת דלת תא מטען ופגוש אחורי, לחיצות בפח אחורי, פגיעה בספים." (אני לא מצליח להעלות את הצילום של הבדיקה, אם זה קריטי אנסה שוב. כאמור, היא מלפני שנה וחצי. הוא מתחיי…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 590 צפיות
היי אשמח לקבל יעוץ על רכב שני בתקציב עד 5.000 דרישות הן: סופר מיני עדיפות לגיר ידני לא פחות משנת 2000 אחת שיחסית אמינה לגיל ולא תבלה כל יום במוסך. רכב ישמש איך ורק לצורך נסיעה לעבודה בקו נהריה-חיפה. לא משנה מה הביצועיים,העיקר שיסע ויהיה חסכוני ברמה היגיונית. תודה
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 25.7 אלף צפיות
שבת שלום חברים רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית רכב דרך היבואנית "אוטומקס" נכנסתי לאתר שלהם ומצאתי שיש להם "רכבים עם 0 קילומטרז" לפי ההסבר בדף שלהם זה רכבים שהם קנו בכמויות אך לא הצליחו למכור.. ומכאן הם מוכרים אותם אך הקונה נרשם כבעלים השניים. ראיתי שהם מציעים את הקיה פיקנטו LX 2015 אוטומט 1.2 בהחזר חודשי של 690 שקלים ללא מקדמה בעסקת בלון ל-36 חודשים. אז השאלות שלי הן כאלה: 1. האם כדאי לקנות בכלל דרכם? (אם יש מישהו שקנה אשמח לשמוע ממנו) 2. כמה יהיה הפחת של הרכב אחרי 3 שני? (בהערכה גסה) 3. האם יש פחת של 8% נוספים בסוף השלוש שנים? 4. כאשר הם כותבים 7 שנות אחריות על מה האחריות בדיוק? 5. חח חוזר על השאלה הראשונה האם כדאי לקנות בדך זו? סליחה על החפירה ותוד…
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, לפני שבועיים סגרתי עסקה לגבי סיאט איביזה. הרכב לא המלאי ויגיע לארץ סוף חודש. הבעייה היא שביום שישי ראיתי פרסומת לגבי 3 ימי מכירות שבוע הבא בסוכנויות סיאט. השאלה היא מה אני יכול לעשות? לבטל את העסקה ולעשות חדשה,? האם אני יפסיד את המקדמה (2000)? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 621 צפיות
שלום אני מעוניינת לקנות רכב חדש מהניילונים. הצרכים שלי הם: רכב אמין נוסע במהירויות גבוהות ושומר על יציבות (150+) חסכוני בדלק נוח לנהג במיוחד אבל גם לנוסעים אם אפשר. ההתלבטות האמיתית היא בין: פורד פיאסטה 1.6 אוטומט פורד פורוס האצ'בק 1.6 (טיטניום) מאזדה 2 דינמיק מאזדה 3 האצ'בק קומפורט הבחירה ברכבים האלה הם בגלל מבצע של מקום העבודה שמפצה כמעט על כל ירידת הערך שבקניית רכב חדש. אני אסע בין 20000- 25000 ק"מ בשנה. אז אם בסוף עדיף לי לפרוש ולמצוא רכב יד ראשונה מפרטי רק תגידו
הודעה אחרונה מאת Fkl0ster, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לה"ו זקוק למידע בנוגע לשני הרכבים, מה ייחשב חזק יותר, חסכוני יותר, ובגדול מה ייחשב קניה "טובה" יותר.
הודעה אחרונה מאת iceco, -
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,839 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- mcaspi
- yohai71
- SlowRide
- Pika007
- לירון .ה.
- amihia
- GTI33
- pooh-bear
- שביט
- mikyl
- nadavd4