Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אחר אינספור חיפושים אחרי רכב מסוג קיה סיד סטיישן, שלא עבר תאונה (ראינו שלוש (!!!)שכן. ואם שאלתם, אז בשתיים מהן גם שילמנו על הבדיקה..) ובעיקר- שייתן לנו קצת שקט נפשי לשנים הקרובות - עלתה אופציה חדשה.

רכב 2011 יד שניה פרטית, יד ראשונה ליסינג, 84,000 ק"מ.

הוא דורש 45,000 ש"ח (מחירון משוקלל 51,000).

המוכר קנה אותו לפני שנה וחצי והבדיקה שערך לפני הקניה הצביעה על פגיעה מאחור ברכב, ועוד קצת:

"ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקוני פח וצבע מסביב, שריטות ולחיצות פח מסביב, רכב לאחר פגיעה מאחור, החלפת דלת תא מטען ופגוש אחורי, לחיצות בפח אחורי, פגיעה בספים." (אני לא מצליח להעלות את הצילום של הבדיקה, אם זה קריטי אנסה שוב. כאמור, היא מלפני שנה וחצי. הוא מתחייב שלא היו מאז שום תאונות/בעיות/ביקורים במוסך- מלבד טיפולים שוטפים)

כיוון שכבר עשינו הרבה בדיקות, אנחנו מנסים לחסוך את עלות הבדיקה ולהתייעץ לפני כן- האם אכן הפגיעה הזו מצביעה על נזק ממשי שנגרם לאוטו?

האם הנזק הנ"ל אמור לגרור הפחתה משמעותית מהמחירון (מעבר להפחתה המקובלת)?

האם לחסוך לעצמנו עוגמת נפש ואפילו לא לבדוק את הרכב הזה?

kia ceed.jpg

המון תודה :)

זוג מותש ונואש :(

פורסם

נראה שלא מדובר בפגיעת שלדה, הבדיקה נראית טוב יחסית לרכב בגיל שקנו אותו לפני כשנה ורבע.

אני הייתי לוקח לבדיקה נוספת שלך, ואם אין הפתעות נוספות - רוכש את הרכב.

כמובן אם תצליח להוריד למוכר עוד קצת – הרי זה משובח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...