Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

כפי שכבר הוכחתם ידע ואכפתיות בהמלצות לקניית הרכב הקודם שלי (: פונה ללב שלכם שוב:

אני מחפש רכב שני למשפחה (זוג +3) ישמש ביומיום בעיקר לפיזורים לחוגים וכו' חייב להיות אמין, חסכוני וייצוגי (בכל זאת רכב לאישה :lol:)

עדיפות כמובן לשנתון כמה שיותר מתקדם, לא חובה אוטומט - אם זהו סעיף פוסל או משהו כזה...

תקציב 30-40 אש"ח.

shoot

פורסם

אנחנו משתמשים בקיה פיקאנטו כרכב ראשון אמנם אבל הוא בטח יתאים כרכב שני. שני מבוגרים ושלושה ילדים נכנסים בכיף בתנאי שאלה לא ילדים בוגרים כבר. שני בוגרים מאחור גם נכנסים בנוחות.

בתקציב הזה תקבל שנתון גבוה ואפילו אוטמתי. הוא רכב יפה (לטעמי כמובן) וצריכת הדלק שלו ממוצעת לקטגוריה. יש לו שוק מצויין והמכירה אם וכאשר לא אמורה להיות קשה, לא סתם הוא הרכב הכי נמכר בקבוצה שלו.

הוא עושה טיפולים כל 15,000 או כל שנה ויש עושר של מוסכים מורשים בכל פינה. הטיפולים שלו בכלל לא יקרים וגם זה היה שיקול אצלינו.

פורסם
אורי תודה! איך הרכב מבחינת תא המטען? נכנסת שם עגלת ילדים?

אני לא עם עגלה אז התשובה לא מוסמכת אבל אם אני זוכר נכון את העגלות שהיו לנו, מקופלות הן היו נכנסות אבל זה תוודא עם מישהו יותר מוסמך...

• תוכן חדש...