ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,571 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 820 צפיות
שלום, בדקתי יונדאי i30 cw 2013 לפני רכישה. המנוע הוציא תוצאה של 108 כ"ס. הבוחן אמר שהמנוע בסדר גמור. עם זאת, נתוני היצרן הראו לו שצריכים להיות 126 כ"ס. לי ידוע שבדגם החדש של הרכב הזה, אמור להיות 135 כ"ס. א. האם זה נכון ? ב. לאור זה, האם המנוע קצת חלש ? אבקש תשובות ענייניות נטולות ציניות תודה
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צריך את העזרה שלכם פה להחליט בין השניים, יש לי הזדמנות לקחת רכב חדש בליסינג מהחברה ואני מחפש את האפשרות הכי חזקה/ספורטיבית/מהנה לנהיגה. יצא לי לנסוע על הfr לכמה ימים לפני שנה בערך ומאוד נהניתי מהרכב ככה שאני דיי נוטה לכיוון של הסיאט, במיוחד שהיא חזקה יותר השנה(על הנייר יותר מהרנו). את הרנו אני לא מכיר בכלל. אם יש לכם המלצות על רכבים אחרים בקטגוריה זה יהיה מעולה, התקציב פה פחות בעייתי בגלל שגם ככה כולם סובבים סביב ה110000+- ועם תוספות זה עדיין יוצא זול יותר מרכב ליסינג רגיל. המגבלה היחידה היא שהרכב לא יכול להיות קופה.
הודעה אחרונה מאת Eran.Haim, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם התענייתי פה לגביי כמה דגמים ,והיום אחרי שהייתי ב2 מגרשים אז הבנתי שחלק מהדגמים לא רלוונטים -לא מרווחים מספיק. אז אני 1.90 ,מעוניין ברכב גם עם גג גבוה- מאד חשוב.. וגם שיישב גבוה על הכביש -זה בעדיפות שנייה עדיפות ליפניות ולגיר אוטומט עדיף חסכוני אבל אם צורך 1 ל 10 בעיר אז בסדר אבל לא זולל דלק ותחזוקה לא יקרה נדלקתי על סיטרואן c4 פיקאסו אבל שמעתי שלא מומלץ -גיר בעייתי וכו' אבל ישבתי היו במגרש והיה לי ממש מרווח ! יש גם מאזדה 5 -במגרש היתה ב70000 וברנו סניק 2008 נסעתי והיה מרווח אבל עם גיר רובוטי והרכב צלע.. ונסעתי על פיאט קובו שהרגיש מסחרי אבל מרווח .. רציתי גם קיה סול אבל לא היה להם יש לכם כיוון נוסף? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Meir Alon, -
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן.. מתלבט בין שני האופנועים האלה. הבנתי שהקימקו קצת יותר כבד והגוירייד יותר קל וזריז כל השוק של גוירייד יותר טוב.. בכל פינה מוצאים אותם אבל הגוירייד (לדעתי.. פרט שולי אבל חשוב לי) דיי מכוער והקימקו נראה ממש טוב.. מה אתם אומרים? יש הבדל גדול בין השניים?
הודעה אחרונה מאת khc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 557 צפיות
שלום ברשותי פורד פוקוס טרנד שנת 2006 קיבלתי את הרכב במתנה. הרכב נקנה בחברת אלבר. לפי שיקלול שעשיתי ביד 2 לאחר הקילומטר שהוא עשה{210,000} כתוב שם שהמחירון שלו הוא 20,400. הרכב מכנית במצב טוב, יש לו בעיה בקודנית אבל לא נראה לי שזה ביג דיל לסדר את זה לפי מה ששמעתי. בכל מקרה חשבתי לעשות טרייד אין בחברת השכרת רכב או לנסות למכור אותו ולהחליף ברכב כדוגמת הונדה סיויק שנת 2009\2010 או מאזדה 3, העניין הוא שאני לא רוצה להיתקע עם הפורד הזה אם אני אחכה עוד זמן. כך אני אוסיף עוד 25-30 אלף מצד אחד אבל מצד שני לא שילמתי על הפורד אז זה יוצא שאני כביכול קונה רכב של 45-50 אלף ב 25-30 אלף, מה שחשוב הוא שהרכב שאני אקנה אם אחליט שזה נכון צריך להיות בעל שוק. רציתי לדעת אם השיקול הכל…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 705 צפיות
שלום, ברשותי מאזדה 2 שנת 2010 השכרה לשעבר. אני מעוניין לקנות קיה פיקנטו חדשה מהסוכנות, ואני רוצה לעשות טרייד אין להביא להם את הרכב שלי. האם הם יקחו את הרכב במחיר מחירון לאחר שכלול, או במחירי "שחיטה". תודה.
הודעה אחרונה מאת ortes, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
אהלן, אני שוקל לקנות קיה פיקנטו ושמתי לב שההפרשים בין שני המחירונים האלו די משמעותיים (6-7 אלף שקל הפרש). כל המוכרים גם כמובן פרסמו לפי המחיר הגבוה יותר של לוי יצחק. מה בדרך כלל קורה במצב כזה? האוטו הוא קיה פיקנטו 2011, במחירון יד 2 היא עולה 47 אלף, ובלוי יצחק 53. תודה
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לקראת החלפה של הרכב וה308 היא אופציה, הדבר היחיד שמעורר דאגה זה שהשליטה על כל מערכות הרכב נעשת ממסך המולטימדיה כולל המיזוג,ובנוסף ראיתי תלונות על כך שבמצבים מסויימים השמש גורמת למסך להיות בלתי שמיש. מישהו התנסה במערכת ממקור ראשון ויכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת save, -
- 4 תגובות
- 682 צפיות
שלום, שבוע הבא אני ואבא הולכים לקנות פיאט 500 שתשמש אותי ואת אחותי, הרכב יהיה על שמה. היא לא תהיה איתנו בעסקה (נקווה שיצא לפועל ) מה מבקשים מעו"ד בדיוק? תודה
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחירון רכבים לקנייה? לוי יצחק? כי יש הבדלים מטורפים בין יד 2 לבין לוי יצחק.
-
אלפא ג'ולייטה 1 2
מאת almogl1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני נמצא כרגע בחיפוש אחר הרכב הבא שלי, כרגע אפשר לומר ששמתי עין על הגולייטה ורציתי לדעת קצת פרטים מעבר למראה שלה, אמינות, מחיר, ירידת ערך וכו' הדגמים שעליהם אני מדבר הם הפרוגרשן והמילאנו שניהם עם מנוע 1.4 ו 170 כוח סוס אוטומטיות בין שנת 2011-2012 זה בערך מה שהתקציב שלי מאפשר אני יודע שבאלפא גם כן יש גיר כפול מצמדים tct ורציתי לדעת איך הוא בהשוואה לdsg של פולקסווגן הבנתי שיש את הdsg6 שהוא המוצלח יותר (גיר רטוב ) ואילו הגיר היבש לא מתאים לאקלים בארץ ועושה הרבה צרות ובלי קשר האם ישנן תקלות נפוצות באלפות כמו אצל המתחרים כיוון שמדובר ברכב לא חדש מהחברה וסביר להניח שגם לא באחריות היצרן כבר ואני מנסה להימנע מצרות שידועות מראש דבר נוסף ראיתי ביד 2 ש…
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
אחרי 2 רכבי פיגו 206 ששתיהם אכזבו אותי עם ים של תקלות את שניהם מכרתי אחרי פחות מחודש אני מחפש רכב אחר באזורים של 10-12 אלף שקל הכיוון שלי כרגע היה למצוא רנו מגאן או סיטרואן C4 בשנתונים 2006-2008 אני ילד בן 18 בסך הכול ומראה הרכב חשוב לי , במספרים האלה המגאן והc4 נראות הכי טוב שיש , רכב מתקדם יחסית בלא הרבה כסף . אבל מנגד אבא שלי המליץ לי שלא להסתכל שוב על צרפתיות ואולי להסתכל דווקא כמה שנתונים אחורה לכיוון הונדה סיוויק צורה של 2001 - 2002 באותם סכומים רציתי לשמוע את דעתכם בנושא
הודעה אחרונה מאת saharlevi, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב למשפחה - זוג ותינוק שיהיה מרווח - אני 1.90 ,הכוונה שאם אני מגביה את הכסא שדיין אוכל לראות את השמשה[ ועדיף שייש גבוה על הכביש אבל זה לא חובה ] וחסכוני לאחזקה -ועדיפות ליחס אחד ל15 בדלק אפשר להתפשר על הדלק אבל חשוב מרווח הנסיעות - אמצע שבוע -עירוני - 100 קמ וסופש טיולים הדגמים שקראתי פה בפורום ובאינטרנט בכלל בתקציב עד 45000 שח , השנתון הוא 2008-2010 אוטומט ,ונפח 1600 אלא אם יש דגם עם נפח קטו יותר אבל שיסחב ויהיה מרווח הייתי שמח למי שמתמצא מניסיון או שהיה לו דגם מסויים שימליץ .....תודה מראש יונדאי i30 יונדאי i30 cw דגם ארוך יותר מזדה 3 קיה סיד סוזוקיsx4 סקודה רומסטר יונדאי i10 הונדה ג'אז פיאט קובו פיא…
הודעה אחרונה מאת Meir Alon, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 660 צפיות
קודם כל, אני רוצה לומר באמת תודה לכל מי שעוזר - אני לא מבין כלום במכוניות ואף על פי כמות השאלות שאני שואל אני תמיד מקבל פה מענה ולומד עוד! בהמשך לנושא זה - שאלות שיש לשאול לפני קניית רכב ומה משמעותם שאלתי על רכב יונדאי i20 2011. במודעה רשום פרטית, אך כשהתקשרתי הוא אמר לי שהרכב לא על שמו, אלא ליסינג תפעולי ויש לו יפוי כוח למכור את הרכב. הוא אומר שהרכב היה אך ורק אצלו . 86,000 קילומטר, טסט לשנה, טיפול במוסך מורשה, ללא שריטות וללא תאונות. יש תיקוני צבע ישנים (בגלל שריטות). מוכן ללכת לבדיקה. האם נראה לכם שכדאי להתקדם או שיש פה משהו מעט מסריח?
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
- 4 תגובות
- 580 צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש סופר מיני חדשה, השימוש העיקרי הוא נסיעות עירוניות ובין עירוניות קצרות (פתח תקווה לתל אביב). התקציב הוא עד 80k, אין העדפה מיוחדת לאוטומט או ידני, אין כוונה למכור את הרכב בשש-שבע שנים הקרובות אז אמינות מהווה פקטור חשוב. כרגע ההתלבטות היא בין סיאט איביזה, יונדאי i20, פורד פיאסטה וסקודה פאביה. אשמח לעצות, המלצות והצעות.
הודעה אחרונה מאת Daniel Simkhis, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 697 צפיות
שלום לכולם, איזה רכב משפחתי קומפקטי עדיף לרכישה בתור רכב משומש, קיה ריו סדאן LX או יונדאי i25? התקציב כרגע מאפשר רכב משנת 2013, באזור ה-70 אלף ש"ח. הקילומטראז' השנתי הצפוי הוא בסביבות 10-15 אלף ק"מ. הדגשים החשובים מבחינתי הם: 1. רכב בטוח ואמין שישרת זוג+ילדה קטנה שבדרך ל-4-5 שנים הקרובות 2. חיסכון בדלק 3. שוק משומשות למכירה בהמשך הדרך 4. ביצועים 5. עלות טיפולים 6. עלות ביטוח תודה!
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 2 תגובות
- 678 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב לאבא שלי, שישמש אותו ביום יום, ובעבודה שלו. מכיוון שזה עסק נוסף, הוא לא עובד בו כל השנה - תחום המיזוג - ורוב העבודה הינה בקיץ, לפעמים גם במהלך השנה, לכן הוא מעדיף לא לקנות רכב מסחרי, ופרייווט ממש לא אפשרות בשביל הצרכים האלו. בכל מקרה הלכנו לראות מכוניות ועלו בגדול שתי האפשרויות - סיטרואן C3 פיקאסו, או פורד פוקוס סטיישן. מבחינת הצרכים, בגדול זה מקום, מנוע וגיר אמינים, צריכת דלק נמוכה, ויכולת להתמודד משקלים(כמו שאמרתי, לא על בסיס קבוע, אלא בחלק קטן של השנה). חיפשתי כבר באינטרנט חוות דעת על הרכבים, אבל רוב מה שמצאתי - במיוחד לקבי הסיטרואן זה פוסטים משנים קודמות ואני מאמין שהרכב עבר שיפורים\שינויים מאז. טווח השנתון 2011-2013. …
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אז ככה, חזרתי לארץ לאחרונה ואני מעוניין לרכוש רכב. השאלה שלי היא כזו: איזה רכב נותן את ה***תמורה*** הגבוהה ביותר לעלות (מחיר + צריכת דלק ואחזקה לאורך שנים) ואיזו שנת ייצור? להתעלם מעניין התקציב. נטו עלות/תועלת. BMW סדרה 2? טויוטה קאמרי? אאודי A2/3? קיה ספורטאז׳? שוטו. הכל תופס - ג׳יפים, טנדרים, פריווט, מנהלים, העיקר שיהיה מרווח מספיק לארבעה בני אדם. תודה רבה רבה.
הודעה אחרונה מאת Musc, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, בעקבות התרחבות המשפחה, ברצוני לרכוש רכב יד שנייה עם 6-7 מקומות. נתונים: כל הילדים שלי קטנים (הגדול בן 4 עוד מעט) תקציב של 45,000-65,000 נוסע 25,000-30,000 ק"מ בשנה כולל נסיעה לצפון מהמרכז כל 3 שבועות אופציות: [TABLE=width: 500] [TR] [TD]יצרן/דגם[/TD] [TD]התלבטות[/TD] [/TR] [TR] [TD]פיג'ו 5008[/TD] [TD]אמינות של היצרן[/TD] [/TR] [TR] [TD]סיטרואן C4 פיקאסו[/TD] [TD]אמינות של היצרן[/TD] [/TR] [TR] [TD]פולסוואגן טוראן[/TD] [TD]אמינות של הגיר קשה למצוא [/TD] [/TR] [TR] [TD]פורד S-MAX[/TD] [TD]צריכת דלק אמינות[/TD] [/TR] [TR] [TD]טויוטה וורסו[/TD] [TD]מחיר קושי למצוא בשוק במחיר סביר[/TD] [/TR] …
הודעה אחרונה מאת eits, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 584 צפיות
האם יש ההבדלים בין 407 מודל 2005 לבין 2007? מדבר על פיג'ו 407 כמובן אם כן מה הם? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 913 צפיות
שלום, חוות דעת על הרכב פיאט 500 100 כ"ס, לפי מה שהבנתי זה מגיע באוטומט-רובוטי רק בגרסאות Lounge ובלאק-ג'ק. מה פירוש הגרסאות מבחינת אבזור? מה ההבדל בין Lounge לבלאק-ג'ק? האם הרכב נחשב למומלץ מול מתחרותיו בקטגורייה/תקציב? מדובר על שנתון 2011 והאם סבבה לנסוע עם רכב כזה 3 פעמים בחודש בין עירוני? (ירושלים-ת"א) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב , אני מעוניין לקנות רכב לצורך לימודים לרוב , רכב שיסע לרוב בתוך העיר פרט לנסיעות קצרות יחסית מחוץ לעיר (גג חצי שעה - 40 דקות במצטבר מחוץ לעיר : הלוך + חזור = 40 דקות גג) תקציב של 15K-20K , מומלץ רכב חסכוני 1 ל 14-15 , שיהיה אמין , וחלקי חילוף זולים יחסית . בין השנים 2004-2008 (אם רכב יותר ישן ויותר אמין , מוכן לנסות) קיבלתי המלצות על: דיאטסו סיריון - ובניגוד לזה שמעתי שיש לה תקלות גיר. שברולט אבאו - חסכונית , זולה , חלקים זולים , אבל אין לה שוק. פיאט פונטו - שמעתי שיש לה מחלה של ראש מנוע שהולך. לא פוסל את הרכבים הללו , אשמח לשמוע מאנשים שחוו איתם ניסיונות חיוביים/שליליים והמלצות נוספות כמובן תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Guy Cohen, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום וברכה! אני בעלים של קורולה 2000 כבר תקופה ארוכה. האוטו...אמין אבל מתחילת לצוץ בעיות קטנות ( בקרוב אני רוצה לכתוב פה חוות דעת על הרכב שלי) אני רוצה לרכוש רכב נוסף. הנסועה נמוכה מקסימום 10,000 לשנה. משפחה +2. הסכום שיש לי הוא 35,000. אני רוצה להחזיק באוטו ל5 שנים בערך. ( שיספיק למשפחה +3...) אוטומטית התחלתי לחפש קורולה ( ולא מפריע לי הגיר הרובוטי). אבל אח"כ התחלתי לחשוב על כיוון מאליבו 08. ברור לי שבשיקול כלכלי עדיף קורולה. אבל אם המאליבו זו תוספת כספית לא גדולה לשנה(2000 ש"ח נניח ) זה נשמע לי עדיף. מה דעתכם? תודה!
הודעה אחרונה מאת שמואל, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי. הכותרת נערכה נא לקרוא פה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA התייעצתי פה כבר כמה פעמים לגבי איזה רכב לקנות, התחלתי את החיפוש בסכום של כ 8000. חיפשתי יונדאי גטס. אך שיניתי את הבחירה כי אנו משפחה בת 4 נפשות, מחפשת…
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
ערב טוב חברים, מחיפוש בפורום, שמתי לב שלאחרונה עלתה הפופולריות של הונדה ג'אז. ברכב זה ישנה תיבת הילוכים רציפה. הייתי רוצה לשאול :באופן כללי, האם התיבה אמינה ? לאילו תגובות צריך לצפות כאשר נוהגים על רכב עם תיבה זו? יחסית לתיבה רובוטית כפולת מצמדים , האם התיבה יותר חלקה כאשר מדובר בנסיעה במהירות נמוכה בעיר בפקקים? תיבה רציפה נמצאת גם בדגמי מיצובישי וקרוב לוודאי ברכבים אחרים-האם ישנם הבדלים כלשהם בין התיבות ברכבים השונים ? תודה
הודעה אחרונה מאת Tida-man, -
- 5 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום רב. אני מתכוון לרכוש סקודנ ראפיד 2013 מנוע 1.4 טורבו האם למישהו יש את הרכב ויכול לתת חוות דעת ?
הודעה אחרונה מאת Johnathan, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 660 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מאחת חברות הליסינג I30 שנת 2012 הצורה החדשה. לרכב 79000 ק"מ ועלה לכביש בחודש 11. לפי בדיקה במחירון לוי יצחק (באתר WINWIN) המחירון הוא 80,000 ש"ח. לאחר הפחתה של ליסינג תעפולי - נהג יחיד (הלכתי לקראת החברה ) יש להפחית 18% מה שמביא אותי ל67,915 ש"ח. חשוב לציין שעדיין לא קיבלתי מחיר סופי על הרכב ורציתי לבדוק איתכם האם יש סיבה שהחברה תדרוש יותר מהסכום הנ"ל או אפילו יותר מ70,000 נניח בגלל שהאוטו סחיר או סיבה אחרת? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
- 1 תגובות
- 486 צפיות
שלום, חבר שגר במרכז מתעניין נסיעות עד 50 ק"מ ביום משולב אפשר חוות דעת לגבי סיאט איביזה 2010 מנוע 1600 איך האמינות של הרכב? איך אמינות הגיר - DSG? האם זהו המודל הבעייתי? מנוע? צריכת דלק? צריכת שמן? אבזור? עם מה הרכב מגיע? באיזה רמות איבזור יש USB ושליטה מההגה? איך השוק? מהי גרסאת הספורט? מה מחיר הביטוח? האם הרכב מומלץ בקטגוריית הסופר מיני? תודה
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 763 צפיות
שלום חברים רציתי לשאול אולי אתם יכולים להמליץ לי על רכב בסגנון של סוזוקי איגניס עד 10K? אני לא מצפה למצוא בסכום הזה רכב טיל או את הרכב הכי מאובזר חח אבל אשמח אם תפנו אותי לרכב אמין אם אפשר חסכוני בדלק ובקשה מוזרה שיראה יפה (איגניס) משהו משנת 2000 תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת dtlaon, -
-
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מבולבל מהדגמים ההיברידים של טויוטה אני מחפש טויוטה חצי חשמלית חצי בנזין (אם יש סולר עוד יותר טוב) לפי סדר עדיפויות 1.חסכונית בדלק. 2.חזקה (שתתפוס חזק את הכביש) 3.נוכות נסיעה. וניסון רעשים גם מבחוץ וגם מהרכב עצמו ... איזה המדגמים ההיברידים תענה על הדרישות שלי ?
הודעה אחרונה מאת stum,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 262 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- discoTD5
- מור 1
- T_A
- SlowRide
- אייל
- סידן
- Pika007
- Chmimo
- o.r
- David32
- מ.צ
- שי מולכו