Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, חזרתי לארץ לאחרונה ואני מעוניין לרכוש רכב. השאלה שלי היא כזו: איזה רכב נותן את ה***תמורה*** הגבוהה ביותר לעלות (מחיר + צריכת דלק ואחזקה לאורך שנים) ואיזו שנת ייצור? להתעלם מעניין התקציב. נטו עלות/תועלת. BMW סדרה 2? טויוטה קאמרי? אאודי A2/3? קיה ספורטאז׳? שוטו. הכל תופס - ג׳יפים, טנדרים, פריווט, מנהלים, העיקר שיהיה מרווח מספיק לארבעה בני אדם. תודה רבה רבה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה בהתעלם מהתקציב?

טויוטה קורולה בת 10 או אוודי A3 חדשה מהיבואן זה בערך תקציב פי 10.

כמו ששאלת את השאלה, ללא ספק הייתי ממליץ על האוודי A2.

נסה לצמצם את התקציב למספרים שנוכל לעבוד איתם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

208 ידנית 1.2 ליטר או דיזל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קאדילק ATS-V.

מספיק מרווחת ל-4 אנשים, ועולה פחות משמעותית מהמתחרות C63AMG או M3.

או DL 87, אבל שמורה, או ארבעה אופניים חשמליים.

תלוי בתקציב, ובאם יש דרישה נוספת מלבד מקום לארבעה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

הדרישות שלי הן כאלה, על פי סדר:

רכב אמין (כמה שפחות ביקורים במוסכים וכאבי ראש)

מספיק כוח כדי לא להרגיש מחסור בשום כביש בארץ (שיסחוב טוב גם בעליות של רמת הגולן)

מספיק מרווח לארבעה אנשים

שלא יראה כמו צ׳יקמוק (אישית מעניין לי את הביצה איך הרכב שלי נראה, אבל בתחום העיסוק שלי אני יודע שרכב שנראה זול עלול לגרום ללקוחות שלי להרים גבה בפגישות)

שכל שקל שהוא עולה יהיה שווה את מה שיש לו להציע ביחס למתחרים (כולל התחשבות בדלק, ביטוחים, מוסכים וכו׳)

הגבול הוא 250,000-275,000 ש״ח, אבל אם טויוטת מנהלים פשוטה בת כמה שנים ב-80,000 נותנת חצי מהתמורה (בסטנדרטים שהצבתי למעלה) של רכב שעולה נאמר 275,000 - כמובן שאעדיף את הטויוטה.

מה אתם אומרים?

תודה רבה חברים

מעריך את זה מאוד

עריכה אחרונה על ידי Musc
פורסם

אאודי A2? [emoji15]

הפסיקו לייצר אותה לפני יותר מעשר שנים...

אתה מאוד מפוזר וקשה יהיה לעזור לך, אבל תחשוב על סופרב 2.0, 220 או 280 (לא בטוח שהאחרונה שווה לך את תוספת המחיר).

פורסם (נערך)

יש את הסופרב, כמו שכבר ציינו.

אני מבין שחלק מהעניין הוא הפוזה. ב.מ.וו, 320 יספק את הסחורה.

זה בעניין רכב חדש.

אם נכנסים לרכב משומש, אז יש את ה-x3 של ב.מ.וו או Q5 של אודי.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

BMW M235i מודל 2012 או 2013.

מספיק חדשה כדי שלא יהיו בעיות אמינות.

מספיק כח כדי להתמודד עם כבישי רמת הגולן.

לא מאוד מרווחת, אבל ארבעה אנשים יכולים להסתדר בפנים.

נראית טוב מאוד, מתאימה לתחום העיסוק שלך.

ייחודית ומיוחדת - שווה כל שקל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

סדרה 2 ממש לא מספיק מרווחת ל-4 אנשים. זה שהיא "תסחוב" בקלילות גם 6 ברכב זה עניין אחר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מתוך חמש דרישות שפות"ש העלה היא עומדת בכבוד בארבע. לדעתי שווה להתפשר על דרישה אחת ולקבל משהו ייחודי - אני הייתי הולך על זה.

אם לא M235i, שווה לשקול Audi S3 Sportback או ג'ולייטה תלתן. יותר מרווחות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה רבה, הרבה זמן חשבתי לקחת את הרכב הזה (רק בקבריולה במקום קופה).

מבחינת אמינות, איך הוא ביחס לטויוטות אוונסיס/קאמרי/קורולה הנמכרות כיום, או לספורטאז׳ חדשה?

משום מה תמיד תפסתי בראש את טויוטה כחברה הכי אמינה בגלל השיטת ייצור המפורסמת שלהם

פורסם

גלה לנו מה שיטת הייצור המפורסמת שלהם שבגללה היא אמינה יותר?

בכל אופן אין אפס. מה ששווה כסף - עולה כסף. אתה רוצה רכב שישמור ערך - אז הוא יהיה יקר יותר מההתחלה. אתה רוצה רכב אמין ומשעמם - תקבל רכב עם נראות וסמל לא מפתים במיוחד.

הפשרה הכי טובה לדעתי תהיה לרכוש לקסוס is300 משומשת - ושלום על ישראל. גם אמינה יחסית, טיפולים במחירים אומנם גבוהים יותר - אבל סבירים לרכבי יוקרה וגם נראית יחסית טוב.

• תוכן חדש...