Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז ככה, חזרתי לארץ לאחרונה ואני מעוניין לרכוש רכב. השאלה שלי היא כזו: איזה רכב נותן את ה***תמורה*** הגבוהה ביותר לעלות (מחיר + צריכת דלק ואחזקה לאורך שנים) ואיזו שנת ייצור? להתעלם מעניין התקציב. נטו עלות/תועלת. BMW סדרה 2? טויוטה קאמרי? אאודי A2/3? קיה ספורטאז׳? שוטו. הכל תופס - ג׳יפים, טנדרים, פריווט, מנהלים, העיקר שיהיה מרווח מספיק לארבעה בני אדם. תודה רבה רבה.

התמורה הכי טובה? סוס ועגלה בלי לחשוב פעמים.

בסוף היום אתה מקבל ליקוק מלא אהבה מהסוס. אין על התחושה הזו!!

A3

A4

פורסם
קאדילק ATS-V.

מספיק מרווחת ל-4 אנשים, ועולה פחות משמעותית מהמתחרות C63AMG או M3.

או DL 87, אבל שמורה, או ארבעה אופניים חשמליים.

תלוי בתקציב, ובאם יש דרישה נוספת מלבד מקום לארבעה.

אני מאד בעד.

פורסם

אתה תושב חוזר? מגיע לך הטבות מס על רכישת רכב חדש?

חדשות - שברולט מאליבו או אימפלה חדשות יתנו לך יופי של תמורה לכסף.

משומשות - לקסוס בת שלוש עם קליומטראז נמוך תהיה בחירה מצויינת.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

כן, אני יכול לייבא רכב לארץ ללא מס (לשלם רק 4500 דולר משלוח).

מה מיוחד בסקודה סופרב? איך היא ביחס לBMW סדרה 2?

ועל פי מה אתם מדרגים את הרכבים? נאמר בתחום המחשבים, יש בנצ׳מרקים וכל זה אז קל לדעת אובייקטיבית מה הכי משתלם, איך זה עובד ברכב? אני רואה פה שלל המלצות על אינספור דגמים.

אסף, תמיד חשבתי שאמריקאיות זאבלה, לא?

חברים, תודה רבה, אין לכם מושג כמה אתם עוזרים לי.

* לגבי הכותרת, התכוונתי לA1 :)

פורסם

קודם כל אני ממליץ לך לצמצם קצת את הרשימה כדי להתפקס, ואחרי זה לקחת את המכוניות שישרדו את הסינון לנסיעת מבחן כדי אשכרה להתרשם איך הן מרגישות לך. אני באופן אישי לקראת רכישה של הספורטאז' החדשה - אומנם התקציב שלי לא גבוה כמו זה שאתה ציינת, אבל הדרישות שלי מאד דומות שלך ולכן אני חושב שאולי שווה לך גם כן להכניס אותה למשוואה. בכל אופן, אם החלטת שההתלבטות היא בין הסופרב לBMW 2 אז אני הייתי הולך על הספורב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים,

לאור ההמלצות שלכם החלטתי ללכת או על הספורטאז׳ 2 ex או על הסופרב 1.4t מאובזרת. שתיהן נראות כמו ערך נהדר עבור הכסף.

אני נוטה קצת לכיוון הסופרב, גם כי היא יותר מרשימה וגם כי אני סומך יותר על מנועים גרמניים.

השאלה שלי כעת מעט שונה:

מה ייתן את התמורה הגבוהה ביותר מבחינת עסקה? רכב יד שנייה בן שלוש? חדש? מצאתי הרבה עסקאות כאלה סטייל-ארה״ב, כשמשלמים סכום חודשי ללא מקדמה לשלוש שנים, ואחר כך אפשר לשלם את השאר או להמשיך לשלם חודשית ולהחליף לחדש:

http://new-drive.prpl.co.il/general?source=facebook&lp=generic&medium=remarketing&submedium=remain

כולם פחות או יותר אותו מחיר (סופרב 1800~ לחודש, ספורטאז 1500~).

עסקה טובה?

• תוכן חדש...