Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית ב-10k לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מודעה מעניינת מאוד רכב שמור , נתונים מצויינים , אבל לא מחפש ידני רק אוטומט .

מעבר לכך חשוב המראה החיצוני של הרכב , לכן נמשך לכיוון הפונטו גרנדה

פורסם

אני לוקח את זה בחשבון בהחלט אבצע נסיעה על מנת לראות עד כמה הגיר יפריע לי

כעיקרון נהגתי עד עכשיו גם על טויוטה קורולה גיר רובוטי של ההורים ממה שהבנתי זה פחות או יותר אותו סיפור .

לא הכי נוח שבעולם אבל הצלחתי להתרגל

פורסם (נערך)

אני לא מאמין שתמצא אף אחד מהרכבים שהצעת כגון:רנו מגאן 2 או סיטרואן או פיאט גרנדה ב10K שלא עבר התעללות TAR יצריך יישור קו באותה עלות.

מדובר פה על רכבים של 20K.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
אני לא מאמין שתמצא אף אחד מהרכבים שהצעת כגון:רנו מגאן 2 או סיטרואן או פיאט גרנדה ב10K שלא עבר התעללות TAR יצריך יישור קו באותה עלות.

מדובר פה על רכבים של 20K.

באיזור ה13 אמצא

קיימות כמה מודעות של פונטו גרנדה ב15 16 אלף ,ניתן למצוא אחת במצב טוב ולכווץ את המחיר לאיזור ה13

פורסם

תודה לכל העוזרים חברים לבסוף הצלחתי למצוא רנו מגאן 2006 במצב מכני טוב , קוסמטי קצת פחות אך זה שטויות

הדגם היותר מאובזר ( 4 חלונות חשמל וכו )

מחיר טוב מאוד

וזהו סך הכול הייתי שמח לשמוע חוות דעת על הרכב ולשמוע גם לגבי צריכת הדלק העירונית שלו

מחר אעביר בעלות על הרכב בעזרת השם

פורסם

אתה ראית מישהו כאן ממליץ על מגאן 2006?

ועוד אחת ש"המצב הקוסמטי קצת פחות טוב"?

כתבו לך כאן לקנות אך ורק רכב מלוקק, מכל הבחינות, ו"מצב מכני" במגאן פחות חשוב, כמו היסטוריה מלאה מלאה של כל הטיפולים... מתי עשו לה טיימינג? האם עשו משהו בגיר? איך נהגו בה?

בתקציב שלך מגאן דור ראשון (2001-4) מלוקקת עדיפה על מגאן 2006.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
אתה ראית מישהו כאן ממליץ על מגאן 2006?

ועוד אחת ש"המצב הקוסמטי קצת פחות טוב"?

כתבו לך כאן לקנות אך ורק רכב מלוקק, מכל הבחינות, ו"מצב מכני" במגאן פחות חשוב, כמו היסטוריה מלאה מלאה של כל הטיפולים... מתי עשו לה טיימינג? האם עשו משהו בגיר? איך נהגו בה?

בתקציב שלך מגאן דור ראשון (2001-4) מלוקקת עדיפה על מגאן 2006.

במקרה זה אני מסכים עם דב, במגאן 2006 היו לא מעט מחלות ילדות וגם רכב מלוקק כנראה יסבול מהם,

חפש מגאן (אם כבר החלטת על כזה רכב) שנת 2004 דגם קודם שמורה ואחרי טיימינג!

פורסם
אני יכול להגיד לך שבתור בעלים של פיגו 206 שהרכב לא עושה בעיות ואין לו תקלות.

המדגם שלו כפול משלך, אז כנראה שניסיונו מבוסס יותר8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
המדגם שלו כפול משלך, אז כנראה שניסיונו מבוסס יותר8)

מבחינה עובדתית אתה צודק אך זה נגרם כמו שאמרו בגלל קניה לקוייה שלו ואי בדיקה של הדברים החשובים לרכב כזה.

באם היה בודק או מתעניין איך לרכוש נכון רכב כזה היה נמנע מנסיונו המבוסס

פורסם

תודה לכל המפרגנים והלא מפרגנים

אני מודע לכך שאני מסתמך על המזל , אין מה לעשות בתקציב הזה זה או למצוא מציאה של רכב בשנתון גבוה שנראה טוב ולהסתמך על המזל , או לא ללכת על מציאה אלא על מחיר הגיוני לרכב בשנתונים יותר נמוכים דבר שבא על חשבון מראה הרכב .

כילד בן 18 אני מעדיף להסתכן ולהסתמך על המזל כמו שאתם אומרים לטובת רכב יותר מתקדם , מאשר לנהוג על רכב שנראה פשוט לא טוב , כל רכב במספרים האלה בשנתונים הנמוכים פשוט נראה לא טוב .

אז אני מודע לזה שיכלתי להביא יפנית ישנה ומכוערת , אך מנגד שתציע לי אמינות הרבה יותר טובה ולא עשיתי זאת אבל זה כבר שיקולים שלי .

בכל אופן אבא שלי בדק את הרכב , נהג עליו , ראה מי טיפל כמה טיפל התרשם לטובה מהמוכר , ולצורך העניין הרכב נרכש ב6 וחצי אלף סך הכול , במקרה הגרוע וארצה להפטר ממנו אני מניח שאני לא יפסיד עליו כסף ואף ירוויח במכירה אבל זה לא המטרה , המטרה להשאר עם הרכב לטווח ארוך .

• תוכן חדש...