Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עבודה: סיטרואן C3 פיקאסו או פורד פוקוס סטיישן או המלצה אחרת אם יש

sasi_d
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מחפש רכב לאבא שלי, שישמש אותו ביום יום, ובעבודה שלו.

מכיוון שזה עסק נוסף, הוא לא עובד בו כל השנה - תחום המיזוג - ורוב העבודה הינה בקיץ, לפעמים גם במהלך השנה, לכן הוא מעדיף לא לקנות רכב מסחרי, ופרייווט ממש לא אפשרות בשביל הצרכים האלו.

בכל מקרה הלכנו לראות מכוניות ועלו בגדול שתי האפשרויות - סיטרואן C3 פיקאסו, או פורד פוקוס סטיישן.

מבחינת הצרכים, בגדול זה מקום, מנוע וגיר אמינים, צריכת דלק נמוכה, ויכולת להתמודד משקלים(כמו שאמרתי, לא על בסיס קבוע, אלא בחלק קטן של השנה).

חיפשתי כבר באינטרנט חוות דעת על הרכבים, אבל רוב מה שמצאתי - במיוחד לקבי הסיטרואן זה פוסטים משנים קודמות ואני מאמין שהרכב עבר שיפורים\שינויים מאז.

טווח השנתון 2011-2013.

כיוון שהידע מוטורי שלי לוקה בחסר, אשמח אם מישהו מנוסה יוכל להשוות לי בין הרכבים, אולי להציג בפני יתרונות וחסרונות שפחות מציגים במגרש רכבים(למשל יצא לי לקרוא במקומות על תיבת הילוכים בעייתי בפוקוס, אבל לא הבנתי את הבעיה), או חלופין לתת הצעה שעוד לא עלתה, לגבי רכב שיכול למלא את הצרכים הללו.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע שהפיקאסו תתאים לצרכים שלך. חפש את מנוע הדיזל עם 92 כ"ס, ה 1.4 בנזין יחסית חלש.

נסה לחפש גם אופל אסטרה דיזל סטיישן. נמכרו מעטות כאלו כמו גם קיה סיד סטיישן דיזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פוקוס בשנתונים האלה להתרחק ומהר, הגיר למרות האחריות המורחבת שיש עליו לא שווה את הסיכון, יש מלא ששאלו עליה לפניך וכנראה שיהיו גם אחריך.

הסיטרואן עם תיבה רובוטית עם מצמד בודד שעדיף לבדוק אם מסתדרים לפני שקונים , אני מניח שאתה מתכוון לדיזל.

אתה כמובן יכול לשקול סטיישנים אחרים (סטיישן זה גם "פריווט" בסופו של דבר) מגאן דיזל סטיישן או קיה סיד סטיישן דיזל .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...