Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ולאד

לפי הרכב שיש לך בתמונה רציתי להתייעץ-

מה לגביי סיטרואן c4 פיקאסו ....היא נראית לי מרווחת ...וגם צריכת דלק טובה ...אבל שמעתי שהגיר שלה בעייתי....וגם המוסכניק שלי המליץ לי על יפניות ...שהחלקים יותר זולים וכו' ...השאלה האם לקחת רכב שפחות נוח רק כדי שיהיה זול במוסך..

למישהו יש /מכיר דגם זה?

תודה

פורסם
הסיטרואן הזו אכן מרווחת מאוד אבל עם גיר בעייתי שההסתגלות אליו בעייתית ומוניטין אמינות לא משהו,

למה אתה צריך כזה רכב גדול?

חבר גם אמר לי שהגיר בעייתי ,אז אוותר עליה...

פשוט נמאס לי לנהוג כאילו שאני נוהגעל מריצה - קרוב לרצפה...רציתי משהו גבוה יותר על הכביש

ולסיום מה לגביי פורד פוקוס סטיישן ? תודה

פורסם

בדגם החדש למרות אחריות מורחבת ומחירים זולים לא הייתי קונה, הדגם הקודם לדעתי מצויין אמין מרווח ונוח,

למרות מה שאומרים עליו גם סוחב לא רע וזה מנסיון של שנה וחצי.

פורסם

בדגם החדש למרות אחריות מורחבת ומחירים זולים לא הייתי קונה, הדגם הקודם לדעתי מצויין אמין מרווח ונוח,

למרות מה שאומרים עליו גם סוחב לא רע וזה מנסיון של שנה וחצי.

פורסם

הכנסת את פיאט קובו לרשימה -

מהבחינה הזאת היא או פיורינו מתאימות בול - שמשה מאוד גבוהה, ישיבה גבוהה, המון מרחב - בעיקר לגובה.

עם מנוע דיזל היא גם חסכונית - הייתה לי כזאת במשך תקופה וקבלתי צריכת דלק משולבת כולל פקקים בת"א של 1-16 \ 1-17.

מציע לך לשבת \ לנהוג באחת.

יש לי חבר שנוהג באחת כזאת, שהגיע ל 150 אלף ק"מ ובינתיים בלי בעיות מיוחדות.

תודה ,הכוונה שלי שהרכב יישב גבוה על הכביש וגם כשאני מרים את הכסא יהיה לי מרחב ראייה ולא אסתכל על חצי תקרה וחצי שמשה ...

ראיתי רכב כזה של שכן רק מבחוץ ואכן נראה גבוה

פורסם

תודה לכולם !!!!!

אני אגש למגרש ואבדוק את הדגמים הבאים :ניסן נוט

מאזדה 5

קיה סול

סוזוקי sx4

או הונדה ג'אז -לפי מה שאמרו פה לגביי הגיר רובוטי אז רק בדגם 2010 והלאה אז זה אוטומט אבל מעל התקציב

פורסם
לגבי ה-SX4 - בתקציבך כנראה תאלץ להסתפק בדגם 2009 עם המנוע העצל יחסית של הליאנה (לא חסר כוח, אבל מגיב לאט להאצה).

צריכת דלק 10-12 קמ"ל בשימוש משולב, בהתאם לתנאי הנהיגה שלך. להתקרב ל-1:15 - רק אם אתה נוסע רגוע בכבישים המהירים של מישור החוף ולא נכנס לעיר.

אם תוכל לתקצב דגם 2010 ומעלה הרכב הרבה יותר זריז.

תנוחת הישיבה של ה-SX4 גבוהה, לא יודע עד כמה זה רלונטי לאדם בגבה שלך. משמעותי מאד לאשתי (שקצרה ממך ב-40 ס"מ).

בדגם הסדאן תא מטען מהגדולים בקטגוריה עם פתח הטענה נוח.

ראיתי אצל שכן שלי דגם שהוא 5 דלתות - לא סדאן ...והא נראה גבוה ...גם הסדאן גבוה?

תודה

פורסם

לאבא של אישתי SX4 סדאן, תנוחת הישיבה אכן גבוהה יותר מרוב המשפחתיות. לא ישבתי בכזו בעלת 5 דלתות, אך מאמין ששתיהן בדיוק באותו הגובה.

פורסם

דומני שיש הבדל של מילימטרים בודדים בגובה בין הסדאן להאצ' - אבל מדובר בלא יותר מ-5 מ"מ. להאצ' גם צמיגים יותר רחבים ועוד כמה הבדלים שלא נראים לעין.

מכל מקום, כמי שנהג בליאנה וב-SX4 אני ממליץ מאד לבחור בדגם 2010 ומעלה. תוספת הכוח למנוע משמעותית. לא שהדגם הקודם לא סחב, אבל החדש יותר (שהמנוע שלו משמש גם את הויטארה וה-S-קרוס העכשויים, עם תיבות הילוכים אחרות) הרבה יותר זריז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקיי..תודה ...שמעתי מהרבה אנשים פידבקים חיובים על sx4 ....בהשוואה לדגמים שהזכרנו הוא נחשב גבוה יחסית למאזדה 5 קיה סול וכו'?

גם היה לי סוזוקי לפני כן ואכן רכב אמין

פורסם
הכנסת את פיאט קובו לרשימה -

מהבחינה הזאת היא או פיורינו מתאימות בול - שמשה מאוד גבוהה, ישיבה גבוהה, המון מרחב - בעיקר לגובה.

עם מנוע דיזל היא גם חסכונית - הייתה לי כזאת במשך תקופה וקבלתי צריכת דלק משולבת כולל פקקים בת"א של 1-16 \ 1-17.

מציע לך לשבת \ לנהוג באחת.

יש לי חבר שנוהג באחת כזאת, שהגיע ל 150 אלף ק"מ ובינתיים בלי בעיות מיוחדות.

הייתי ב2 מגרשים

נהגתי על פיאט קובו ...אכן מרווח וגם גבוהה...אבל התבאסתי שזה תחושה של מסחרית..

נהגתי גם על רנו סניק pk אוטומט 2008 ...ביד 2 יש רנו סניק 2 או סניק 1 ...איזה מספר זה דגם pk ?

אתה יודע איזה דגם נוסף מרווח ? עם גג גבוה?

• תוכן חדש...