Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב למשפחה - זוג ותינוק

שיהיה מרווח - אני 1.90 ,הכוונה שאם אני מגביה את הכסא שדיין אוכל לראות את השמשה[ ועדיף שייש גבוה על הכביש אבל זה לא חובה ]

וחסכוני לאחזקה -ועדיפות ליחס אחד ל15 בדלק

אפשר להתפשר על הדלק אבל חשוב מרווח

הנסיעות - אמצע שבוע -עירוני - 100 קמ וסופש טיולים

הדגמים שקראתי פה בפורום ובאינטרנט בכלל

בתקציב עד 45000 שח , השנתון הוא 2008-2010

אוטומט ,ונפח 1600 אלא אם יש דגם עם נפח קטו יותר אבל שיסחב ויהיה מרווח

הייתי שמח למי שמתמצא מניסיון או שהיה לו דגם מסויים שימליץ .....תודה מראש

יונדאי i30

יונדאי i30 cw דגם ארוך יותר

מזדה 3

קיה סיד

סוזוקיsx4

סקודה רומסטר

יונדאי i10

הונדה ג'אז

פיאט קובו

פיאט פנדה

ניסן נוט

תודה

פורסם

לגבי ה-SX4 - בתקציבך כנראה תאלץ להסתפק בדגם 2009 עם המנוע העצל יחסית של הליאנה (לא חסר כוח, אבל מגיב לאט להאצה).

צריכת דלק 10-12 קמ"ל בשימוש משולב, בהתאם לתנאי הנהיגה שלך. להתקרב ל-1:15 - רק אם אתה נוסע רגוע בכבישים המהירים של מישור החוף ולא נכנס לעיר.

אם תוכל לתקצב דגם 2010 ומעלה הרכב הרבה יותר זריז.

תנוחת הישיבה של ה-SX4 גבוהה, לא יודע עד כמה זה רלונטי לאדם בגבה שלך. משמעותי מאד לאשתי (שקצרה ממך ב-40 ס"מ).

בדגם הסדאן תא מטען מהגדולים בקטגוריה עם פתח הטענה נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פנדה, i10, קובו הייתי מיד מוריד מהרשימה.

ג'אז בתקציב הזה תהיה רובוטית - לא מומלץ.

מאזדה 3 , יונדאי i30 , סיד, sx4, רומסטר לא עומדות בדרישות לצריכת דלק.

ניסאן נוט יכול להיות רעיון טוב מאוד - הרכב מרווח ויחסית חסכוני, אמין ולא יקר באחזקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מהרשימה שנתת 1-15 ומעל יתנו לך אולי הפנדה, הג'אז והקובו.

המאזדה היונדאי והקיה יתנו בערך 1-10.

הקובו יהיה הכי חסכוני כי הוא דיזל , אבל גם הכי פחות בטוח כי הוא רכב מסחרי.

הפנדה מכונית מיני ולא יהיה הרבה מקום למטען.

איזו גרסה הרומסטר ?

עוד מכוניות שתוכל לשקול- מיצובישי ספייס סטאר, ניסאן מיקרה.

פורסם

אני אולי מפונק, אבל לדעתי רכב מיני לא מתאים לנהג בגובה 1.90 עם משפחה שצריכה מקום לעגלה בבגאז' .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לא הבנתי משהו בהודעת הפתיחה: 100 ק"מ עירוני זו נסועה יומית או שבועית? אם יומית עירונית אז יש בעיה רצינית, שום מכונית בגודל סביר לא תעמוד בדרישות צריכת הדלק וגם המקום למשפחה המשפחתיות יצרכו סביב 8-9 קמ"ל בעיר, זה יקוזז עם הצריכה בטיולים בסופ"ש. לעומת זאת הקטנות יהיו פשוט קטנות מדי. אם מדובר ב-100 ק"מ בשבוע נושא צריכת הדלק הופך שולי לחלוטין.

למי שציין את הנוט - ההתרשמות שלי היא שהיא דומה מאד ל-SX4. למעשה הסיבה שרכשתי SX4 לפני 5.5 שנים היתה בעיה נקודתית בסוכנות קרסו ביום שבו החלטתי לרכוש רכב - ואז חציתי את הכביש והזמנתי סוזוקי. מבין דגמי ה-SX4 הייתי ממליץ למשפחה על הדגם בעל 4 דלתות משנת דגם 2010 ומעלה, למרות שכנראה יצריך מתיחת מה של התקציב.

לגבי מאזדה 3 - הייתי פוסל אותה מכמה סיבות: שתיינית דלק (אם זה משמעותי מבחינת הנסועה), גג נמוך שיהיה לא נוח לנהג גבה קומה, גג אחורי משופע ודלתות אחרויות קטנות שהופך את הגישה למושב הבטיחות מאחור ללא נוחה ותא מטען קטן עם פתח לא נוח. אני מכיר את דגם הסדאן, אולי ההאצ' (הנדיר יחסית) עדיף, מצריך בדיקה פרטנית מבחינת נוחות הישיבה והגישה ומבחינת התאמת גודל תא המטען לצרכי המשפחה.

ועניין אחרון: מדובר בזוג ותינוק. מן הסתם המשפחה תצמח בשנים הקרובות, צריך לחשוב על אפשרות זו ולרכוש רכב שיספיק גם כאשר יהיה תינוק נוסף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לגבי ה-SX4 - בתקציבך כנראה תאלץ להסתפק בדגם 2009 עם המנוע העצל יחסית של הליאנה (לא חסר כוח, אבל מגיב לאט להאצה).

צריכת דלק 10-12 קמ"ל בשימוש משולב, בהתאם לתנאי הנהיגה שלך. להתקרב ל-1:15 - רק אם אתה נוסע רגוע בכבישים המהירים של מישור החוף ולא נכנס לעיר.

אם תוכל לתקצב דגם 2010 ומעלה הרכב הרבה יותר זריז.

תנוחת הישיבה של ה-SX4 גבוהה, לא יודע עד כמה זה רלונטי לאדם בגבה שלך. משמעותי מאד לאשתי (שקצרה ממך ב-40 ס"מ).

בדגם הסדאן תא מטען מהגדולים בקטגוריה עם פתח הטענה נוח.

תודה ,הכוונה שלי שהרכב יישב גבוה על הכביש וגם כשאני מרים את הכסא יהיה לי מרחב ראייה ולא אסתכל על חצי תקרה וחצי שמשה ...

ראיתי רכב כזה של שכן רק מבחוץ ואכן נראה גבוה

פורסם

יואב אני מודה לך שהעשרת את הידע - ראיתי עכשיו ב45000 שח דגם 2013 נפח 1200 של המיצובישי ...צריכה נמוכה של דלק ...אבל הוא יסחוב בעליות וכו' עם נפח כזה ?

ולגביי הניסן מיקרה ..קצת נמוכה נראית לא?

תודה

פורסם
אתה לא מפונק, מכלל הרשימה לדעתי הנוט\הג'אז יתנו את הפיתרון הטוב ביותר (אמינות ביחד עם חסכון יחסי בצריכת דלק ).

באמת זה גם 2 דגמים שאני מעוניין בהם ואהבתי ....לא נהגתי בהם ,-אני מתכוון לעשות זאת אבל מבחוץ הם נראים שיושבים גבוה ומרווחים...

דרך אגב ...אם אקנה ממגרש ...מקובל לקבל נסיעת מבחן לפני שסוגרי עסקה - בשלב ההתלבטות או רק אחרי שסוגרים?

פורסם
יש לי ניסיון ארוך עם איי30 ונוט.

הנוט מצוינת אבל הישיבה זקופה מדי ועלולה להציק ל1.90 לאורך זמן. אפשר להתרגל להכל אבל באספקט הזה איי30 עדיפה.

הנוט גבוהה בהרבה מהi30 או שזה שולי?

תודה

פורסם
לא הבנתי משהו בהודעת הפתיחה: 100 ק"מ עירוני זו נסועה יומית או שבועית? אם יומית עירונית אז יש בעיה רצינית, שום מכונית בגודל סביר לא תעמוד בדרישות צריכת הדלק וגם המקום למשפחה המשפחתיות יצרכו סביב 8-9 קמ"ל בעיר, זה יקוזז עם הצריכה בטיולים בסופ"ש. לעומת זאת הקטנות יהיו פשוט קטנות מדי. אם מדובר ב-100 ק"מ בשבוע נושא צריכת הדלק הופך שולי לחלוטין.

למי שציין את הנוט - ההתרשמות שלי היא שהיא דומה מאד ל-SX4. למעשה הסיבה שרכשתי SX4 לפני 5.5 שנים היתה בעיה נקודתית בסוכנות קרסו ביום שבו החלטתי לרכוש רכב - ואז חציתי את הכביש והזמנתי סוזוקי. מבין דגמי ה-SX4 הייתי ממליץ למשפחה על הדגם בעל 4 דלתות משנת דגם 2010 ומעלה, למרות שכנראה יצריך מתיחת מה של התקציב.

לגבי מאזדה 3 - הייתי פוסל אותה מכמה סיבות: שתיינית דלק (אם זה משמעותי מבחינת הנסועה), גג נמוך שיהיה לא נוח לנהג גבה קומה, גג אחורי משופע ודלתות אחרויות קטנות שהופך את הגישה למושב הבטיחות מאחור ללא נוחה ותא מטען קטן עם פתח לא נוח. אני מכיר את דגם הסדאן, אולי ההאצ' (הנדיר יחסית) עדיף, מצריך בדיקה פרטנית מבחינת נוחות הישיבה והגישה ומבחינת התאמת גודל תא המטען לצרכי המשפחה.

ועניין אחרון: מדובר בזוג ותינוק. מן הסתם המשפחה תצמח בשנים הקרובות, צריך לחשוב על אפשרות זו ולרכוש רכב שיספיק גם כאשר יהיה תינוק נוסף.

אל תלחיץ עם תינוק נוסף שהאישה לא תשמע.... :)

ועכשיו ברצינות -

אתה אומר למעשה שהוט והsx4 דומות בקטע של הגובה וממליץ על הרכב הזה? שמעתי דווקא כמה המלצות עליו ...

מה לגביי הדגם של 2009 ? גם טוב?

תודה

• תוכן חדש...