Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני נמצא כרגע בחיפוש אחר הרכב הבא שלי, כרגע אפשר לומר ששמתי עין על הגולייטה ורציתי לדעת קצת פרטים מעבר למראה שלה, אמינות, מחיר, ירידת ערך וכו'

הדגמים שעליהם אני מדבר הם הפרוגרשן והמילאנו שניהם עם מנוע 1.4 ו 170 כוח סוס אוטומטיות

בין שנת 2011-2012 זה בערך מה שהתקציב שלי מאפשר

אני יודע שבאלפא גם כן יש גיר כפול מצמדים tct ורציתי לדעת איך הוא בהשוואה לdsg של פולקסווגן

הבנתי שיש את הdsg6 שהוא המוצלח יותר (גיר רטוב ) ואילו הגיר היבש לא מתאים לאקלים בארץ ועושה הרבה צרות

ובלי קשר האם ישנן תקלות נפוצות באלפות כמו אצל המתחרים כיוון שמדובר ברכב לא חדש מהחברה וסביר להניח שגם לא באחריות היצרן כבר ואני מנסה להימנע מצרות שידועות מראש

דבר נוסף ראיתי ביד 2 שהרבה מפרסמים את הרכב במחיר מחירון ואפילו מעליו (כמובן לפי לוי יצחק ולא המחירון של יד 2)

ולמיטב הבנתי אלו רכבים שנמכרים מתחת למחירון ואפילו הרבה...

בכל אופן אשמח לקבל כמה שיותר מידע וחוות דעת לגבי האלפא גולייטה כדי לנסות ולהגיע להחלטה האם ללכת על זה או לנסות למצוא תחליף ראוי..

אציין שמבירור קצר שעשיתי דיי הרחיקו אותי מהאיביזה והלאון בגלל תפקוד הגיר כמו שציינתי למעלה

למיטב הבנתי רק הגולף gti מגיעה עם הגיר המוצלח יותר אך גם במחיר יקרה משמעותית מהאלפא

תודה מראש

אלמוג

פורסם

למעט גומית חלון קדמי שהחלק הדקורטיבי שלה נטה להתנתק בדגמים הראשונים אין בעיות אמינות סדרתיות בג'ולייטה.

הג'ולייטה נסחרת קרוב למחירון או מעליו כמו שראית.

תשאיר את אגדות האלפא של פעם לפעם, רובן כבר לא נכונות.

פורסם

מחזק את דברי amiger.

בנוסף, בשנתונים האלה יש לך גם גרסת ביניים (דיסטינקטיב) שבאה בין הפרוגרשן הבסיסית למילאנו המפוארת.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

היתה לי דיסטינקטיב, והיא הוחלפה בתלתן.

מתחת למחירון זה רק רכבים עם תאונות. הרכב מבוקש. הרכב זריז וכיפי. הרכב סופג ירידת ערך קולוסאלית אצל לוי יצחק, אז ממילא המחירון מייצג נפילת מחיר גדולה. מבחינת אמינות יש איזה עניין של חיישן קפאון של המזגן שלדעתי זה כשל סדרתי אז תבדוק אם הוחלף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולכם

התקציב הוא בין 100-120 אלף לצורך העניין

שני רכבים שאולי גם כן נמצאים על הפרק זה השירוקו 2.0 וגולף gti שהם במחיר הזה מגיעות במודל 2010-2011 לדעתי

ולמיטב הבנתי מגיעים עם dsg 6 ואין להם תקלות נפוצות כאלו ואחרות

מעבר לזה שהם יותר חזקות מהאלפא יש יתרונות נוספים? למעט מראה חיצוני שזה כבר עניין של טעם

יותר מבחינת אמינות עלויות אחזקה וחלפים וכו'?

פורסם

Dsg6 באמת אחלה.

היתה לי gti.

לטעמי האישי הגולייטה מהנה יותר, ויש לה הגה עדיף, ופחות זוויות גלגול. יש שלא יסכימו איתי וטעמם שונה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני עם ג'ולייטה 2011, הנה כמה שרשורים שפתחתי, להנאתך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542952-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%94%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%9B-80000-%D7%A9-quot-%D7%97

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?547166-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%92-%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%9F

לגבי הרכב עצמו, אני איתו (והוא איתי) כבר כשנתיים. אין בעיות מיוחדות, טיפולים בזמן (כל 10 ולא כל 30) ואני מאוד מרוצה מהבחירה שעשיתי, גם אחרי שנתיים אני מסתובב ומסתכל על הרכב אחרי שאני מחנה ונהנה מהמראה שלו. לגבי בעיות מיוחדות, כמו שאמרו לפני, יש את הבעיה בחיישן קפאון שעולה באזור ה 500 ש"ח, ויש את מיכל נוזל הקרור הרזרבי (כ 600 ש"ח) שנוטה להסדק. 2 בעיות מאוד מינוריות לדעתי.

שים לב למצוא רכב שעבר טיפולים בזמן, אם הק"מ גבוה והטיפולים התבצעו כל 30K, יש צורך לבדוק יותר לעומק שאין בוצה. שים לב שכנראה יש קשר בין החלפת שמן כל 30K ובעיות במערכת ה Multiair.

פורסם

אינני מתווכח עם ההמלצה בדבר החלפת שמן לפני חלוף שנתיים/30,000 ק"מ אבל אם הטיפולים בוצעו במרווחים המקסימליים שמאפשר היצרן, אני ממליץ לבדוק את הקבלות של הטיפולים ולראות אם יש אזכור של פלאשניג מפני שעל פי הוראות היצרן מוסך מורשה שיודע איך לעבוד, מבצע פלאשינג של השמן לפני ההחלפה, דבר שאמור להקטין את בעיות הבוצה בגלל מרווחי הטיפולים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לא ראיתי בספר (גם לא חיפשתי) אך זה נעשה במוסך בו אני מטפל והבנתי מהם שזהו הפרוטוקול בטיפול (מוסך עדי בחדרה-המצוין...).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מוסך עדי באמת מצוין, אבל בכל מקרה הייתי נמנע מרכב שטופל מדי 30K ק"מ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם ככה אז ג'ולייטה באמת נשמעת כמו בחירה מעולה

לגבי ההמלצה בנושא הטיפולים לקחתי לתשומת לבי אגב מה העלויות של הטיפולים בערך? הבנתי ש"קצת יותר יקר מיפני" כמה קצת? חח

לגבי הדגמים (חוץ מתלתן) ראיתי שיש מספר דגמים והבנתי שהמילאנו בעצם הוא המפואר יותר מה הדגם שבעצם מגיע לפניו? והאם יש הבדל משמעותי?

התחלתי לחפש ביד 2 ובנוסף חבר המליץ לי לבדוק באוטו דיל, הבנתי שיש שם צי רציני של רכבים עם ק"מ נמוך ומחירים טובים, גם ראיתי באתר שלהם הרבה ג'ולייטות מישהו שמע או מכיר?

פורסם
Dsg6 באמת אחלה.

היתה לי gti.

לטעמי האישי הגולייטה מהנה יותר, ויש לה הגה עדיף, ופחות זוויות גלגול. יש שלא יסכימו איתי וטעמם שונה.

אני דווקא מסכים איתך - הגולייטה מאד מהנה, במיוחד בכבישים תקינים (בהצלחה למצוא כאלו בארץ :p). יצא לי לנהוג באחת כמה ימים בטיול באירופה ומאד אהבתי את המכונית. הבעיה היא כמו שכתבת לפני כן, ירידת הערך הדרמטית.

• תוכן חדש...