ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 703 צפיות
שלום לכולם המכונה שסוחבת אותי היום נקראת בשוק שברולט ספארק 2011 1.2, וחייב להגיד שפייר? התאכזבתי. הנסיעה לא חלקה, היציאה מהמקום בעייתית מכל גיר ידני שחוויתי אי פעם (6-7 כאלו) , העברה לא חלקה, ישיבה לא נוחה, לא חסכונית כמו שהובטח(1-13 במקרה הטוב, לעומת הבטחות של 18 משולב), בקיצור לא שווה את המחיר, ובגלל שהמחיר נמוך- פשוט לא שווה קניה. אני מחפש רכב עד עלות של 40K, עדיפות להאצ'בק אך לא חובה, שעונה על הנקודות הבאות : 1) סטודנט- אז טיפולים לא בשמיים ( על זה פסלתי את A3 2006, שמאוד אהבתי) 2) צריכת דלק סבירה, לא רוצה מזללה, אבל מבין שחסכון בדלק בא על חשבון חווית נסיעה לרוב. 3) חווית נהיגה סבירה, לא מהאנשים שמבחינתם רכב הוא למטרת העברה מA לB. 4ׂׂ) רצוי AUX, USB-…
הודעה אחרונה מאת ויטלי טישנקו, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 624 צפיות
אהלן חברים! מחפש רכב קטן, לא משנה לי אם ידני או אוטומט, פחות מתחבר לגיר רובוטי. מאמין שנסיעה שנתית תהיה באזור 12K. הרכב ייסע משהו כמו פעם בשלושה שבועות הרצליה - מרכז הכרמל חיפה אז חשוב לי שהוא יתמודד עם העליות. חשוב לי שהרכב יהיה אמין וחסכוני במוסך. כמו כולם, מחפש כמה שיותר חדש (2011-2012 נראה לי הגיוני לתקציב). התחלתי להסתכל לכיוון של 107/c1, אולי ספארק. ראיתי שפיאט פנדה יחסית פופולרית בפורום, אני אישית פחות מתחבר אליה. יש המלצות אחרות שנראה לכם שייכנסו בתקציב? אני לגמרי פתוח לרוב ההצעות. תודה רבה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום רב! מחפשים מכון מומלץ לבדיקת רכב לפני קנייה בחיפה ראינו בפורום המלצות מהעבר הרחוק (2007-2009) על מ.מ.מ נשמח לשמוע אם זה עוד עדכני תודה על העזרה לאורך כל הדרך
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, אני חושב לשדרג את רכב ההנהלה הבכירה שברשותי, למשהו יוקרתי הרבה יותר, שעלותו היא באיזור 300K. אחרי אין ספור חישובים ומאמרים בנושא - הגעתי למסקנה המתבקשת כי הסיפור יעלה לי (בהינתן הזינוק בשווי השימוש לרכב כמו עלות הליסינג עצמה) בערך עוד 3000 שח לנטו. בהינתן העובדה שהיום העלות של הרכב היא כ2000 שח ממשכורתי - ויתור על התענוג (לא במרכאות במקרה כזה...) יכול לפנות לי כ - 5000 שח בחודש - לקניית רכב פרטי. אני עושה בשנה בערך 30 אלף קילומטר. ולשלב השאלות: 1. מה דעתכם - האם במקרה זה משתלם יותר פשוט לוותר על הרכב מהעבודה ולרכוש עצמאית את הרכב? חשוב לציין לליסינג יש יתרונות שהם לא רק כלכליים נטו - כך שחסכון של כמה אלפי שקלים לכאן או לכאן במשך שלוש שנים פחות מסעירים א…
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 827 צפיות
שלום מעוניינת לרכוש רכב שראיתי אתמול בסוכנות של שלמה סיסקט ודווקא מעוניינת להתייעץ בנושא הבדיקה ואמינותה הסוכנות מצידה לי בדיקה שנעשתה לפני שלושה שבועות ונראית תקינה , רג'קים קלים בלבד . הרכב שנת 2011 עם 101000 קמ , ליסינג לשעבר השאה שלי עד כמה הבדיקה אמינה לדעתכם, והאם הייתם הולכם לעשות בדיקה נוספת במכון שאני אבחר?? שלמה סיסקט נותן לי שנה אחריות כוללת . מה הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
לילה טוב חברים! האם יש כאן אנשים בעלי סיאט איביזה סטיישן שנתון 2012 ויכולים לחוות דעתם על אמינות הרכב? בפרט לאחר 100 אלף קילומטר... תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת bouchris, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש רכב קטן לנסיעות לעבודה וסידורים. לרוב רק אני ברכב הקמ הוא בערך 90 קמ ביום. התקציב הוא 85 אלף שח. יכול להיות גם משומש חשוב שהרכב לא יהיה חלש מידי. הנסיעה שלי היא בבין עירוני ובקצב מהיר אוטומט/ ידני לא קריטי
הודעה אחרונה מאת Etern1tY, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נסועה שנתית: 15,000 ק"מ אני מתכנון להחזיק את הרכב כשנתיים עד שלוש שקלתי לקנות קיה סיד סטיישן ביד 01 ב105,000 שקל אך אני חושש מירידת ערך גבוהה בעוד כשנתיים. כעת ראיתי טיוטה אוונסיס סטיישן שמורה, מטופלת רק במורשה עם 80,000 ק"מ שנת 2009 ב65,000 שקל האם זאת עסקה יותר כדאית למרות החשש העליות ההחזקה עקב גיל הרכב או שזה מחיר יקר לשנתון?
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
שלום, אני מחפש לרכוש רכב חדש, בהתחלה חשבתי להמשיך עם פולו 1.2 TSI אבל אז המליצו לי כאן על הסיטרואן קקטוס כחלופה מעניינת. מאידך אנשים אמרו לי שאם אני אנסה לעבור מהפולו אני אקפוץ מהגג, גם בגלל שהקקטוס לא סוחב וגם בגלל בעיות אמינות וירידת ערך. אשמח לשמוע חוו"ד ממשתמשים או מבעלי מקצוע תודה,
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחר התייעצות רבה, בין השאר בפורום הזה, החלטנו על רכישת רכב מדגם קיה סיד סטיישן. (זוג+2, נסועה של כ-18 אק"מ בשנה, מחפשים רכב אמין, סביב 45 אש"ח, צריכת דלק סבירה). הגענו למגרש מכוניות המנוהל ע"י סוחר רכב מורשה, שהציע לנו רכב מהסוג הנ"ל, יד ראשונה מליסינג מימוני (ברשיון- "... שירותי מימון בע"מ") שנת 2011, עם 72 אק"מ ב49,000 ש"ח. ביחס לשוק (ביד 2), מחיר לא רע. חשוב לציין שאנחנו מכירים כ3 אנשים שרכשו ממנו בעבר ולא היו להם תקלות מיוחדות. בתוצאות הבדיקה (קומפיוטסט)הכל סומן כ"תקין" - למעט שתי קטגוריות עיקריות - 1."העברת כח"- סומן "לא תקין" וההערה- "תיבת הילוכים אוטומטית, בלאי דיסקיות, שמן כהה". (ציון כולל- 76%) 2. "שלדת מרכב" - "מצ…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן, לאחר זמן מה הגענו למסקנה כי הגיע השלב לחדש את הרכב. אשמח לקבל את דעתכם בנוגע לדגמים הבאים: PASSAT 2011 PASSAT CC 2010/2011 OCTAVIA +2010 SUPERB 2010/2011 HONDA ACCORD 2010 בנוסף, אשמח לקבל המלצות על רכבים שיעשו את העבודה, וישרתו אותנו לשנים הקרובות בלי יותר מדי בעיות. תודה מראש!
-
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 929 צפיות
שלום. אני, אשתי ושני ילדי מתכוונים לצאת לטיול של שנה בארץ. אנו מחפשים רכב מסחרי טוב שיכול גם להיכנס לשטח, לא חייב 4 על 4 אבל שיוכל לעבור בשטח באופן סביר, ולא יבלה את השנה במוסך הרכב לא אמור לנסוע הרבה, אלא לעמוד כל פעם שבוע במקום אחר, ולתת מחסה בעיקר בימים קרים מאוד או גשומים, כשבאחרים נשהה בחוץ או באוהל גדול. כלומר, צריך להיות לו חלל מרווח מספיק מאחור בשביל לפרוס מזרון מטבע הדברים, על הרכב יהיה ציוד שלנו, לא מאוד כבד יחסית לסחורות וכדומה, אבל בכל זאת 100 ליטר מים, כמה בזנטים ועוד, עם סל שנתקין על הגג התקציב עד 50 אלף שח, ואנו מתכננים למכור אותו בסוף השנה לכן, חשוב שזה יהיה גם רכב שאפשר למכור אותו בסוף אין לי רישיון ג' בינתיים חשבנו על סוואנה ורצינו לשמוע אם …
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
רכב בין 40-45 אלף
מאת pwe-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש רכב לנסיעה עירונית בעיקר, פעם בשבוע נסיעה לתל אביב (מחיפה) ושיהיה נוח להסיע בו מדי פעם חמישה אנשים. חשוב לי שהרכב יהיה עם גיר אוטומט וחסכוני. עכשיו אני מתלבט בין מיני משנתון חדש יותר לבין רכב גדול יותר אבל ישן יותר מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 443 צפיות
שלום חברים, יש למישהו נסיון עם הרכב הנ"ל? מה החסרונות הבולטים שלו (חוץ מהחלפת טיימינג שדורשת פירוק של פגוש קדמי)? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת kamradkin, -
- 6 תגובות
- 801 צפיות
שלום לכולם אני לקראת קניית רכב חדש לאחר שנה עם פיאט פונטו 1100 שנמכרה. הצרכים שלי מהרכב הם לנסיעות לתל אביב מרחק של כחצי שעה משהו כמו 4 פעמים בשבוע. אחרי ניסיון רע עם פיאט חלשה אני מחפש משהו חזק יחסית בתקציב של עד 10 אלף שקלים (אפשרי לחרוג אלף או אלפיים) חשוב שיהיה ידני ועדיפות למנוע 1600. אחרי חיפוש עמוק מצאתי פג'ו 307XS מנוע 1600 עם 3 דלתות ו165 אלף קילומטר שנת 2002 במחיר של 13 אלף בנוסף חשבתי על פג'ו 206XS שנת 2002 עם 177 אלף קילומטר ב10. השאלה שלי היא מה עדיף מביניהם כדאי להשקיע עוד קצת כסף בשביל ה307 או בכללי איך הרכבים האלה? הצעות נוספות יתקבלו בברכה בתקציב. (מעדיף שלא יונדאי גטס או שברולט אבאו) תודה רבה מראש עדן.
הודעה אחרונה מאת eden_0808, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 895 צפיות
שלום, אני מחפש רכב קטן (מיני) עד 25,000 ש"ח (עדיפות למשהו בן פחות מ-10 שנים). אני רוצה שלכל הפחות יהיה לו ABS ושצריכת הדלק שלו תהיה טובה (מתבקש כשזה רכב קטן אבל בכל מקרה). אין לי העדפה לידני/אוטומטי, אבל אני כן רוצה לציין, שאני לא מעוניין ב-Sirion שאת העיצוב שלה אני פחות אוהב. אשמח לשמוע את דיעותיכם. תודה, אורן
הודעה אחרונה מאת ome, -
-
- 1 תגובות
- 500 צפיות
שלום לכולם אני חדש כאן, קראתי את התקנון אבל אם יש לי טעות במשהו תקנו אותי בבקשה, אז ככה יש לי יונדאי לנטרה 96 שמחר אני חושב כבר הולך לחלפים בגלל שהוא מגרגר כבר כמו חתול עצבני לפעמים ומת לו המצבר , ככה שהרכב בתכלס יכול לנסוע אם אני מחליף את המצבר אבל הוא נשמע כאילו הוא במצב גסיסה... לא שווה להשקיע בתיקונים עליו בעיקרון. לפיכך החלטתי שאני צריך לקנות רכב יותר חדש, וגם ככה ההורים עוזרים לי בכך אז מה שנותר הוא לבחור... הבעיה היא שיותר קשה לי לבחור בגלל שאני רוצה רק ידני , ולא כל הדגמים הידניים זמינים או קיימים, אבל אני ממשיך לחפש . התקציב שלי הוא 60,000 . בעיקרון מה שאני מחפש זה רכב שיהיה עם מומנט טוב ועם אמינות טובה כל השאר אפשר להתפשר , הרכב הקודם (אוטומט…
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
- 3 תגובות
- 845 צפיות
שלום, דודה שלי שוקלת לקנות דיאצו סיריאון (לא חדשה), שמעתי שיש איזושהי בעיה עם חלקי חילוף בארץ ותיקונים יהיו יקרים.. מישהו יכול לפרט קצת יותר על הנושא? לא מומלץ לקנות את הרכב? (בהנחה שהרכב במצב טוב ובמחיר טוב..) תודה!!
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 887 צפיות
היי, אני מחפש רכב מיני באזור 30 אלף אבל מוכן לעלות עד 40 אלף אם יש משהו ששווה את זה הרכב בעיקר בשבילי (חייל משוחרר) ואמא שלי (ובגלל זה לצערי חייב להיות אוטומט ) זה רכב שני למשפחה בגלל זה אני רוצה שהוא יהיה מיני, חסכוני ואמין בעיקר.. אני גם גר בעיר הררית (בגלל זה אני מעדיף מנוע 1.2 אפילו עד 1.5) מעדיף שזה יהיה אוטומט ולא גיר רובוטי כי לא רוצה לקחת את הסיכון של עלויות תיקון של גיר רובוטי במוסך.. האפשרויות שחשבתי עליהם זה דייהטסו סיריון 2008-2010 - חסכונית,אמינה, קטנה, מלאי קטן וק"מ גבוהה בד"כ סוזוקי סוויפט 2008- קצת יקרה ביחס לתקציב אבל מנוע חזק, חסכונית ועיצוב חיצוני יפה יונדאי אקסנט 2010~- חסכונית,אמינה,יש המון מלאי, אבל הרוב ליסינג ועם ק"מ גבוהה ניסן…
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 762 צפיות
תקציב עד 20 אלף ידני/אוטומט - אוטומט נפח מנוע - שלא תהיה יותר מידי עגלה לא כזה מבין בזה שיצליח להגיע לאילת מתל אביב סהכ קטגוריה (לרכבים: סופר מיני, ואן, מנהלים וכו') - אממ לא כלכך משנה לי רק שיכנסו 5 איש לשם גם אם יהיה צצפוף לא משנה לי איך הוא נראה לא מחפש פוזה העיקר שיהיה הכי לו הוצאות נמוכות מבחינת דלק לליטר ותיקונים ו שיהיה אמין כמו שיותר בוטיחותי
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני שוקל לקנות רכב מאזדה 2 עם 120000 שנת 2008. משיחה עם הבן אדם הוא אמר שמעולם לא עשה טיפול גדול, אלא רק תיקונים תקופתיים לפי קילומטרז. יש לו ספר טיפולים, מוסך מורשה, אך לא יבואן. יד 2, פרטי. בהנחה שמצב הרכב ממוצע לשנה, האם הקילומטרז הזה הוא סכנה ועדיף להתרחק? ראיתי רכב בשנתון 2009, עם 80000 שעולה 5 אלף יותר. בנוסף, לגבי ה"פרטי". ברשיון רכב אמור להיות מצויין "פרטי" אם תמיד הרכב היה פרטי?
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
שלום לכולם , צריך בבקשה את עזרתכם , משפחה צעירה עם כלב ענקי !!! מחפשת אוטו בטיחותי חסכוני בעל תא מטען גדול במחיר של 65000 הרכב משמש בנוסף כרכב עבודה לכן הדגש העיקרי הוא תא מטען ענקי וחסכון בדלק שקלתי מספר אופציות כגון : פאבייה ספייס\ספייס וארסו\קילאו סטיישין \איביזה סטיישין \ c3 \c4 פיקאסו יש בי חשש מתיבת הילוכים dsg לכן לדעית הטיוטה בעלת גיר רציף היא עדיפה אך לוקה בחסר בעניין התא מטען אני אשמח לכול רעיון רק חשוב לציין שהרכב חייב להיות אוטומט תודה רבה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 925 צפיות
שלום, ברשותי סיאט לאון 2014, מנוע 1.2 DSG 26K ק"מ, עדיין באחריות לעוד חצי שנה. אתמול מתוך סקרנות הצצתי במחירון לוי יצחק ושווי הרכב עמד על 84K בלבד. הייתי מאוד מופתע שכן רכשתי אותו תמורת 124K רק לפני כשנה וחצי. ופה התחלתי לחשוב על רכב חדש. אני לא מחפש להשקיע שוב סכום כזה כי מחירון הרכב היום יורד מהר. אני מחפש עד 115K כמובן שאיפה לחדש. אני מחפש רכב זהה ללאון,מרווח,חזק, יחסית חסכוני (הלאון הגיע אצלי לצריכה ממוצעת של 1:16). בקיצור אני מחפש רכב טוב שלא יהיה פחות מהלאון. איזה אפשרויות יש לי? תודה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- 1 תגובות
- 503 צפיות
אני מחפש רכב "משפחתי" שמלבד היכולת להכיל 2 כיסאות ילדים, עגלה בתא המטען ועשרות תיקים נוספים (תשאלו את אשתי למה...), אני גם אהנה ממנו. אשמח לשמוע חוות דעת, דגשים וכד'. מודה מראש.
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 452 צפיות
שלום לכולם מדובר כאמור בסיטרואן c3 משנת 2003 נפח 1.6 מדגם nfu בעל 110 סוסים יד שנייה 130,000 קמ מטופל לפי הספר לרכב ישנו גיר רובוטי וכאן מגיע השאלה מה דעתכם על הגיר הזה ואשמח לתשובות חותכות מבעלי נסיון עדיף מעבר לזה הרכב שמור כחדש תודה מראש תומר
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 928 צפיות
אהלן, אז אני מתלבט בין שלושת הרכבים האלו : יונדאי i10 , יונדאי i20 , וקיה פיקנטו. (כנראה כולם באיזור ה2010-2011) אני מחפש רכב קטן (גר בת"א), עם נוחות נסיעה (אני עובד במרחק 20-30 דקות נסיעה לכל כיוון בכביש בין עירוני , לא מחפש רכב חזק במיוחד פשוט שיהיה נח לנסוע), ואם אפשר גם צריכת דלק נמוכה יחסית - מעולה. אוטומט בלבד. הייתי מעדיף להישאר בתחום ה45 אלף, אבל אם יש סיבה טובה לבחור ברכב מסויים שמתקרב ל50 זה גם יכול להסתדר. המלצות? תודה.
הודעה אחרונה מאת harleydan, -
-
רכב עד 50K
מאת Barak29- 6 תגובות
- 793 צפיות
אהלן, מחפש לקנות רכב,רוב נסיעותי הם לבד או עם עוד בנאדם,תקציב 50-60 אלף. לא ארוכותת במיוחד אבל חשוב לי שהוא יחזיק יפה גם נסיעות ארוכות. ראיתי מספר אופציות אשמח לעזרה: א.דאציה סנדרו ב.קיה ריו ג.פיגו 108/208 הכי התרשמתי מהדאציה שמתאפשר לי לקנות חדשה במחיר שלה,השאלה אם זה לא סיכון לקנות רכב עם שוק כזה חדש ומוסכים לא מוכרים שידרשו מחירים גבוהים עבור טיפולים וכדומה. אשמח לקבל חווד עליה אם מישהו רכש כזו תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 685 צפיות
התלבטתי בין מספר רכבי סטיישן, ולאחר הטיפים הטובים שנתתם לי רכשתי יונדאי i30cw. בקיצור, תודה.
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 700 צפיות
מדובר על גטס GLX שנת 2008 עשתה 118000 אלף, יד 3 מטופל ביונדאי יש ספר טיפולי(ככה אומר, נקווה מהשנים הראשונות שלו על הכביש) נוזל קירור ירוק ברדיאטור, ללא תאונות מנוע גיר שלדה נקיים, הוא קנה אותה לפני 3 חודש ועשה בדיקה במכון שאישית אני מכיר והוא אמין מאוד וזה יצא נקי(יש לו את הבדיקה כנראה חסך לי 500 שח??) המחירון שלה 19600, הכל עובד ברכב, לכמה אני צריך להגיע איתו כדי שזה יהיה פייר משני הצדדים? ובכללי איך הרכב לרכב ראשון, ביטוח יקר? טיפולים יקרים? אמינות? מה אני צריך לבדוק בבדיקה ראשונים שלי שאני רואה את הרכב? הגיוני שיש לרכב ברמת גימור הזאת מגנזיום?(לפי התמונות)
הודעה אחרונה מאת aviw100, -
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
שלום אני סטודנט שמחפש רכב קטן לנסיעות ללימודים, לעבודה , לא נסיעות ארוכות מדי. מחפש רכב קטן חסכוני בדלק, עדיפות לאוטומט , אמין. התקציב הוא 40,000 ש"ח. אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם ...
הודעה אחרונה מאת bencl100,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- quzzaa
- Chmimo
- yoni162
- יובל .מ.
- matan_mil
- WideFocus
- פינדר
- ariel000
- Night Driver
- ניצן ניסן
- איתי29
- yd b-4