Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50K

Barak29
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש לקנות רכב,רוב נסיעותי הם לבד או עם עוד בנאדם,תקציב 50-60 אלף.

לא ארוכותת במיוחד אבל חשוב לי שהוא יחזיק יפה גם נסיעות ארוכות.

ראיתי מספר אופציות אשמח לעזרה:

א.דאציה סנדרו

ב.קיה ריו

ג.פיגו 108/208

הכי התרשמתי מהדאציה שמתאפשר לי לקנות חדשה במחיר שלה,השאלה אם זה לא סיכון לקנות רכב עם שוק כזה חדש ומוסכים לא מוכרים שידרשו מחירים גבוהים עבור טיפולים וכדומה.

אשמח לקבל חווד עליה אם מישהו רכש כזו

תודה מראש,

פורסם (נערך)

המוסכים של דאצ'יה זה המוסכים של רנו כי בסופו של דאצ'יה מורכבת מחלקים של רנו וניסאן, דאצ'יה גם מתהדרים בעובדה שהחלקי חילוף שלהם זולים, השאלה מה קורה במציאות. בכל מקרה זה רכב פשוט יחסית מכאנית.

מה שכן, הסנדרו יותר איטית מהריו ומה208 למרות מנוע באותו הנפח.

בקיה מן הסתם אתה תקנה משומש , אבל תהיה לך אחריות מלאה ועוד אחריות מורחבת לגיר ולמנוע עד 7 שנים מיום ייצור הרכב. בדאצ'יה אתה יכול להרחיב ל5 שנים בתשלום.

הפנים של הקיה והפיג'ו יהיה יותר איכותי ומורכב כראוי מזה של הדאצ'יה.

לדאצ'יה יש את תא המטען הגדול ביותר מבין השלוש.

ה208 כנראה תהיה הכי נוחה מבין ה3 והכי חסכונית.

כמובן אם הולכים על משומשת בגדר הסביר, עדיף לחפש את גרסת האקטיב המאובזרת יותר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

מה זאת אומרת יחזיק יפה בנסיעות ארוכות? שהמנוע יסחוב למהירויות של 130 וצפונה? נוחות טובה? שקטה? אם בנוחות אתה מעוניין, 208 תעשה עבודה טובה (לי לפחות ה-108 הרגישה לא הכי יציבה בבין עירוני, מניח שזה בגלל בסיס הגלגלים הקצרצר). תבדוק גם את הדאצ׳יה, לדעתי אין מה לחשוש ממנה ובדוק אם היא מתאימה לדרישותיך.

פורסם

הכוונה שייסע יפה על 110-120,ולא יצעק בעליות שנוסעים על 80.

יש המלצות אחרות אולי אנני לא מקובע רק על אלו.

פורסם

לדעתי הסנדרו תעשה עבודה טובה (בגזרת המכוניות החדשות), ו-208 ידנית או איביזה ידנית בגזרת המשומשות. כמי שגם הגיבו לך, דאצ׳יה היא מותג הלואו-קוסט של רנו ומתבססת על מכלולי עבר ותיקים ומוכחים שלה, אז לגבי אמינות לא הייתי דואג. לגבי השוק- לא יודע להגיד לך. מחירי הטיפולים סבירים.

פורסם (נערך)

מחיר טוב,

2011 שמורות אוטומטיות נמכרות במחיר זהה.

כמה ידיים עבר הרכב ? פרטיות?

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...