Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קקטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ועכשיו לשאלה הסופית.

יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר פולו 1.2 TSI 2015 עם 15000 ק"מ. או 2014 עם 3000 ק"מ.

מה הכי נכון לי במידה ואני מחפש נוחות נהיגה חסכון בדלק ושקט נפשי.

יש לך פולו TSI 2010, לא?

אף פעם לא הבנתי אנשים שמחליפים לאותו רכב בדיוק. 2014 זהה לשלך לחלוטין, 2015 אחרי מתיחת פנים גם זהה ברוב הדברים, חיצונית בקושי אפשר להבחין בהבדל.

לדעתי, או שתישאר עם שלך או שתחליף לדגם אחר.

אין שום חוויה בלהחליף לדגם זהה, עם פחות ק"מ ושנתון יותר חדש. אחרי הכל, הוא עדיין זהה למה שכבר יש לך.

פורסם

אני לא אצוטט כי הסבירו לי שאין צורך אם זו תגובה להודעה אחרונה.;)

לא הבנתי את התהייה שלך..

אני מרוצה מהפולו שלי אבל רוצה לחדש אותה, היא בת 5 וחצי ובא לי משהו יותר רענן עם אחריות ומכניקה מחודשת ללא בעיות. לא הגיוני לחלוטין?

פורסם

זה לא עניין של הגיוני או לא הגיוני, אבל לא בא לך לגוון קצת?

אם אתה רוצה פולו, יש לך כבר פולו. בשביל מה להחליף אותה באחת זהה? 2010 זה לא כזה ישן. כמה קילומטרים יש לפולו שלך?

פורסם

אני גם לא רואה ערך מוסף בלהחליף את הפולו שלך באחת חדשה זהה. אם הרכב היה בן 10 - אז הייתי מסכים. אבל 6 שנים זה לא הרבה לרכב, ואין באמת יתרון להחלפה. גם אם תחליף למודל 2014 , תהיה לך אחריות סה"כ לעוד שנה - חצי שנה. ואתה הרי כבר יודע שאין צורך במימוש האחריות ברכב הזה כי עברת איתו את זמן תקופת האחריות ( ב 2010 שלך ).

פורסם

עברתי מעט יחסית- 93000 אבל המנוע קצת יותר עייף והגיר רועש לי מידי. מקווה שבגרסה החדשה יותר הרעשים נפתרו והסיקו מסקנות על המנוע שהיה חדיש באותה תקופה

פורסם

חפש שרשור שלי באופטופיק מסביבות יוני - יולי על טיול בדנמרק. נהגתי שם כמה ימים בקקטוס eHDI ובקו התחתון הייתי די מאוכזב. אני לא בטוח שמנוע הטורבו-דיזל הנמכר כיום הוא אותו מנוע שהיה לי, אבל אם כן יש לשילוב שלו עם התיבה הידנית בעית כוח בכמה נקודות קריטיות. מעבר לכך התקשיתי למצוא תנוחת נהיגה נוחה (ואשתי, שישבה לידי, סבלה עוד יותר), ותפעול מסך המגע היה מכביד עד מסוכן בגלל הסרת המבט מהדרך.

אם אתה שוקל קנית קקטוס אני ממליץ לך לבצע עליו נסיעת מבחן יסודית ואפילו לנסות לשכור רכב ליום יומיים לפני שאתה מחליט לרכוש אותה. יתכן שדגם 2016 השתפר לעומת 2016, ויתכן שהדגם שמשווק על ידי לובינסקי מאובזר יותר טוב מזה של אוויס בקופנהגן, אבל בדוק היטב את הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שאם יש משהו שיכול לחרפן אותי זה מסך טאצ' מסורבל ואיטי. אני אצטרך לדעתי באמת להשכיר ולנסות.

איפה יש להשכיר רכב כזה??

פורסם

לא יודע. כאמור, אני שכרתי אותו בחו"ל (וכקוריוז - הוא ניתן לי בקטגוריה של גולף).

כעבור חודשיים, בצרפת, גם הזמנתי גולף, אבל לא קיבלתי רכב צרפתי אלא דווקא איטלקי (פיאט 500L)

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עברתי מעט יחסית- 93000 אבל המנוע קצת יותר עייף והגיר רועש לי מידי. מקווה שבגרסה החדשה יותר הרעשים נפתרו והסיקו מסקנות על המנוע שהיה חדיש באותה תקופה

זה בדיוק אותו המנוע ואותו הגיר. אין שום הפקת לקחים. אם הגיר רועש - בדוק אותו במוסך, בלאי לא אמור לגרום לרעש כזה. אתה תקבל בדיוק את אותו הרכב, רק תשלם עוד כסף בשביל לא להתקדם בכלום.

פורסם

דניאל , זו ורסיה מעודכנת של המנוע, כנראה עם רצועת טיימינג במקום שרשרת והספק שונה.

הגיר בעל אותו קוד דגם (DQ200) מניח שגם בורסיה מעודכנת יותר.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

החברים כאן כתבו לך דברים מעניינים שללא ספק יעזרו לך לקבל החלטה לכאן או לכאן, עם זאת, האם תקנה רכב בלי נסיעת מבחן? הרי ברור שלא, ולכן, למה לא תבוא לנסיעת מבחן, תתנסה ברכב, תתנסה במערכת הטאץ', בשילוב מנוע/גיר, בשימושיות, ואז תוכל לקבל החלטה שמאימה לך בדיוק?

מה אתה אומר? הולך? אם כן, שלח לנו בפרטי שם, טלפון ואיזור בארץ ונתאם עבורך נסיעת מבחן.

צוות לובינסקי

פורסם
מעבר לכך התקשיתי למצוא תנוחת נהיגה נוחה

מעניין מה שאתה אומר. גם אני נסעתי כמה ימים על הקקטוס ולמרות המושבים הרחבים יחסית, משהו בתכנון שלהם גרם לי לחוסר נוחות מתמיד. משהו באזור תחתית משענת הגב ובחיבור למושב עצמו - יש שם מעין "גבעה" שממש לא הייתה לי נוחה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
דניאל , זו ורסיה מעודכנת של המנוע, כנראה עם רצועת טיימינג במקום שרשרת והספק שונה.

הגיר בעל אותו קוד דגם (DQ200) מניח שגם בורסיה מעודכנת יותר.

ב 2014 ( חוץ מכמה מעטות ) לא מדובר על הדגם שאחרי מתיחת הפנים, ולכן מדובר באותו מנוע ותיבת הילוכים בדיוק.

פורסם
מעניין מה שאתה אומר. גם אני נסעתי כמה ימים על הקקטוס ולמרות המושבים הרחבים יחסית, משהו בתכנון שלהם גרם לי לחוסר נוחות מתמיד. משהו באזור תחתית משענת הגב ובחיבור למושב עצמו - יש שם מעין "גבעה" שממש לא הייתה לי נוחה.

אצלי היתה בעיה למצוא תנוחה שבה אראה גם את הכביש וגם את לוח המחוונים. רוב הזמן הייתי צריך לעבור לכל מיני תנוחות משונות כדי לדעת מה המהירות שלי.

• תוכן חדש...