Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני, אוטומט, 30-40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב מיני באזור 30 אלף אבל מוכן לעלות עד 40 אלף אם יש משהו ששווה את זה

הרכב בעיקר בשבילי (חייל משוחרר) ואמא שלי (ובגלל זה לצערי חייב להיות אוטומט :cry:)

זה רכב שני למשפחה בגלל זה אני רוצה שהוא יהיה מיני, חסכוני ואמין בעיקר..

אני גם גר בעיר הררית (בגלל זה אני מעדיף מנוע 1.2 אפילו עד 1.5)

מעדיף שזה יהיה אוטומט ולא גיר רובוטי כי לא רוצה לקחת את הסיכון של עלויות תיקון של גיר רובוטי במוסך..

האפשרויות שחשבתי עליהם זה

דייהטסו סיריון 2008-2010 - חסכונית,אמינה, קטנה, מלאי קטן וק"מ גבוהה בד"כ

סוזוקי סוויפט 2008- קצת יקרה ביחס לתקציב אבל מנוע חזק, חסכונית ועיצוב חיצוני יפה

יונדאי אקסנט 2010~- חסכונית,אמינה,יש המון מלאי, אבל הרוב ליסינג ועם ק"מ גבוהה

ניסן מיקרה - העיצוב של הישנות ממש מכוער לדעתי והחדשות יותר בטווח התקציב הן בעיקר מהשכרה או עם קאץ' כלשהו

יש לכם הצעות או חוות דעת נוספות על הרכבים האלה?

ועוד שאלה,

אני יכול להגיע לתקציב של 40 אלף, אבל השאלה אם זה שווה את זה? לפי איך שאני רואה את זה, ככל שהרכב חדש יותר ככה המחירון שלו נופל יותר מהר או שאני טועה?

פורסם

לגבי האקסנט ממליץ לחפש עם מנוע 1.6.

עוד רכב שהייתי בודק הוא הספלאש.

הסיריון,סוויפט גם טובות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגבי האקסנט ממליץ לחפש עם מנוע 1.6.

עוד רכב שהייתי בודק הוא הספלאש.

הסיריון,סוויפט גם טובות.

גם ספלאש שקלתי, אבל טווח המחירים שלהם די דומה לשל סוויפט, ולסוויפט מנוע חזק יותר ומראה טוב יותר

לגבי האקסנט די נדיר למצוא 1.6 הרוב שמצאתי הן 1.4

פורסם

נכון אך ה1.4 מרגיש די עצל,אל תמהר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בחודש האחרון נמכרה סוזוקי סוויפט 2010 ב-40,000.

הרכב היה בליסינג של אלבר יד ראשונה והיה 4 שנים אצל היד2, עבר 75K ק"מ. (הייתי מעוניין ברכב משם הפרטים, אין לי היכרות עם המוכר).

לדעתי חפש בסבלנות ובדוק טוב

סוויפט שהייתה בליסינג, והוחזקה לאחר מכן ביד פרטית כמה שנים וטופלה כראוי. רכב נוח, זריז, ויחסית חסכוני למנועי 1.5 ולקטגוריית הסופר מיני באותן שנים.

מאזדה 2 משנים דומות ועבר דומה תכנס בתקציב. יותר נוחה מהנה מרווחת ובטוחה (5 כוכבי בטיחות) אך פחות חסכונית בדלק.

בהצלחה!

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...