Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס GLX 2008 כרכב ראשון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על גטס GLX שנת 2008 עשתה 118000 אלף, יד 3 מטופל ביונדאי יש ספר טיפולי(ככה אומר, נקווה מהשנים הראשונות שלו על הכביש) נוזל קירור ירוק ברדיאטור, ללא תאונות מנוע גיר שלדה נקיים, הוא קנה אותה לפני 3 חודש ועשה בדיקה במכון שאישית אני מכיר והוא אמין מאוד וזה יצא נקי(יש לו את הבדיקה כנראה חסך לי 500 שח??)

המחירון שלה 19600, הכל עובד ברכב, לכמה אני צריך להגיע איתו כדי שזה יהיה פייר משני הצדדים?

ובכללי איך הרכב לרכב ראשון, ביטוח יקר? טיפולים יקרים? אמינות? מה אני צריך לבדוק בבדיקה ראשונים שלי שאני רואה את הרכב? הגיוני שיש לרכב ברמת גימור הזאת מגנזיום?(לפי התמונות)

PEUGEOT 206XS

פורסם

רכב שנקנה לפני 3 חודשים ומוכרים אותו נשמע לי מסריח מאד. בתור בעל גטס gli. תבדוק את נושא הגומיות בחלון שהן לא אכולות ושלא נדלקת נורית abs esp אחרי 15 20 דקות נסיעה. בדוק שהרדיאטור תקין.

פורסם

המחיר נשמע סביר. טיפולים לא כל כך יקרים למעט טיימינג כל 90000. רפידות ברקס מידי פעם. טיפולים נעים בסביבות ה400 500 לא במוסך של יונדאי. אם יש משהו חריג זה יכול כמובן להיות יותר

פורסם
רכב שנקנה לפני 3 חודשים ומוכרים אותו נשמע לי מסריח מאד. בתור בעל גטס gli. תבדוק את נושא הגומיות בחלון שהן לא אכולות ושלא נדלקת נורית abs esp אחרי 15 20 דקות נסיעה. בדוק שהרדיאטור תקין.

אני יודע, הוא אמר לי שהוא מחליף למאזדה 3, ומה זה הגומיות בחלון, ואיך בודקים רדיאטור תקין?

PEUGEOT 206XS

פורסם

אני הייתי לוקח לבדיקה,הרכב טוב כרכב ראשון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן למרות שהוא לקח,אולי הרכב עבר תאונה?

אולי יש נזק?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כן למרות שהוא לקח,אולי הרכב עבר תאונה?

אולי יש נזק?

אתה צודק, עכשיו הוא לקח את זה למכון בדיקה שאני בד"כ לוקח לשם רכבים, הוא מכון אמין, אבל אי אפשר לדעת, אתה ממליץ לקחת למכון בדיקה אחר או שאין מה לחשוש?

PEUGEOT 206XS

פורסם

אם אתה מכיר את המכון אתה יכול לקחת לשם.

• תוכן חדש...