ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מבולבל מהדגמים ההיברידים של טויוטה אני מחפש טויוטה חצי חשמלית חצי בנזין (אם יש סולר עוד יותר טוב) לפי סדר עדיפויות 1.חסכונית בדלק. 2.חזקה (שתתפוס חזק את הכביש) 3.נוכות נסיעה. וניסון רעשים גם מבחוץ וגם מהרכב עצמו ... איזה המדגמים ההיברידים תענה על הדרישות שלי ?
הודעה אחרונה מאת stum, -
- 0 תגובות
- 457 צפיות
שלום לכולם אני מחפש דגמים אלו : סוזוקי sx4 , יונדאי cw i30 ,הונדה ג'אז ,ניסן נוט מאזדה 5 עד 45000 שח אני מתכוון לגשת למגרש ורציתי לקבל כמה טיפים דברתי עם אחד מהאנשי מכירות בטלפון -הם נותנים מחיר גבוה יותר מיד 2 , הורידו לי כבר 10000 שח בטלפון ,ואומרים שניתן עוד לדבר.. 1 עד כמה מהמחירון ניתן -מקובל להוריד . 2 האם ממש לפסול ליסינג ? אני מעדיף בעלות פרטית...ובטח לא השכרה 3 האם הם נותנים נסיעת מבחן 4 אם תוכלו לתת לי 2-3 מקומות באזור חוצות המפרץ -צ'ק פוסט -חיפה תודה
הודעה אחרונה מאת Meir Alon, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש רכב עד 40K ( כרגע נוהג בספארק, לא נהנה בעליל). סטודנט. ההתלבטות הרצינית היא האם להחליף ברכב קצת מפנק יותר כמו גולף 1.4T 08, או איביזה 10 1.6SP, סוויפט 2008 GLX. (פתוח לעוד המלצות, פחות מתחבר לפיאט) או להשאר בסגמנט היותר סגפן וסלחן, חסכוני ופחות מהנה של, פיקנטו, I10 וכו. השאלה העיקרית בפוסט היא האם הרכבים בקטגוריה הראשונה שציינתי, נוטים לתקלות בשלב הזה בחיים, ולא מומלץ כלל להתקרב אליהן, ולהשאר עם הקטנות של 2011-2012. מבחינה כלכלית, אם ההבדל מתבטא בעוד 400-500 ש''ח לחודש- מעולה. נקודות חשובות- 1) נוחות נסיעה. 2) דלק 1-11 ומעלה ואני מרוצה 3) טיפולים יקרים להחריד ונטיות לתקלות שמייקרות את החגיגה, לא רצויים. 4) רכב עם מראה יותר צעיר ( מאוד אהבתי את…
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- 2 תגובות
- 659 צפיות
נוסע 80-90% בעיר ופעם בשבוע נסיעה בינעירונית. בערך 10,000 ק"מ בשנה. מחפש סופר-מיני אוטומטית בדגש על מנוע טוב וחסכוני, אבזור טוב ואמינות כללית של הרכב. מתלבט אם ללכת על יאריס היברידית יד1, בת 3, עם קילומטראז' נמוך (כ-30 אלף), או להוסיף עוד בערך 10-12 אלף ש"ח ולקנות כבר רכב חדש (מאלו שבכותרת)... מצד אחד מאד מושך אותי הקונספט של רכב היברידי, והיאריס היא היחידה שמוצעת ברמת הסופר-מיני בארץ. מצד שני, ההפרש בינה כמשומשת לבין השאר כחדשות הוא לא כזה גדול.
הודעה אחרונה מאת Yurgus Mytullus, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
שלום למבינים, מכרתי היום את רכבי. הבחור שילם לי בהמחאה בנקאית וכולי תקווה שהצ'ק אותנטי ולא הודפס במדפסת משוכללת. אני רוצה לרכוש רכב משועבד. התהליך כפי שהובהר לי הוא שאני הולך עם הבחור לבנק, משחרר באמצעות הסכום את השעהוד ואחר כך מתפלל לאלוקי הכלבוטק שהוא יזרום איתי לעשות העברת בעלות בדואר ולא יפתח בריצה של 14 שניות מ0 ל100 ויעלם לי מהחיים. מה בדיוק אני יכול לעשות או לחלופין מי שרכש ממני את הרכב יכל לעשות על מנת להבטיח שהעסקה תושלם כדין מהלי שנממן את הרייטינג של אמנון לוי וחבר מרעיו. אשמח לעצות בונות בטרם אקבל התקף לב
הודעה אחרונה מאת zalmi, -
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
אני מעוניין לשדרג את הרכב לרכב חדש, ורוצה גיר ידני, מה שמצמצם את האפשרויות. מתלבט בין קורולה 1.6 GLI ידנית (מגיעה באיבזור מלא, בקרת אקלים, מגנזיום, מחשב, שליטה מההגה ) לסיוויק 1.8 5 דלתות, גיר ידני. אני לא יודע מה עדיף מבחינת האבזור, צריכת דלק, נוחות, וכו' אני יודע שהסיויק קצת יותר חזקה, הקורולה נראית לי קצת יותר גדולה, והמחיר די דומה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 829 צפיות
שלום. אני מתחיל לחשוב על 7 מקומות. מאוד בא לי קרייזלר וויג'ר אני מאוד אוהב את האוטו הזה. השאלה: עד כמה צריכת דלק גרועה? כמובן בהשוואה למיני וואן ולא לרכב פרטי. 2. קראתי קצת שעלות חלקים יקרה, משהו יודע עלויות של טיפולים לרכב הזה? כרגע מה שעומד על הפרק הוא מודל 2005 יד 1 עם 142K. מחירון יד 2 34700 דורש 35500 (במודעה) לא נכנסתי בכלל למו"מ על המחיר.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, התלבטתי בין הרכב הזה לבין הונדה סיויק אך בשנתון הזה ראיתי שאפשר להביא לנסר במחיר טוב ולא יקר כמו הונדה, האם שווה לשקול את האפשרות בכלל? מצאתי אחד אם 160,000 ק״מ, אם שפשופי צבע באיזור הגג ובדלתות במחיר של 16,000₪. לכן אני מאוד שוקל את האופציה. אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע לרכב הנ״ל. -צריכת דלק ממוצעת -עלות תחזוקה/טיפולים -אמינות של הרכב תודה רבה
הודעה אחרונה מאת alon30111, -
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
שלום, יש לי רכב שאני מעוניין להחליף אותו על ג'יפ. בגלל שהתקציב שלי נמוך, על הפרק עלה הג'יפ טריוס 2008 (למרות שהוא עדיין לא זול ונמכר מעל המחירון). לפני שאני הולך להחליף ולקנות את הג'יפ הזה, אני רוצה להתייעץ איתכם בשביל שההחלטה תיהיה שלמה, ולא שאחר כך "להתעורר" ולהבין שהג'יפ הזה היה טעות ולא מתאים לצרכים שלי. כמו כן, עשיתי חיפוש כללי בפורום וגם בגוגל, ונחשפתי לכול מיני דיונים על הג'יפ הזה שאי אפשר היה להבין מה באמת הג'יפ הזה יכול לעשות בשטח. בין ההודעות התעוררו ויכוחים למי יש יותר גדול, ובזה הסתיים הדיון. 1. אולי יש פה אנשים שנהגו עם הג'יפ הזה בשטח ויכולים לחוות את דעתם עליו? איך הוא מתנהג כשהוא פוגש דיונות- חול ים? הוא יכול לנסוע מבלי לשקוע? 2. א…
הודעה אחרונה מאת rsm130d, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
בנושאים ה"דביקים" יש הרבה עצות על מה לשאול ומה לא. הבעיה היא שאח"כ אני לא יודע מה לעשות עם המידע שקיבלתי. מה המשמעות כאשר הרכב בין 6 שנים ולא הוחלף מכלול ? טוב\ לא טוב? מה המשמעות שיש פגיעה בשילדה מלבד ירידת ערך? האם בוודאות לא לקנות רכב כזה? כמה יש להוריד על שריטות, מכות, דהיית צבע - עקרונית תיקוני צבע עולים המון כסף, איך להתייחס לזה? אם אני מתקשר והבחור אומר לי שהוא סוחר, אז בוודאות לא לקנות? יש עצות ממה להתרחק בלפחות 80% מהמקרים ומדוע? תודה
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתעניין בקיה סיד סטיישן 2016 המחירון 131000 ש"ח בשיחה אחת עם הסוכנות טלפונית כבר ירדו ל 122,000 כולל מולטימדיה וקודן. האם מישהו פה קנה קיה סיד סטיישן לאחרונה ומוכן להגיד מה המחיר שקנה בו? אני מאמין שאם טלפונית מוכר יורד בכזאת מהירות אז במקום יש עוד מקום לירידת מחיר. בכללית בכלל קורץ לי לקנות דרך ליסינג ששם המחיר 104000 (שכנראה גרסה בלי תוספות וויתור על יד). אודה לכם על כל טיפ או עצה.
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
ערב טוב לכולם, האם יש אפשרות לרכוש רכב מסוכנות או לקחת הלוואה, ללא ריבית? או ריבית נמוכה... -כל מקום שהלכתי לברר לגבי ריבית של מימון לפריסה שנתית יוצא שאני ישלם כ- 7% מערך הרכב לשנה. זאת אומרת רכב שווה כ- 35,000 שקל אפשר להגיע בקלות ל- 6,000 שקל (רק ריבית) בשלושה שנים. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מצפה לקבלת מיצובישי אאוטלנדר, אמרו לי שזה יגיע או בסוף החודש הזה (29.2) או בסוף החודש הבא, תלוי אם יהיו ביטולים. חבר בפורום שגם הזמין אאוטלנדר, סיפר לי שהרכב שלו הגיע בינואר אבל תקוע כבר חודש בארץ. מישהו יכול להסביר לי מה הקטע? למה הם לא מבינים כמה אוניות בבת אחת, ומספקים את כל הביקוש? איך רכב נתקע בארץ חודש שלם? ומה המדיניות, אם הזמנתי רכב ושילמתי מקדמה, ואמרו לי מראש שהרכב יגיע בסוף מרץ, אני יכול לתבוע מהם רכב שכור לתקופה הזו?
הודעה אחרונה מאת B4 לגיל 40, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת אם הרכב שברולט קאמרו שנת 2010 נמכר מעל המחירון או מתחת או מחירון. האם לרכב הנל יש שוק שיש סיבה למוכר לבקש הרבה מעל המחירון? אתמול חייגתי למגרש רכב של ליסינג, לגבי פרסום של הרכב הנל, הבחור ביקש ממני 212000 ש"ח כשהמחירון לדגם הזה הוא 110000, האם זה הגיוני שהוא מבקש מחיר כזה? איני יודע מה המצב בשוק ואיך רכבים כאלה נמכרים,
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
הי אנשים אני מתלבט על הרכב והייתי רוצה לדעת מה צריכת הדלק שלו
הודעה אחרונה מאת קרסו טרייד אין, -
- 0 תגובות
- 587 צפיות
שלום האוריס נחשבת ונראית קטנה יותר מאשר הקורולה אבל מבחינת משקל (בבנזין) אין הבדל ביניהם, וגם צריכת הדלק דומה. איך זה הגיוני? ומה הסיבה שהאוריס עולה יותר יקר מהקורולה. תודה
הודעה אחרונה מאת mo2013, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 654 צפיות
אני מחפש רכב שיסע כ40000 קמ בשנה, בעיקר על כביש 6. תקציב כ30000, מתאים להסבה לגז. חשבתי על B4 איזור שנת 2007.. אשמח להצעות/ביקורת על B4 ונסיון עם גפמ עליה.. תודה!
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קרוב משפחה מחפש רכב כמו בכותרת, הרכב צריך להיות קטן נפח עם טורבו תיבה אוטומטית בלבד(לא רובוטית) האם האופציה היחידה זה ה 208? האם צפויים להגיע דגמים נוספים בעלי המאפיינים הללו?
הודעה אחרונה מאת mogo, -
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
שלום, אני מחפש רכב משפחתי (לא סטיישן) עד הסכום 50 אלף. חשוב שנתון כמה שיותר גבוהה, לא ידני, לא מטחנת דלק. חשבתי לכיוון מיצובישי לנסר, פורד פוקוס. איזה עוד אפשרויות יש לי? תודה.
הודעה אחרונה מאת pashok.tr, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז הדרישות הן כאלה: רכב לסטודנטית תפרנית שישרת אותה כל יום נסיעה לירושלים ולרחובות בחזרה, 100 ק"מ סה"כ עם כביש 1 הנוראי כיום. אוט' בלבד. חשבתי על אקסנט 2005 מנוע 1.5, אמינה מאוד ויש כמה שנראות שמורות מאוד אבל צריכת דלק לא אידאלית. מחיר הביטוח והטסט של משפחתית רגילה? פונטו ספייס 2002-2005, חסכונית, ביטוח ותחזוקה זולים. נוחה? קשה למצוא אחת שמורה ושלא תתקע בעלייה בכביש 1? הגה חשמלי שנוטה לשבוק חיים? פג'ו 206 לא על הפרק בגלל הגיר האוט' הבעייתי לפי מה שאני קורא כאן. אופל קורסה 2003 מנוע 1.2. ברור שצריך למצוא את הרכב הכי שמור שאפשר ואולי לוותר על חיסכון בדלק לטובת אמינות? הרבה שאלות אבל מעט תשובות ודי הלכתי לאיבוד, פשוט רכב שיהיה סוס עבודה עם בערך 1600 ק"מ …
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן אז לשמור את האשה מרוצה חשבתי להחליף את הסיוויק 2007 שלה למשהו חדש יותר.סהכ הרכב יעבור כעשרת אלפים קילומטר שנתיים מקסימום והוא משמש אותה לעבודה ואותנו כרכב שני,לי יש אוקטביה מהעבודה.בבית שני ילדים קטנים יחסית ויש מצב קלוש לילד שלישי בקרוב חרף התנגדותי[emoji6] .המחשבה הראשונה שלי היתה לקנות סוזוקי קרוסאובר משומש מהראשונים שנמכרו בסוף 2013 אבל האשה אמרה שהיא רוצה רכב האצבק וקטן יחסית.אני הולך להחזיק את הרכב לכ7 שנים פלוס מינוס בהנחה שאקנה רכב בן שנתים.היא התלהבה מהגאז החדשה אבל עדיין אין משומשות ולקמ השנתי ניראה לי מיותר לקנות חדש.מהדעתכם על i30 2013-4 ?הגג הפנורמי שיש להם בעיתי?קיה סיד בעיקר יש סטיישן ולא מצאתי האצבק.סיוויק האצבק נמוכה מידי וזה מקשה עם הכסאות ילדים.…
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יד ראשונה פרטית 98,000 ק"מ וזה מה שעלה בבדיקה מה דעתכם? האם יש פה משהו קריטי/חמור? הרכב עבר תאונה לדעתי לפי הבדיקה זה רציני?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש אחת מהמכוניות יונדאי I10 או סוזוקי ספלאש שני המכוניות יד ראשונה ליסינג יד שנייה פרטית מה עדיף מבחינת צריכת דלק? טיפולים זולים? ונסיעה בבינעירוני? עד כה נסעתי רק על מכוניות שהם תוצרת יונדאי, איך הסוזוקי הם אמינות?נוחות?מאיצות? והאם הגיר ביונדאי ובסוזוקי הוא רובוטי או אוטומט? עוד משהו חשוב, איך אני יודע ברישיון רכב לזהות שמדובר בליסינג נהג יחיד? תודה על העזרה!!!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי איביזה שנת 2013 ואני מחפש להחליף אותו ברכב חדש. התקציב שלי הוא פחות או יותר 130K. אני כרגע מתלבט בין 3 אופציות איביזה קופה גולף 1.4 (125 כ"ס) לאון 1.4. מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת The Rotter, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי חברים מבצע יונדאי נגמר, מישהו יודע מה התחיל או קצת פרטים
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
פורד קוגה חדשה
מאת shayhr- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה דעתכם על פורד קוגה? מחר מתחיל מבצע חבר והרכב בהנחה של 10K אני לא מכיר את הרכב אך על פניו יש לו נתונים טובים. מדובר על משפחה בת 5 נפשות , 20K ק"מ בשנה. נושא שחשוב לי הוא האם יש ביקוש לרכב? האם ביום מן הימים ישמור על מחירו ואמכור אותו בקלות או שהשוק הישראלי חי על יונדאי , קאיה , אאוטלאנדר וכו
הודעה אחרונה מאת shayhr, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 703 צפיות
שלום לכולם המכונה שסוחבת אותי היום נקראת בשוק שברולט ספארק 2011 1.2, וחייב להגיד שפייר? התאכזבתי. הנסיעה לא חלקה, היציאה מהמקום בעייתית מכל גיר ידני שחוויתי אי פעם (6-7 כאלו) , העברה לא חלקה, ישיבה לא נוחה, לא חסכונית כמו שהובטח(1-13 במקרה הטוב, לעומת הבטחות של 18 משולב), בקיצור לא שווה את המחיר, ובגלל שהמחיר נמוך- פשוט לא שווה קניה. אני מחפש רכב עד עלות של 40K, עדיפות להאצ'בק אך לא חובה, שעונה על הנקודות הבאות : 1) סטודנט- אז טיפולים לא בשמיים ( על זה פסלתי את A3 2006, שמאוד אהבתי) 2) צריכת דלק סבירה, לא רוצה מזללה, אבל מבין שחסכון בדלק בא על חשבון חווית נסיעה לרוב. 3) חווית נהיגה סבירה, לא מהאנשים שמבחינתם רכב הוא למטרת העברה מA לB. 4ׂׂ) רצוי AUX, USB-…
הודעה אחרונה מאת ויטלי טישנקו, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 622 צפיות
אהלן חברים! מחפש רכב קטן, לא משנה לי אם ידני או אוטומט, פחות מתחבר לגיר רובוטי. מאמין שנסיעה שנתית תהיה באזור 12K. הרכב ייסע משהו כמו פעם בשלושה שבועות הרצליה - מרכז הכרמל חיפה אז חשוב לי שהוא יתמודד עם העליות. חשוב לי שהרכב יהיה אמין וחסכוני במוסך. כמו כולם, מחפש כמה שיותר חדש (2011-2012 נראה לי הגיוני לתקציב). התחלתי להסתכל לכיוון של 107/c1, אולי ספארק. ראיתי שפיאט פנדה יחסית פופולרית בפורום, אני אישית פחות מתחבר אליה. יש המלצות אחרות שנראה לכם שייכנסו בתקציב? אני לגמרי פתוח לרוב ההצעות. תודה רבה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום רב! מחפשים מכון מומלץ לבדיקת רכב לפני קנייה בחיפה ראינו בפורום המלצות מהעבר הרחוק (2007-2009) על מ.מ.מ נשמח לשמוע אם זה עוד עדכני תודה על העזרה לאורך כל הדרך
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, אני חושב לשדרג את רכב ההנהלה הבכירה שברשותי, למשהו יוקרתי הרבה יותר, שעלותו היא באיזור 300K. אחרי אין ספור חישובים ומאמרים בנושא - הגעתי למסקנה המתבקשת כי הסיפור יעלה לי (בהינתן הזינוק בשווי השימוש לרכב כמו עלות הליסינג עצמה) בערך עוד 3000 שח לנטו. בהינתן העובדה שהיום העלות של הרכב היא כ2000 שח ממשכורתי - ויתור על התענוג (לא במרכאות במקרה כזה...) יכול לפנות לי כ - 5000 שח בחודש - לקניית רכב פרטי. אני עושה בשנה בערך 30 אלף קילומטר. ולשלב השאלות: 1. מה דעתכם - האם במקרה זה משתלם יותר פשוט לוותר על הרכב מהעבודה ולרכוש עצמאית את הרכב? חשוב לציין לליסינג יש יתרונות שהם לא רק כלכליים נטו - כך שחסכון של כמה אלפי שקלים לכאן או לכאן במשך שלוש שנים פחות מסעירים א…
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 528 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- `Infinity
- TZR84
- BRAVO_SX
- DJI
- gollu
- tan tan
- במבליק
- gpm11
- malcishua
- פולו,גולף
- amosbmw
- eden8944