Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במסגרת מבצע של ״חבר״ בנוסף למאזדה גם פורד משתתפת במבצע של החודש הקרוב..

האם הולך להיות מבצע נוסף לרכבי הCX-5 של מאזדה.

לדוגמא בפסח הקרוב, יש סיכוי שהמחיר ירד משמעותי כמו בשנים 2014?

פורסם

אי אפשר לדעת לגבי ה-CX5. העובדה שאין מבצע על הדגם הבסיסי אומרת שכנראה אין במלאי כמות גדולה של הדגם הבסיסי אם בכלל, ולכן לא נראה לי שיש לצפות למשהו משמעותי.

פורד:

פיאסטה ידנית 1.2 החל מ-69900 (הנחה של 8600 ש"ח)

פיאסטה 1.6 אוטומטית החל מ-89900 (הנחה של 9100 ש"ח) - אזהרה באה עם הגיר הידוע לשימצה של הפוקוס בגירסתה הקודמת...

פוקוס 1.5 עם 150 כ"ס אוטמטית החל מ-118900 (הנחה של 9100 ש"ח)

קוגה 1.5 עם 182 כ"ס אוטומטית החל מ-149900 (הנחה של 10000 ש"ח)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קח בחשבון שבניגוד ליבואנים אחרים - המבצע במאזדה/פורד - אינו מובטח (בשנה שעברה לא היה)

אם כי כבר היום מוצעת הפוקוס כליסינג 0 ק"מ במחירים נמוכים יותר אף מאלה המוצעים לעמיתי "חבר".

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא זכור לי שהיה שנה שעברה מבצע, אולי אני טועה.

וזה מוזר ששנה יש מבצע ושנה אין, את הפיאסטה הנוכחית רכשתי ב2014 במבצע חבר, שהיה המבצע הראשון שלהם בשיתוף עם פורד ומאזדה.

בכל אופן תנאי המימון של חבר הם טובים מאוד, אני יודע שאפשר לקנות בזול יותר מליסינג 0 ק"מ אך לדעתי ההבדל במחיר בין חבר לליסנג הופך את הרכישה מחבר לאטרקטיבת יותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמו שרשמת בשנת 2014 היה מבצע ראשון. ב-2015 לא עשו, היבואן טען שלא מתאים לו והוא לא צריך את ההנחות האלה למכירות שלו.

היום כשיש מכירות נמוכות מהצפי החליט להחזיר את המבצע.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

הייתי לפני ימים ספורים באולם התצוגה ברעננה, רציתי לקנות מאזדה 2 במזומן, לא היו מוכנים לתת אפילו שקל אחד הנחה.

עכשיו אני רואה את המבצע של חבר - וחושב שיש משהו מאוד מרגיז ולא הגיוני במצב הזה

פורסם (נערך)
מחיר מעולה לפוקוס!

מתחיל לדגדג לי,אולי שנה הבאה.

אני מבין שזה המחיר לגרסאת הטרנד, אם כך זה לא מחיר מיוחד כל כך, במבצע שדלק מוטורס עצמם עשו לפני חודשיים הפוקוס טרנד נמכרה ב120, אז חבר קיבלו בסה"כ 1100 ש"ח הנחה די מאכזב.

אגב כנ"ל הפיאסטה הידנית זה המחיר שהיא נמכרת בו במבצעים מתמשכים ואפילו כבר היתה ב1000 ש"ח פחות עד כמה שזכור לי.

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

לא ראיתי מחירים כאלו לפיאסטה מלבד חבר(לדגם הידני), אפילו אצל איילון זה יותר יקר.

בכל אופן אני מסתכל ממחיר המחירון כרגע כמה ההנחה, וזו הנחה יפה, אפשר גם למציא ב114 בליסינג 0 ק"מ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפי אולם המכירות בחיפה מבצע חבר מאזדה/פורד מתקיים אחת לשנתיים.

מכיון שאין מלאי של CX5 בגירסת הבסיס עד מאי הוחלט לא להכניס דגם זה למבצע

• תוכן חדש...