Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב עד 40K ( כרגע נוהג בספארק, לא נהנה בעליל). סטודנט.

ההתלבטות הרצינית היא האם להחליף ברכב קצת מפנק יותר כמו גולף 1.4T 08, או איביזה 10 1.6SP, סוויפט 2008 GLX. (פתוח לעוד המלצות, פחות מתחבר לפיאט)

או להשאר בסגמנט היותר סגפן וסלחן, חסכוני ופחות מהנה של, פיקנטו, I10 וכו.

השאלה העיקרית בפוסט היא האם הרכבים בקטגוריה הראשונה שציינתי, נוטים לתקלות בשלב הזה בחיים, ולא מומלץ כלל להתקרב אליהן, ולהשאר עם הקטנות של 2011-2012.

מבחינה כלכלית, אם ההבדל מתבטא בעוד 400-500 ש''ח לחודש- מעולה.

נקודות חשובות-

1) נוחות נסיעה.

2) דלק 1-11 ומעלה ואני מרוצה

3) טיפולים יקרים להחריד ונטיות לתקלות שמייקרות את החגיגה, לא רצויים.

4) רכב עם מראה יותר צעיר ( מאוד אהבתי את המראה של הספארק , פחות I10 למשל)

נוסע כ30 ק''מ ביום, חצי עירוני חצי בינעירוני -מהקריות עד העליות של הטכניון למי שמכיר וסובל-

תודה לעונים! ושלא נדע עוד מועדי ב.

פורסם

אם אתה מחפש אמינות אז כנראה שממה שרשמתה הסוויפט 2008 תהיה הכי אמינה.

אני כרגע מחפש רכב לאח הקטן שלי והתקציב באזור ה 35K, בעיקרון מה שהוחלט בסוף וכרגע אנחנו מחפשים זה פיאט איבו 2010+.

כנראה שלא תהיה אמינה כמו הסוויפט אבל חלקים וטיפולים זולים ובסך הכל אתה יכול לקבל רכב נחמד בשנתון גבוה ובדגמים של 150TH אז גם איבזור סבבה.

טסלה 3 2022

פורסם

ב 40K אתה יכול גם להשיג שברולט קרוז 2011 או אפילו 2012 (תלוי עד כמה הבעלים התייאש...).

זה רכב אמין עם טיפולים וחלפים זולים ונותן תמורה מלאה למחירו המצחיק.

צריכת דלק של 1:10, די סבירה.

פורסם
ב 40K אתה יכול גם להשיג שברולט קרוז 2011 או אפילו 2012 (תלוי עד כמה הבעלים התייאש...).

זה רכב אמין עם טיפולים וחלפים זולים ונותן תמורה מלאה למחירו המצחיק.

צריכת דלק של 1:10, די סבירה.

שברולט קרוז "סבירה" בדלק ? הרכב הזה עושה אחד ל10-11 מחוץ לעיר .

פורסם

אני הייתי הולך על הסוויפט . לפי דעתי גם צריכת הדלק של הסוויפט עדיפה משל הפיקנטו (בגרסה האוטומטית כמובן) .

פורסם

הסוויפט עם צריכת דלק סבירה ודי דומה לפיקנטו , אבל נותנת בתמורה הרבה יותר כוח וזריזות.

אבל לדעתי המחיר שלה כמשומשת גבוה מידיי , בטח ביחס לתמורה, תא המטען הוא בערך באותו גודל כמו בפיקנטו ומאחור די צפוף ולא נוח ובכלל הרכב הזה נוקשה יחסית , אבל מצד שני הוא מתגמל עם התנהגות נחמדה.

לדעתי הסוויפט מהשנים הללו היא לא לגמרי סופר מיני, אלא יותר כמו ספייס סטאר ומיקרה שהן משהו בין מיני לסופר מיני.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אני יציע לך משהו אחר. אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך רכב אמין והכל בסדר איתו, אם זה לא נכון עזוב את ההודעה.

אתה סטודנט. יש לך רכב אמין, שאתה מכיר ויודע בדיוק מה עבר ומה לא. חכה עוד קצת ואל תחליף. כל רכב שתקנה יהיה חתול בשק ואתה תבזבז זמן על חיפוש רכב, בדיקות לרכב, תבזבז זמן על מכירת רכב ותיהיה חייב לעשות יישור קו לאוטו החדש. תתאפק עוד קצת, תיהיה לקראת סוף הלימודים או אחריהם ואז, כשיש לך עבודה מסודרת ואין לך לימודים על הראש תמצא רכב מפנק ומוצלח.

זו דעתי האישית.

• תוכן חדש...