Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס היברידית יד1 או 208 / מזדה 2 / פוקוס חדשות

Yurgus Mytullus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נוסע 80-90% בעיר ופעם בשבוע נסיעה בינעירונית. בערך 10,000 ק"מ בשנה.

מחפש סופר-מיני אוטומטית בדגש על מנוע טוב וחסכוני, אבזור טוב ואמינות כללית של הרכב.

מתלבט אם ללכת על יאריס היברידית יד1, בת 3, עם קילומטראז' נמוך (כ-30 אלף), או להוסיף עוד בערך 10-12 אלף ש"ח ולקנות כבר רכב חדש (מאלו שבכותרת)...

מצד אחד מאד מושך אותי הקונספט של רכב היברידי, והיאריס היא היחידה שמוצעת ברמת הסופר-מיני בארץ. מצד שני, ההפרש בינה כמשומשת לבין השאר כחדשות הוא לא כזה גדול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אתרום מהידע שלי.

אבא שלי מלמד נהיגה על יאריס היברידית, 2013.

הרכב עם 100 אלף קילומטר, אולי כבר טיפה יותר, בפחות מ3 שנים, עלה לכביש באמצע שנה.

אמינות מוחלטת, צריכת דלק של 1/20 בממוצע עם תלמידי נהיגה ומזגן דולק קבוע.

מבחינתי זה רכב מאוד מומלץ אם מתייחסים לחסרונות כמו תא מטען פצפון, מושב אחורי לא מרווח במיוחד, ואיכות חומרים בינונית (בדור החדש אולי זה השתפר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה!

בינתיים עשיתי נסיעת מבחן על היאריס ובשבוע הבא אני אנסה את הפז'ו והמאזדה.

היאריס נחמדה, אבל הרגישה לי קצת חלשה. נראה איך השתיים האחרות יהיו...

בכותרת, הכוונה כמובן לפיאסטה ולא לפוקוס... יש אפשרות לערוך את ההודעה? (אני רואה את אפשרות העריכה רק על התגובה, ולא על ההודעה הראשונה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...