Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לרכוש אחת מהמכוניות יונדאי I10 או סוזוקי ספלאש

שני המכוניות יד ראשונה ליסינג יד שנייה פרטית

מה עדיף מבחינת צריכת דלק? טיפולים זולים? ונסיעה בבינעירוני?

עד כה נסעתי רק על מכוניות שהם תוצרת יונדאי, איך הסוזוקי הם אמינות?נוחות?מאיצות?

והאם הגיר ביונדאי ובסוזוקי הוא רובוטי או אוטומט?

עוד משהו חשוב, איך אני יודע ברישיון רכב לזהות שמדובר בליסינג נהג יחיד?

תודה על העזרה!!!

פורסם

בשתיהן הגיר אוטמט רגיל.

הסוזוקי יותר מרווחת, ולמותג יש מוניטין של אמינות. בכל מקרה מדובר בשני רכבים בסיסיים.

התא מטען של היונדאי גדול יותר.

מניסיון על נהיגה ביונדאי (מנוע 1.25) בבין עירוני, אתה תתן הרבה קיקדאונים בעליות אם אתה רוצה לשמור על קצב סביר, מניח שאותו הדבר בספלאש.

מבחינת רישיון אין לך דרך לדעת, רק שזה ליסינג /החכרה /השכרה.

פורסם

הספלאש טובה יותר בכל התחומים למעט תא מטען,

חסכונית יותר, מרווחת הרבה יותר וגם יותר נוחה,

בניגוד להודעה של יואב מעלי הספלאש סוחבת לא רע בכלל ואין בעיה להאיץ ולשייט במהירויות לא חוקיות ללא מאמץ (וזה מנסיון על 2 ספלאשים להרבה מאוד קלומטרים).

בקיצור משניהן לדעתי הספלאש ללא ספק.

פורסם

שים לב שליונדאי בגירסה האוטומטית יש מנוע 1.0 או 1.25,המנוע הקטן די חלש בשילוב עם התיבה האוטומטית,אני הייתי הולך על הספלאש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספלאש טובה בכל תחום שאני יכול לחשוב עליו - נוחות נסיעה, מרווח פנימי, צריכת דלק, (וסביר שגם) שמירת ערך.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אוקיי מעולה! תודה על העזרה חברים!

עוד שאלה,איפה נמצא הגלגל הרזרבי בסוזוקי ספלאש? תאמת שלא שמתי לב שראיתי את הרכב(עדיין לא קניתי)

פורסם

בתא המטען.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...