Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

האם יש אפשרות לרכוש רכב מסוכנות או לקחת הלוואה, ללא ריבית? או ריבית נמוכה...

-כל מקום שהלכתי לברר לגבי ריבית של מימון לפריסה שנתית יוצא שאני ישלם כ- 7% מערך הרכב לשנה.

זאת אומרת רכב שווה כ- 35,000 שקל

אפשר להגיע בקלות ל- 6,000 שקל (רק ריבית) בשלושה שנים.

תודה רבה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לפעמים מבצעים וימי מכירות שנותנים אפשרויות מימון בתנאים טובים (לפעמים גם ללא ריבית כלל)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הריבית היום על הלוואות היא נמוכה מאוד היסטורית.

הריבית בהרבה מקרים נקבעת ספציפית לפי הלקוח - לקוח שיוגדר כ 'מסוכן' (נניח לקוח יחסית צעיר שאין לו עבודה קבועה) תיגבה ממנו ריבית גבוהה יותר מאשר לקוח שיוגדר כ'לא מסוכן' ((טייס בקבע).

תברר בבנק שלך. כעיקרון עבור רכב חדש תקבל הלוואה טובה יותר מאשר על רכב משומש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הריבית היום על הלוואות היא נמוכה מאוד היסטורית.

הריבית בהרבה מקרים נקבעת ספציפית לפי הלקוח - לקוח שיוגדר כ 'מסוכן' (נניח לקוח יחסית צעיר שאין לו עבודה קבועה) תיגבה ממנו ריבית גבוהה יותר מאשר לקוח שיוגדר כ'לא מסוכן' ((טייס בקבע).

תברר בבנק שלך. כעיקרון עבור רכב חדש תקבל הלוואה טובה יותר מאשר על רכב משומש.

היי,

בבנק הציעו לי לשלם כ- 10% בשנה.

-לפי דעתי זה גבוהה מאוד, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

בתנאי היום זו רבית גבוהה.

העניין הוא שהבנק מתאים את הרבית ללקוח: ככל שמצבו הכלכלי של הלקוח יציב יותר והבטחונות שהוא מעמיד גדולים יותר הסיכון שלא יפרע את ההלואה יותר קטן, ועל כן הרבית שנגבית ממנו נמוכה יותר. ככל הנראה אתה צעיר ללא גב כלכלי מספק ומבקש לקחת הלואה גדולה יחסית, על כן הרבית המוצעת לך גבוהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתנאי היום זו רבית גבוהה.

העניין הוא שהבנק מתאים את הרבית ללקוח: ככל שמצבו הכלכלי של הלקוח יציב יותר והבטחונות שהוא מעמיד גדולים יותר הסיכון שלא יפרע את ההלואה יותר קטן, ועל כן הרבית שנגבית ממנו נמוכה יותר. ככל הנראה אתה צעיר ללא גב כלכלי מספק ומבקש לקחת הלואה גדולה יחסית, על כן הרבית המוצעת לך גבוהה.

האמת שזה לא כזה נכון,

יש לי עבודה קבועה והכנסה חודשית גבוהה מאוד יחסית לגילי (23)

-אין לי מינוס, ושום בעיות בבנק.

אולי כשאגיע לסניף לשבת מול בנקאי אקבל תנאים יותר אטרקטיבים מאשר בטלפון.

פורסם

אז אל תדבר עם הבנק על הלוואה לרכב משומש.

1. בדוק באתר של הבנק - יש דבר כזה הלוואה עצמית / הלוואת דיגיטל - יכול להיות שיש לך שם זכאות והתנאים מצויינים, ואתה לוקח את ההלוואה לבד, באינטרנט, בלי פקיד.

2. אם 1 לא עובד, לך לבנק ובקש הלוואה כללית. ישאלו אותך לצורך מה תגיד שאתה רוצה לקנות רכב משומש, אבל אתה לא מבקש הלוואה פרכב אלא כללית.

3. אם אתה סטודנט יש לך הלוואות זולות מאוד. בכל הבנקים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם (נערך)

מעבר למה שכתב הבנקאי - הבנק לא מתעניין בהכנסה היחסית (לגיל או למשהו אחר) אלא באבסולוטית. הוא מתעניין גם בהתנהלות הכספית השגרתית שלך, וגם בחסכונות שצברת. ואולי גם באבא ואמא, אם הם מנהלים חשבון באותו סניף (אם הם לקוחות "טובים" זה יכול לסייע לך, ולו ביחס שתקבל).

מכל מקום, הלוואה, כמו כל מוצר אחר, קונים אחרי חקר שוק, וכיון ש-35 אש"ח הם כנראה סכום גדול מאד לאדם כמוך כדאי לך לבדוק מקורות נוספים, אם כי התחושה שלי הוא שבסופו של דבר הבנק "שלך" יתן את התנאים הטובים ביותר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אז אל תדבר עם הבנק על הלוואה לרכב משומש.

1. בדוק באתר של הבנק - יש דבר כזה הלוואה עצמית / הלוואת דיגיטל - יכול להיות שיש לך שם זכאות והתנאים מצויינים, ואתה לוקח את ההלוואה לבד, באינטרנט, בלי פקיד.

2. אם 1 לא עובד, לך לבנק ובקש הלוואה כללית. ישאלו אותך לצורך מה תגיד שאתה רוצה לקנות רכב משומש, אבל אתה לא מבקש הלוואה פרכב אלא כללית.

3. אם אתה סטודנט יש לך הלוואות זולות מאוד. בכל הבנקים.

בדקתי שם והם נותנים עד 10,000 שקל.

-משמעות של הלוואה זו?

" הלוואה בריבית פריים פלוס 9% "

פורסם

גש לבנק.

לשעבר:

פורסם

הנה מגיעה הנקודה של המחסור בחינוך כלכלי בישראל.

פות"ש - אני מבין שאתה לא מכיר מושגים בסיסיים בהתנהלות כלכלית. אני חושב שמקנית הרכב המתוכננת תרויח הרבה יתר מרכב: תתוודע לכמה מושגים ותהליכים חשובים שתתקל לאורך כל חייך.

בינתיים ממליץ לך לנסות לחפש ברשת קצת מידע על הלואות, ריביות, הצמדות, עמלות ועוד הרבה מונחים המייצגים פעולות כספיות. תתחיל, למשל, בערך הויקיפדיה על הלוואות. סתם, בתור דוגמא. או באתרים של הבנקים, או אתרים אחרים שתמצא בגוגל. ההצעה של קודמי לגשת לבנק נכונה, אבל רצוי שתגיע לשם מצוייד באיזה ידע התחלתי. ואם אתה לא מצליח להבין מקריאה, לפחות תתוודע למונחים שתשמע, ותוכל לשאול את הפקיד מה משמעות המספרים שהוא מציג לך. היום אתה מדבר על הלואה של 35,000 ש"ח לרכישת רכב, אבל בעתיד זו יכולה להיות הלואת משכנתא בגודל פי 20 מזה ולטווח ארוך פי 6. עדיף להתחיל להכיר את העולם הזה כבר כעת, כך שכאשר תגיע לפעולות יותר משמעותיות תבין לאן אתה הולך.

פורסם

לפני כשלושה חודשים רכשתי רכב מסוכנות קיה בבאר שבע ושם הציעו לי מימון ללא ריבית, זאת בתנאי שאני מוותר על האיבזור במתנה וההנחה הכספית.

פורסם

האבזור ב"מתנה" וה"הנחה" הכספית הם למעשה הריבית - אין מתנות חנם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשלושה חודשים רכשתי רכב מסוכנות קיה בבאר שבע ושם הציעו לי מימון ללא ריבית, זאת בתנאי שאני מוותר על האיבזור במתנה וההנחה הכספית.

נחמד מאוד, אך אין בימנו "חינם"

האבזור ב"מתנה" וה"הנחה" הכספית הם למעשה הריבית - אין מתנות חנם.

מחזק!

• תוכן חדש...