Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך זה קורה שצריך להמתין 4 חודשים לרכב?

outlander
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מצפה לקבלת מיצובישי אאוטלנדר, אמרו לי שזה יגיע או בסוף החודש הזה (29.2) או בסוף החודש הבא, תלוי אם יהיו ביטולים.

חבר בפורום שגם הזמין אאוטלנדר, סיפר לי שהרכב שלו הגיע בינואר אבל תקוע כבר חודש בארץ.

מישהו יכול להסביר לי מה הקטע?

למה הם לא מבינים כמה אוניות בבת אחת, ומספקים את כל הביקוש?

איך רכב נתקע בארץ חודש שלם?

ומה המדיניות, אם הזמנתי רכב ושילמתי מקדמה, ואמרו לי מראש שהרכב יגיע בסוף מרץ, אני יכול לתבוע מהם רכב שכור לתקופה הזו?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין להם רכבים במלאי - זה קורה.

לתבוע תמיד אפשר.

כדאי לבדוק לפני שאתה תובע מה ההסכם איתם, שלא תכנס למשפט מיותר שתפסיד בסופו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא תמיד היצרן עומד בביקוש לרכב ספציפי, ואז זה לא רק עניין של זמינות אוניות (לא שולחים אוניה רק של מאזדה לדוגמא אלא יש שם עוד סחורות) אלא גם זמינות רכבים,

בדרך כלל שהרכבים מגיעים לארץ אם כבר כולם מוזמנים היבואן מספק את הסחורה מהר יחסית.

יש מקרים (נדירים יחסית) שאוניה יכולה להמתין מספר ימים מחוץ לנמל בתור לפריקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היבואנים בארץ פוחדים להחזיק מלאי בגלל שזה עלות גבוהה של אחסנה וגם לפעמים אפשר להתקע עם רכבים.

בשיטה הזאת שאין מלאי בארץ אתה מקבל תמיד רכב טרי ישר מהאונייה כך שגם אתה מרויח.

STI 2004

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי כל ההסברים לא הצלחתי להבין למה קונה בדצמבר צריך לחכות עד אפריל כדי לקבל את הרכב. מה הבעיה לספק את כל הרכבים בבת אחת, ולהוריד מהחשבון 5 אחוז של ביטולים (זה מה שקורה בפועל).

וזה שהרכב מחכה בארץ חודש, זה בכלל לא מובן לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיצובישי לא מיצרת מכוניות לישראל בלבד... יש חלוקה וכניראה ישראל לא מקבל אחוז גבוה מהתוצר. לכן ישנה המתנה גבוה. ובקשר לבחור שסיפר כי הרכב נימצא בארץ וממתין כבר חודש, צריך לודא שוב את הסיפור. אצלי הודיעו לי מתי האוניה ניכנסה לארץ ולאחר פחות משבוע הרכב היה אצלי. איזה אינטרס יש להם להחזיק ברכב לאחר שההכל שולם?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אנשים שמתים להתחלף בזמן המשוער שלך, תשאל כל רוכש של סקודה סופרב או מרצדס CLA למשל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה למה?

כלמוביל חתמו עם מיצובישי על 10,000 (נגיד) אאוטלנדרים בשנה. מיצובישי חתמו עם קוריאה על 15,000 בשנה, עם ארה"ב על 400,000 בשנה ועם בלגיה על 4,000 בשנה. זה הביקוש לו נערכים במיצובישי ואז הם מתחילים לייצר בקצב שיספק את הביקוש הצפוי.

בישראל פתאום מחליטים 15,000 אלף איש לקנות אאוטלנדר. מיצובישי לא ערוכים לביקוש כזה, ולכן צריכים לתגבר ייצור, או לחתוך אספקה של מדינה אחרת. אחרי כמה חודשים, מיצובישי מתניעים עוד משמרת, או מקימים עוד מפעל, והם יכולים לספק את ה-15,000 בשנה לישראל, אבל יש כבר פער, שאותו הם צריכים להדביק, אז נוצר תור של ארבעה חודשים.

וכן, תגיד תודה שאתה מקבל רכב טרי וחדש ולא אחד שעמד בבונדד 11 חודשים ושלושה שבועות. בישראל בכלל המצב מצויין כי אין אפשרויות התאמה אישית רבות (בחלק מהמכוניות אין בכלל) ולכן יש מצב שאתה מקבל את האוטו תוך שבועיים, אם הוא קיים במלאי. במקומות אחרים בעולם אתה "מרכיב" מכונית באולם התצוגה (או אתר האינטרנט), ורק אחרי זה מתחילים אשכרה לבנות אותו. וזה גם יכול לקחת קצת זמן, כי גם שם יש תור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

4 חודשים זה עוד כלום בהשוואה לחצי שנה ומעל לפיקנטו כשהיא רק הגיעה,זה היה טירוף.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי כל ההסברים לא הצלחתי להבין למה קונה בדצמבר צריך לחכות עד אפריל כדי לקבל את הרכב. מה הבעיה לספק את כל הרכבים בבת אחת, ולהוריד מהחשבון 5 אחוז של ביטולים (זה מה שקורה בפועל).

וזה שהרכב מחכה בארץ חודש, זה בכלל לא מובן לי.

1) ההזמנות נסגרות חודשים מראש, ולכן אם יש ביקוש חריג - יש גם זמן המתנה חריג.

2) רכב יכול לחכות בארץ חודש ואף יותר, אם יש לחץ במסירות, הצוות של המסירות הוא צואר בקבוק, בגלל הביקוש של תחילת השנה, ומכירות במסגרת מבצע "חבר".

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואו, תודה על כל ההסברים המרתקים. כל הנושא הזה חדש לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...