Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד סטיישן

Avi Spleen
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מתעניין בקיה סיד סטיישן 2016

המחירון 131000 ש"ח

בשיחה אחת עם הסוכנות טלפונית כבר ירדו ל 122,000 כולל מולטימדיה וקודן.

האם מישהו פה קנה קיה סיד סטיישן לאחרונה ומוכן להגיד מה המחיר שקנה בו?

אני מאמין שאם טלפונית מוכר יורד בכזאת מהירות אז במקום יש עוד מקום לירידת מחיר.

בכללית בכלל קורץ לי לקנות דרך ליסינג ששם המחיר 104000 (שכנראה גרסה בלי תוספות וויתור על יד).

אודה לכם על כל טיפ או עצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר קונים מליסינג, האחריות היא ל 3 שנים בלבד, ולא 7 שנים ( 4 שנים אחרונות חלקית ) דרך היבואן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתעניין בבנזין, תשקול לקנות מהסוכנות ולהוציא בנוסף הטבות מיגון שחברות הליסינג לא נותנות למעט קודנית.

את הדיזל הליסינג מוכרים ב114,900 ביד 01

שני הדגמים מגיעים עם כל האבזור המלא גם בליסינג,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל כמעט כל סוכניות הרכב ירדו קצת במחיר כשהלקוח מראה עניין אמיתי, עד כמה נמוך? אין לי מושג - זה משתנה בביקוש לרכב ובנחישות של סוכן המכירות לסגור עסקה :lol:. כמו שכבר כתבו לך, היתרון בלקנות מהיבואן זה שהאחריות תהיה ל-7 שנים וגם העובדה שתקבל את הרכב ברמת גימור גבוהה יותר מאשר דרך ליסינג. אני לא מעריץ גדול של שיטת ה-0 ק"מ, אבל תעשה את השיקולים שלך ותראה מה יותר משתלם לך 3-4 שנים קדימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק תזכור שאם כמו רובינו אתה מתכוון להחליף את הרכב בעוד שנתיים שלוש, שוק היד 2 "יעניש" אותך על כך שברשיון רשומה יד קודמת מליסינג וזה יעלה לך (בהערכה כמובן) לפחות 10% במכירה אז תוסיף את זה לחשבון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספציפית הרכב הזה ביד 01 יש 21% הנחה! (ביונדאי I30CW המקבילה ההנחה נמוכה משמעותית)

גם אם תוריד במכירה 10% וכנראה שלא תידרש ליותר כי יש ביקוש לדגם כנראה שייצא משתלם.

ביד 01 הדגם מגיע מאובזר בדיוק כמו בסוכנות למעט מיגון, מבדיקה שערכתי הרכב הזה לא יושב במחסני חברות הליסינג אלא בקיה עצמה, ולכן המפרט דינמי למה שיציעו לך באולם התצוגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...