Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר סטודנט עד 40K

ויטלי טישנקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם :)

המכונה שסוחבת אותי היום נקראת בשוק שברולט ספארק 2011 1.2, וחייב להגיד שפייר? התאכזבתי.

הנסיעה לא חלקה, היציאה מהמקום בעייתית מכל גיר ידני שחוויתי אי פעם (6-7 כאלו) , העברה לא חלקה, ישיבה לא נוחה, לא חסכונית כמו שהובטח(1-13 במקרה הטוב, לעומת הבטחות של 18 משולב), בקיצור לא שווה את המחיר, ובגלל שהמחיר נמוך- פשוט לא שווה קניה.

אני מחפש רכב עד עלות של 40K, עדיפות להאצ'בק אך לא חובה, שעונה על הנקודות הבאות :

1) סטודנט- אז טיפולים לא בשמיים ( על זה פסלתי את A3 2006, שמאוד אהבתי)

2) צריכת דלק סבירה, לא רוצה מזללה, אבל מבין שחסכון בדלק בא על חשבון חווית נסיעה לרוב.

3) חווית נהיגה סבירה, לא מהאנשים שמבחינתם רכב הוא למטרת העברה מA לB.

4ׂׂ) רצוי AUX, USB- במידה ויש פאנל ולא סלוט לנגן.

מה שהיה לי בראש עד עכשיו,

GOLF 2008 1.4 TSI- מאיימת בחלפים יקרים, וטורבו שאם יהרס עלות החלפה כ1/3 מעלות הרכב.

AURIS 2008- מאיימת בתיבה רובוטית זוועתית, שומע רק ביקורות שליליות, על אף שגדלתי בבית של טויוטה.

A3 2006- שירדה כנראה מהפרק בגלל שנתון יחסית נמוך משמע סבירות גבוה לחלפים יקרים.

אולי איביזה 2009?

אשמח להמלצות/ הפרכות של סטיגמות שנכתבו מעל, תודה מראש לפותרים נכונה :)!

עריכה אחרונה על ידי ויטלי טישנקו
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכבים שהצגת כמו האודי והגולף די מתנגשים עם דרישה מספר 1 שלך.

אם אתה כול כך סובל,הייתי בודק סוזוקי ספלאש,פיקנטו,קליאו.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידני /אוטומט?

אתה צריך אוטו בגודל של גולף/אוריס? אם הסתפקת עד עכשיו במיני ואין לך הרבה נסיעות בינעירוניות עדיף להשאר עם מיני או לעלות לסופר מיני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

yulianx

אני לא כל כך בקיא בחלפים של גולף, יודע שגרמני אבל אין לי אומדן לכמה באמת יקרים ומה הקצב תקלות.

מעדיף סופר מיני, עם חווית נסיעה משופרת יותר מהקטנות.

yoav911gt2

אין הגבלה, מעדיף אוטומט אחרי חוויה מזעזעת של הגיר של הספארק, אבל אם הגיר נוח אין בעיה.

אחרי חוויה על מיני, מרגיש שהסיפור יהיה זהה בכולן, עדיפות לסופר מיני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה אצלך מוגדר כחוויה מזעזעת מגיר רגיל אז קשה להמליץ לך ,אישית על הצריכת דלק שמעתי, אבל תלונות על הגיר לא.

בכל מקרה באוטומט, אם אתה שם דגש על חסכון אז תחפש ניסאן מיקרה או סוזוקי ספלאש, או אולי תצליח למצוא ספייס סטאר שנכנסת לתקציב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות !

מיקרה ספלאש פיקנטו וכו'' פחות הכיוון, מחפש משהו קצת גדול יותר כמו אלו שכתבתי בהודעה הראשונה, יכול להיות שהטעתי והן כנראה לא סופר מיני אלא משפחתית קומפקטית.

ולפי הבנתכם האם קניית רכב ממודל בן 8, כשמדובר על רכבים מהסוג הזה, בעייתי מבחינת אורך חיים של החלפים? ובאמת עדיף לקנות סופר מיני צעירה ב3 -4 שנים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני הרכבים יכולים להכנס לתקציב ולהתאים לדרישות.

סוזוקי סוויפט 2009-2010 GLX, בנוגע ל-USB AUX לא סגור על זה.

פונטו איבו 2011-2012 - רובוטית / ידנית - בגרסאות אבזור הגבוהות מגיעה בכל טוב - USB, סאנרוף, מערכת עצור וסע ועוד כמה שטויות...

Fiat Bravo 2011 TJET​

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דרך לסגור את השרשור הזה?

רוצה לפתוח חדש, עם נושא ושאלות יותר ממוקדות

עריכה אחרונה על ידי ויטלי טישנקו
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...