Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה היברידית ...

ErezN5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מבולבל מהדגמים ההיברידים של טויוטה

אני מחפש טויוטה חצי חשמלית חצי בנזין (אם יש סולר עוד יותר טוב) לפי סדר עדיפויות

1.חסכונית בדלק.

2.חזקה (שתתפוס חזק את הכביש)

3.נוכות נסיעה. וניסון רעשים גם מבחוץ וגם מהרכב עצמו ...

איזה המדגמים ההיברידים תענה על הדרישות שלי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האופציות שעומדות בפניך -יאריס , אוריס, פריוס, קאמרי וראב 4.

אפשר לכלול גם את הדגמים ההיבידים של לקסוס.

חסכונית בדלק אפשר להגיד בעיקר על היאריס ואחריה הפריוס והאוריס ואז כל השאר.

את 2 לא ממש הבנתי. אתה לא באמת מצפה לחווית נהיגה מעניינת מטויוטה עממית. אולי הראב 4 יענה לדרישה שלך עושה 0 ל100 ב8.3 שניות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הצלחתי להבין מה בדיוק אתה מחפש.

באופן עקרוני, צריכת הדלק מושפעת בעיקר מאופי הנהיגה של הנהג.

גם ברכב היברידי אפשר להגיע לצריכת דלק כמו של רכב מנועי רגיל, כאשר רוב הנסיעה היא בכבישים בין עירוניים.

היתרון הגדול של רכב היברידי הוא בנסיעה בתוך העיר (נסיעה רגועה או בפקקים).

לרוב הרכבים ההיברידים מאופיינים בשקט בתחילת הנסיעה ורק שמנוע הבנזין נכנס לפעולה מתחילים לשמוע אותו.

ציינת את טויוטה בלבד. היום יש גם ליונדאי רכב היברידי - הסונטה, שלדעתי נותנת תמורה טובה יותר.

ציינת גם את הראב 4. זו קטגוריה של suv. שוב תלוי מה אתה מחפש.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה שי ויואב אני כרגע עם פלואנס דיזל 2013 אוטומטית רובוטית והמטרה שלי היא לחסוך בדלק ובהוצאות הכלליות לרכב בשנה מה הייתם ממליצים לי להחליף? הפלואנס נקנתה מאלבר (תשלום חודשי של 1300 למימון שלקחתי מיהם) וברצוני להחליף בשנה הבאה (למקסם את מה שאני משלם להם כל חודש ... ) אבל איזה רכב יחסוך לי הכי הרבה ? (אבל גם יסע ויגן עלי כמו שצריך ... )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הרכבים החדשים הינם ברמת בטיחות גבוהה.

כמו שכבר כתבתי, עניין החיסכון בדלק תלוי באופי הנהיגה שלך.

לא ציינת את הנסועה השנתית שלך ואם רוב הנסיעה היא בכבישים בין עירוניים.

שוב, כמו שכתבתי אני ממליץ לך לבדוק את הסטנטה ההיברידית. בנוסף לזה שהיא מרווחת, היא גם מצויידת במערכות בטיחות מתקדמות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה שי ויואב אני כרגע עם פלואנס דיזל 2013 אוטומטית רובוטית והמטרה שלי היא לחסוך בדלק ובהוצאות הכלליות לרכב בשנה מה הייתם ממליצים לי להחליף? הפלואנס נקנתה מאלבר (תשלום חודשי של 1300 למימון שלקחתי מיהם) וברצוני להחליף בשנה הבאה (למקסם את מה שאני משלם להם כל חודש ... ) אבל איזה רכב יחסוך לי הכי הרבה ? (אבל גם יסע ויגן עלי כמו שצריך ... )

אתה מחזיק באחד הרכבים החסכוניים ביותר בדלק, למה לעבור ? אולי אם 99% מהנסיעות שלך בעיר.

לגבי עלויות אחזקה, תכתוב לנו את עלויות האחזקה, הטיפולים והתיקונים, כדי שנוכל לייעץ לך.

נוסע בפריוס 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שי אני נוסע רגוע (מגיע פה ושם ל 140 קמ״ש כי הכביש פנוי ... ) עובד בירושלים וגר בקדר ככה שחצי בין עירוני חצי עירוני אבל בפקקים אני מרגיש שהדלק נשרף לי סתם ואם היה לי רכב היברידי זה היה עוזר לי

הקטע שאני צריך כוח לעליות לירושלים (וכמה שפחות ישתה לי דלק) ונוחות נסיעה כי בכל זות אני נוהג הרבה ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספרינג : עדיין לא יצא לי כי אני שומר עליו אבל בתחשיב הכללי אני רוצה להחזיק ברכב שהכי מתאים לדרישות שלי ... אם היה אפשר לעשות את הפלואנס היברידית זה היה חלום של רכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שי אני נוסע רגוע (מגיע פה ושם ל 140 קמ״ש כי הכביש פנוי ... ) עובד בירושלים וגר בקדר ככה שחצי בין עירוני חצי עירוני אבל בפקקים אני מרגיש שהדלק נשרף לי סתם ואם היה לי רכב היברידי זה היה עוזר לי

הקטע שאני צריך כוח לעליות לירושלים (וכמה שפחות ישתה לי דלק) ונוחות נסיעה כי בכל זות אני נוהג הרבה ...

מהי צריכת הדלק הנוכחית שלך, בהתאם לאופי הנהיגה שציינת ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספרינג : עדיין לא יצא לי כי אני שומר עליו אבל בתחשיב הכללי אני רוצה להחזיק ברכב שהכי מתאים לדרישות שלי ... אם היה אפשר לעשות את הפלואנס היברידית זה היה חלום של רכב

בטר פלייס התבססו על הפלואנס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מכיר את מד הדלק בפלואנס ? אני ממלאה פול כל פעם שאני מגיע ל 1 לפני סוף הסקלה (בסקלה כתוב לי 1 בקטן מה זה אומר ? )

איך אני מודד את צריכת הסולר שלי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלכליסט עשו את הבדיקה הזו:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3402165,00.html

נ.ב

קדר לירושליים הלוך חזור זה 50 ק"מ ליום. כפול 25 ימי עבודה (נגיד) זה 1250 קילומטר בחודש, משמע, 15 אלף קילומטר בשנה.

עם צריכת דלק של כ 22 קילומטר לליטר סולר, נוחות נסיעה מעולה ואמינות מוחלטת (תקן אותי אם אני טועה), שלא נשכח שהמחירון של הרכב שלך הרגע סיים לספוג את החלק הגדול בירידת הערך שלו ומפה רק מתייצב - אני קצת מתקשה לראות את האינטרס הכלכלי האמיתי להחלפה חוץ מהרצון לרכב חדש ..

לדעתי אתה מתמקד יותר מדי בצריכת דלק בנסיעות של 15 אלף בשנה (שזה לא הרבה), שכבר יש לך רכב בין החסכוניים ביותר, במקום להתמקד ביתרונות שהרכב שלך אמין, הטיפולים שלו זולים יחסית, הביטוח שלו זול (כי הוא לא גניב) ולא חסר מומנט כח, נוחות ונוכחות לרכב, בדיוק כמו שאתה מחפש ..

אם עדיין מתלבט, קארפורום עשו פה כבר השוואה בעבר:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/554/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99--%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8%3f

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...