ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, נתקלתי בשתי מודעות, הראשונה, סוזוקי סוויפט שהוחלפו לה דלתות + כנף, עשו תיקון לקורה האמצעית בין הדלתות ויש ירידת ערך של 3 אחוז. החלפים מקורים כמובן. האם כדי להתקרב במחיר אטרקטיבי ? המוכר מוריד יותר מ-3 אחוז.. השנייה, סוזוקי סוויפט שהוחלף לה פגוש (החלק האחורי) ללא מכות בשלדה או משו בסגנון. מחיר מחירון פחות כמה אלפים בודדים לפי המוכרים הרכבים מטופלים ושמורים חוץ מזה וכו' וכו' דעתכם בבקשה, האם להתקרב? שווה קנייה? תודה!
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנחנו מעוניינים ברכב בעל 7 מקומות שנמצא 3-5 שנים על הכביש הרכב עתיד לנסוע 100 ק"מ 3-5 פעמים בשבוע + נסיעות משפחתיות קיבלנו המלצה על הורסו בגלל שהיא אמינה וחסכונית יחסית בדלק מצד שני הפער במחיר הקניה ביחס לסיטרואן פיקאסו למשל מגיע לכ-30 אלף ₪. נשמח לתובנות האם הפער מוצדק? או המלצה לרכב מומלץ חסכוני אחר? אנחנו לא מעוניינים ברנו לוגאן או דומיו. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nonagon, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב! אז אחרי שתקופת המבחנים נגמרה לה (לפחות מועדי א') יש זמן בחיפוש אחר רכב לאחר שנאלצתי להפרד בצער רב וביגון באמת קודר מהסמוראי שהיה ברשותי - אין זמן לטפל ושלא לדבר על כסף... התקציב שעומד מולי הוא 10 אלף ש"ח. כמובן שאני מחפש גיר ידני.. אילו רכבים הייתם ממליצים ? כרגע מה שעולה לי לראש זה גטס או אבאו. אשמח לעזרה ולייעוץ ! המשך ערב חמים.
הודעה אחרונה מאת Lior Rachmani, -
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
opel astra 2005 enjoy 1.6 חמש דלתות. (המכונית הקצרה כמובן) מישהו התנסה בה למשך תקופה? צריכת דלק? יתרונות חסרונות? תקלות? תודה רבה לכולם!!!:-P:-P
הודעה אחרונה מאת Ben Shokron, -
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי חברים. אבא שלי מורה נהיגה, כרגע ברכב הידני הוא מלמד על פלואנס 2013 דיזל ידני. מחר באים מדאציה להדגמה למורי נהיגה לעירנו, עם מחירים מאוד מפתים. הדיזל הכי זול שראיתי בימי. יש מינוסים מיוחדים/ קריטיים שלדעתכם שוללים את הרכב? להבנתי זה דיזל של רנו, מה שמוכר לנו היום, פשוט משום מה הוא חלש מהפלאונס? זה אותו מנוע פשוט ניהול שונה?
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מחפש מימון לרכב קיה ספורטאג ונראה כרגע בשלב זה שההצעה שלהם יותר טובה מהיבואן. הענייין הוא שאני לא מכיר אותם כלל. משיהו יודע משהו עליהם? למה לשים לב בחוזה? האם אפשר לקבל הצעה טובה יותר או בגלל שהם עובדים עם הרבה חברות התנאים שהם מקבלים טובים יותר ממה שיכולתי לקבל כאדם פרטי. אשמח לשמוע מה דעתכם, בתודה מו
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים תעזרו לי להבין מה הפירוש של כל סעיף בטופס בדיקה ומה יכולות להיות המשמעויות
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
שלום לכולם, מעוניינים ברכב נוסף למשפחה (מצטרף למשפחתית קיימת) לאחר בדיקות במגרשי חברות הליסינג, ישנן מספר אופציות שעדיין רלוונטיות: - אופל אסטרה 2011 - 1.6 רגילה או 1.4 טורבו שתיהן סביב ה96-100 אלף ק"מ - ליסינג יד 1 - פורד מונדו 2011 - 114 אלף ק"מ, 2.3 ליסינג יד 1 - הונדה ג'ז היברידית 2011 - 165 אלף ק"מ יד 2 מליסינג - מרתיע נורא האחזקה של היברידית וכן האופציה הרלוונטית לאור הק"מ הגבוה של החלפת בטרייה. אשמח לעזרה והמלצות בעיקר בנוגע לאסטרה - האם כדאי ללכת על הטורבו או הרגיל ועל המונדאו - האם בסופו של יום זה כ"כ משמעותי האחזקה הכוללת (בדלק ההבדל הוא 200-400 ש"ח בחודש לא קריטי).
הודעה אחרונה מאת יניר נטל, -
- 1 תגובות
- 865 צפיות
למי שהתנסה בשנים האחרונות ביבוא אישי של רכב, האם חייבים לשלם לעמיל מכס, או שניתן להגיע פיזית עם כל המסמכים הדרושים ולשחרר מהמכס לבד?
הודעה אחרונה מאת adamL, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 474 צפיות
אנחנו מחפשים המלצה לרכב משפחתי/ סופר מיני בטיחותי עם באגז גדול (לעגלה) מבין מבחר הדגמים שמוצעים על ידי חברות הליסינג מיד ראשונה האם יש הצעות? פרמטר חשוב זה כמה קל יהיה למכור את הרכב בעוד תקופה לא ארוכה כ-שנתיים (מתוכננת נסיעה לחול). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
שלום מצאתי רכב שברולט קרוז שמורה שמורה שנת 2011 (ינואר) עם 40 אלף ק"מ ב 40 אלף שקל. מנגד משתררת במשפחה עוד כחודשיים מאזדה 6 שנת 2008 עם 80 אלף ק"מ, המחיר אני מאמין יהיה 50 אלף. הן כל כך שונות ובכל זאת אני ממש מבולבל. הקרוז ממש נראית מפנקת וממש כמו חדשה עם ק"מ נמוך. האם זה רכב שניתן להחזיק עכשיו 5 שנים? האם הוא אמין? האם הוא בטיחותי? המאזדה 6 מרווחת ובעלת דלת חמישית כך שהיא נוחה, אני מניח שגם בטיחותית יותר ותהיה סחירה יותר כשארצה למכור. האם זה רלוונטי בכלל הסחירות? הרי המאזדה תהיה בעוד 5 שנים בת 13 והקרוז בת 10. האם כסף שאני חוסך היום על הקרוז אאבד אותו במכירה? אני ממש מבולבל. שני הרכבים עונים על הצרכים שלי. ברכב תסע האשה כנראה והתינוק. …
הודעה אחרונה מאת ronshul, -
ב"ה. אני לא מבינה בכלל ברכבים וגם ההשוואות בין הרכבים באתרי אינטרנט לא אומרות לי הרבה... להורים שלי אין אוטו כך שגם אין לי נסיון ברכבים של אחרים בקיצור, אני רצה לקנות אוטו לא חדש במצב טוב (תקציב 65K-70K) לנסיעות בעיקר בתוך העיר. אני נהגת חדשה לגמרי (עוד חודש נגמר המלווה ) ואלו הפרמטרים שחשובים לי: 1. אוטו שיהיה קל לנהוג בו ושיהיה יציב על הכביש ומדויק בביצועים, כדי שאני ירגיש בטוחה לנהוג בו. 2. קל לתחזוקה - אוטו חזק שלא מבקר לעיתים קרובות במוסך 3. צריכת דלק חסכונית 4. כמה שיותר בטיחותי!!! אני מאוד בלחץ מתאונות... אני הולכת לנהוג באוטו לבד 95% מהזמן. יש לכם המלצות בבקשה? זה ממש יעזור לי …
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום! אשמח לעזרה מהמומחים כאן, להלן הפרטים בקיצור נהג חדש עם תקציב בסביבות 65-75K רוצה רכב אמין שלא אצטרך לבקר במוסך, לכמה שנים הראשונות. מסתפק כרגע בין אייגו (המחיר 65K) חדשה עם כל המשתמע מבחינת הדרישות שלי ובין יאריס 2012 היברידית שעשתה 90K בבעלות פרטית, בנסיעה בירושלים מוכרים בטויוטה SELECT, עם אחריות שנה. זה הדגמים שאני חושב, אבל אשמח לקבל המלצות גם על רכבים אחרים שיכולים להתאים. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת DST, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 670 צפיות
הי האם מישהו מכיר בנתניה את מגרשי המכוניות רכב אסף ואוטו פלוס?
הודעה אחרונה מאת aviw100, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, ברור שאין כמו נסיעת מבחן אבל יש דברים שלא עולים עליהם בנסיעה קצרה של 10 דק. אני מעוניין לקחת רכב סטיישן מבין הדגמים הנ"ל כאשר השיקולים הם נוחות, בטיחות, אבזור ועלות לחודש : 1. רנו מגאן אסטייט דיזל - 3600 שח (לא כל כך בעד הרעש של הדיזל - מזכיר טרקטור או מונית) 2. טויוטה אוריס סטיישן היברידית - 3800 שח אבל שווי מס נמוך ב 500 שח. 3. פגו 308 סטיישן -3600 שח לא מכיר בכלל ( נסיון מאוד טוב עם פגו 308 האצבק בעבר) תודה מראש ! ניצן
הודעה אחרונה מאת kadiel, -
-
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
הי, האם מישהו הספיק להתנסות עם ברכב? נסיעת ניסוי? מידע מחו"ל? מנוע וגיר? תודה
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
- 0 תגובות
- 441 צפיות
כל השרשורים פה ״דחופים״ באותה מידה לאלו ששואלים. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת elad_f, -
- 6 תגובות
- 935 צפיות
הדרישות הם רכב חזק עם טורבו כאלה יש הרבה הדרישה השניה היא שהרכב יהיה עם פוזה יוקרתית, במוו, אאודי, מרצדס, רכב שיתן תחושה של ״ביג שוט״. ושיהיה בעל אמינות,וטיפולים לא יותר מידי מטורפים, עדיפות לקופה, לא חייב רכב חדש, אפשר יד שניה משנת 2012-2015
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
משיקולים שונים, אבא שלי מחפש רכב דיזל, ובגלל בעיות גב מעדיף אוטומט. שקלנו דאסטר, C3 פיקאסו וקקטוס, אבל כולם מגיעים עם תיבה ידנית בלבד. מעבר לעובדה שממש קשה למצוא רכבי דיזל לא מסחריים, נראה שמי שמסרב לערבב את הדלק בעצמו נאלץ לבחור בין פלואנס בצבע שחור לבין פלואנס בצבע לבן. האוקטביה יקרה ללא הצדקה. בהנחה ופלואנס לא על הפרק, אילו עוד לוגמי סולר ניתן למצוא במחיר של עד 150K ש"ח? הדרישות הן דיזל, כאמור, גיר אוטומטי ותא מטען גדול ככל האפשר. (אני יודע שהדרישות צועקות אוקטביה, אבל כאמור, המחיר מוגזם) תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת קרסו טרייד אין, -
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
שלום רב. מתלבט בין רנו אסטייט סטיישין דיזל חדשה או יד 2. או סקודה אוקטביה חדשה או יד 2 בנזין 1.2 . או כל רכב אחר אמין וחסכוני וגם בעל חווית נסיעה אם אפשר. אני נוסע 30k בשנה. חשוב לי הצריכת דלק ולא אכפת לי אפילו ליסינג 0 קמ .בנוסף לעיצוב שחשוב לי חשובה לי גם שעת המכירה. כרגע אני עם טויוטא קורולה 2014 שעושה לי 1:12.5 מחוץ לעיר!! שערוריה! אבל אמינה מאד. תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת technet, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בת הדודה (22, נהגת חדשה, סטודנטית בעתיד הקרוב) מחפשת רכב, הדרישות די צנועות, אין לחץ של זמן. אמין, לא שתיין מדי, אוטומטי, די בטיחותי. על הפרק מספר אופציות, המחירים הם המחיר הנדרש במודעות השונות ולפני מסע ומתן, כולן עברו כ100,000 לאנסר 2008, כ24,000₪ סוזוקי ליאנה 5 דלתות 2007, כ28,000₪ מאזדה 3 2008 כ30,000₪ (יש אחת על הכוונת, כנראה שיש צורך בהחלפת תושבות מנוע). פוקוס 2008-9 כ28,000₪ סובארו b3 או אימפריה כ28-30,000₪. במאזדה יש שרשרת ולא רצועה, המיצובישי זולה באופן מחשיד ואני לא מצליח להחליט מה דעתי לגבי הסובארו. אשמח לתובנות ממישהו שהחזיק או היה בהתלבטות דומה. *אני לא מחבב את הקטגוריה ולכן קשה לי לגבש דעה.
רכב עד 15000
מאת satal88-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 554 צפיות
אני מחפש רכב עד עם ק'מ נמוך 2007 ומעלה עד 15000 מה אתם אומרים מה כדאי ? הצעות שנתנו לי : שברולט אופטרה יונדאי אקסנט פולו תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, רציתי להתייעץ כאן באחד מהרכבים הנ"ל דירושת מהרכב ומה שאלות: - בטיחות במקום הראשון לכן היעד הוא רכב חזק וגבוה (שלא יזיז לו אם איזה פוחז שנוסע 160 קמ"ש בכביש מהיר לא יעיף אותי ואת משפחתי לשולי הדרך) - אין צורך ממשי לשטח, מקסימום שבילי קק"ל וקצת חולות (אם בכלל). ובאופן כללי מה עלות מיגון לרכב כזה (גיר וגחון). לפני כמה שנים היה כ-3K - חווית נהיגה רכה, מהנה ומפנקת באבזור מההיבט המנהלתי ולא הספורטיבי (כרגע אני נוהג ב-c5) - מה טווח החיים של הגיר והמנוע של האקספלורר (אני יודע לדוגמא שלכל דגמי האקספלורר בשנים הללו אותו גיר ומנוע), האם יש חשש מסוים ברכב בן 10 לדוגמא עם 200K ק"מ? - האם ההסבות של הרכבים האלה לגז גרמו לבעיות או שהכל תלוי בטיב המתקין (אני נוהג עד 20…
הודעה אחרונה מאת nakar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב גדול ומרווח{עם העדפה לג'יפון או suv } בתקציב של עד 170 אלף ש"ח. מבחינת העדפות-אין משמעות לצריכת הדלק{הרכב לא יסע יותר מ 1000 ק"מ בחודש} מאוד חשובה לי איכות הנהיגה{רכב מאובזר,בידוד רעשים טוב נוחות ישיבה ונסיעה וכו}מבחינת נסיעות בשטח-אם יהיו אז רק בשביל קק"ל וכדומה. כמו כן הרכב צריך להיות גדול ומרווח שיהיה מקום לילדים ולכל הציוד הנלווה..-] יש לא מעט אופציות שיכולות להתאים: פורד אדג'{שנים 2012-2013} סובארו פורסטר{2012-13} וולוו xc60 וולוו xc90 שנת 2011 פורד אקספלורר 2011{שמשום מה הרבה אנשים לא ממש אוהבים את הרכב} או אולי ללכת יותר אחורה בשנים ולבדוק את הלקסוס rx350? אני לא מעוניין ברכבים יפניים\קוראניים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, התלבטתי ואני די סגור על לרכוש יונדאי, ואני רואה שיש דגמים ישנים יותר לדוגמא family מנוע 1500. ואת הדגמים של 1400 ו-1600 שהם החדשים יותר. השאלה שלי היא מבחינת עוצמה וחסכוניות, ובכלל, על איזה מהרכבים האלו הכי כדאי לי ללכת. אני מעדיך רכב שלא צריך לקרוע את הדוושה ולהרגיש שאני גומר את הדלק כשאני נוסע על 100 קמ"ש. אלא אוטו שירגיש יותר עוצמתי למרות שאני לא עומד לנסוע על 140 קמ"ש. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת LPG, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, אבא שלי מחפש רכב לעבודה ומשפחה. יש דרישה ליכולות שטח ברכב (לצרכי עבודה). מדובר על להגיע לאתרי בניה בעיקר, לא לטפס על סלעים. כעיקרון, ההורים היו היום בבוקר בסוכנות של דאצ'יה והתעניינו בדאסטר החדשה על מנוע בנזין 1.2 שמגיעה עם 4X4 ו-125 כ"ס. מביקורות שראיתי (וגם מהתרשמות שקראתי כאן באתר) הבנתי שמדובר ברכב עם יכולות שטח סבירות, אבל תא נוסעים זול, מיושן ועם בידוד רעשים על הפנים. המחיר "על הכביש" לגרסא הזאת של הדאסטר + אבזור שטח הוא 109 אש"ח. כעיקרון אבא רוצה לעשות נסעית מבחן לפני קניה, והוא די נעול על הרכב. השאלה הנשאלת היא - האם אפשר לקבל משהו יותר טוב במחיר הזה (גם יד שניה)? האם היתרון של רכב שטח חדש (אבל דאצ'יה) גדול יותר על פני רכב בן 4-5…
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לאחר מחשבות רבות על קנית הונדה ג'אז היברידית / הונדה אינסייט אני שוקל לרדת מזה בגלל שלא נותנים להאריך את האחריות של המצבר מעבר ל5 שנים ואני רוצה רכב רכב לכמה שנים לפחות. המצבר מאד יקר ועלותו עד כ 10000 שח (יותר ממנוע רכב קטן) אני מבקש שוב את עזרתכם. עדיפות לשנתון 2012 ומעלה.. דרישות שיהיה: 1. חסכוני בדלק לכיוון 1:17 1:18 2. אמין - יפני רצוי מאד 3. אוטומט 4. מנוע בנזין רצוי מעל 1000 סמק. 5. אוטומט ולא רובוטי הרכב שלי כיום משמש ביום לנסועה של 40 קילומטר כשרק אני לבד באוטו. בסופי שבוע 220 קילומטר לפעמים. במצטבר כ25000 קילומטר בשנה. היום אני נוסע ביונדאי גטס 2009 שיש לי כבר 169000 קילומטר. המכוניות שחשבתי אודותיהן: מיצובישי ספייס סטאר. הונדה …
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 567 צפיות
שלום ברשותי רכב יונדאי גטס 2009 עם כ170000 קילומטר. התלבטות שלי האם להחליפו או להיות איתו עד שישבוק. הרכב מטופל בזמן ואין לי תלונות. כמה עוד קילומטרים ניתן לעשות איתו בהנחה ואני נוסע כ25000 בשנה? האם כדאי למכור? האוטו קשה למכירה ובמקומות של טרייד אין מוכנים לתת כ13 עד 15 אלף כאשר במחירון הוא כ22. מה כדאי לעשות? אני יכול להשקיע אחרי מכירת הרכב במחיר מחירון עוד כ40000 ואני מחפש אוטו שצורך מעט דלק חשבתי על מיצובישי ספייס סטאר 2014 או הונדה גאז 2012?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם ניתן לקנות סוללה להונדה גאז או הונדה אינסייט במחיר סביר? במגרש אמרו לי שניתן להשיג ב3000 שח. האם כדאי לקנות רכב היברידי שעוד שנה נגמרת לו אחריות על הסוללה?
- 3 תגובות
- 785 צפיות
שלום רב, אנחנו זוג+2 ונוסעים לא מעט עם עגלות ומזוודות, כ18,000 ק"מ בשנה. מחפשים רכב עם בגאז' לא קטן וחסכוני ככל שניתן. התקציב- סביב 45,000 ש"ח ועוד כ6,000 ש"ח -אופציה להמיר את הרכב לגז. לאחר לבטים רבים (כולל התייעצות כאן בפורום תודה!) החלטנו ללכת על קיה סיד סטיישן. מצאנו באחת מחברות הליסינג הגדולות אחת די שמורה, 2011, פחות מ100,000 ק"מ ב46,000 ש"ח. כמובן עם אחריות והכל והתחייבות לטרייד אין עתידי. על פניו נראה כמו עסקה לא רעה. ואז ממש רגע לפני קניה חשבנו לעצמנו... אנחנו לא באמת זקוקים לבגאז' כלכך גדול, מה גם שהנפח יצטמצם אם נמיר אותו לגז. גדלנו במשפחות גדולות עם רכבים משפחתיים רגילים והבגאז' סביר (קורולה, ניסאן טידה, לאנסר וכו'.) אולי בתקציב הכולל…
הודעה אחרונה מאת Avi135,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- quzzaa
- Chmimo
- yoni162
- יובל .מ.
- matan_mil
- WideFocus
- פינדר
- ariel000
- Night Driver
- ניצן ניסן
- איתי29
- yd b-4