Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ברשותי רכב יונדאי גטס 2009 עם כ170000 קילומטר. התלבטות שלי האם להחליפו או להיות איתו עד שישבוק. הרכב מטופל בזמן ואין לי תלונות. כמה עוד קילומטרים ניתן לעשות איתו בהנחה ואני נוסע כ25000 בשנה? האם כדאי למכור? האוטו קשה למכירה ובמקומות של טרייד אין מוכנים לתת כ13 עד 15 אלף כאשר במחירון הוא כ22.

מה כדאי לעשות? אני יכול להשקיע אחרי מכירת הרכב במחיר מחירון עוד כ40000 ואני מחפש אוטו שצורך מעט דלק חשבתי על מיצובישי ספייס סטאר 2014 או הונדה גאז 2012?

עריכה אחרונה על ידי aviw100
פורסם

אין לרכב "תאריך או קילומטראז' תפוגה" מעריך שהרכב יכול לנסוע עוד 4-5 שנים לפחות בלי בעיות מיוחדות, אם יטופל לפי הספר. כל רכב חדש יותר שתרכוש גם אם הוא יהיה הרבה יותר חסכוני, יעלה לך יותר בגלל ירידת הערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...