ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 618 צפיות
שלום. איזה רכב עדיף מבחינת צריכת דלק ? מי יותר אמין?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום רב, אני חייל ומחפש רכב בתקציב של עד 15 אלף שקל. נסיעות של 30 ק"מ ביום. מעדיף רכב אוטומטי. צריך בבקשה חוו"ד על פיאט גרנדה פונטו שנת 2007 טיפטרוניק עם 150 אלף ק"מ, שמורה, טסט לשנה, יד שנייה, כל הידיים פרטיות, דורשת 15 אלף שקל. איך הצריכה? האם לא חלשה מדי? איך האמינות? והאם מתאימה לצעיר שלא רוצה להוציא יותר מדי כסף על טיפולים ודלק? תודה לעוזרים!!! ומי שרוצה לשמוע את כל הסיפור לפני שהגעתי לפיאט (לא ממש קריטי לייעוץ) אז זה מה שהיה מההתחלה: בהתחלה חבר של אבא שלי הציע לו שיקח את האבאו 2006 שלו עם קילומטראז' נמוך של 60 אלף ק"מ ב- 15 אלף שקל. קראתי קצת באינטרנט על האבאו והבנתי שעליי להתרחק מהבחירה. עברתי לגטס לפני המתיחת פנים (בהתחלה…
הודעה אחרונה מאת Juilius Sneezer, -
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
שלום לכולם (: מה שלומכם? מבין גדול אני לא. אני רק יודע שאני מאוד אוהב לנסוע על טרקטורון, בעיקר בשטח. אז אני מחפש טרקטורון פנאי לטייל... 1. כמה זה עולה? (חדש ויד 2) 2. איזה? ומה בנוגע לרישיון? אשמח שתעשירו אותי בידע, אני מאוד רציני בנושא תודה רבה
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
- 1 תגובות
- 603 צפיות
בוקר טוב! כאמור, מאזדה 5 שנת 2006. מחוג "חום מנוע" אמור להיות בחצי סקאלה, בערך ב90 מעלות לפי Torque. לוקח לרכב יותר מעשר דקות להתחמם. כאשר נוסעים בירידה, המחוג יורד למינימום, 40 מעלות לפי Torque. הוחלף במוסך טרמוסטט לחדש אבל הבעיה עדין לא נפתרה. לפני שאני הולך למוסך המרכזי, מחפש כיוון לפתרון. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת elyashiv, -
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי, אני מתבלט להחליף את הפאביה 2012 הידנית שלי ברנו הזו, ואני מבקש את חוות דעתכם לגבי הסוגיות הבאות ברנו: 1. מרווח פנים - רנו לעומת פאביה? , 2. צריכת דלק של הרנו? 3. רעש רקע של המנוע ברנו? רועש/שקט? תקלות? וירידת ערך - איזה רכב מאבד יותר מידי שנה?תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לנסות להעריך מה ירידת בערך הצפויה מידי שנה של סקודה פאביה לעומת רנו קליאו החדשה. האם יש דרך?
הודעה אחרונה מאת motie007, -
- 0 תגובות
- 455 צפיות
היי, אחי הגדול מתעניין ברכב מסויים אבל אני לא נותן לו לסגור עסקה לפני שאני עובר על האוטו, כי יש לי קצת יותר ידע בתחום לבדוק אם היו תיקונים, סימני נזילות, גיר מחליק, הבדלי צבע ודברים בסיסיים שיעידו על עבר האוטו אני יודע לזהות, עם זאת אשמח לקבל כיוונים ספיצים לשים לב אליהם ברכב המדובר, מחלות מסוימות שכדאי להתרחק או בעיות ידועות שעלולות לגרור יישור קו יקר מהמצופה, אם זה היה פיאט או פיג׳ו הייתי כבר יודע, אבל בוואג מעולם לא התעסקתי הרכב הוא גולף דור 5, 2005 1.6 אוטומט, על השעון 112,000 ק״מ תודה
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שנת הדגם היא 2014 מה דעתכם? רכב מומלץ? מבחינת אמינות ושמירת ערך. הולכות מחירון? ישמש לנסיעות קצרות ופעם בשבוע כביש החוף (גדרה-חדרה) לנהגת זהירה שלא עוברת את ה100. מנוע מרגיש כמו מנוע של פן (אצלי ב107) ? תודה!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי פעם ראשונה בים ואשמח לעזרה. אקדים ואומר שאני בן 30 ונהג חדש שלא ממש בקיא בעולם הרכבים ולכן כל עזרה תתקבל בברכה. מחפש רכב לנסיעות בין עירוניות 5-6 פעמים בשבוע (כשיש מצב טוב שבקרוב הנסיעות יהיו לירושלים) כמה דברים שחשובים לי: 1.שהרכב לא יעבור את הסכום שבכותרת 2. אני 1.98, אז רכב שמתאים לאנשים גבוהים זו העדיפות הראשונה 3. אוטומט 4. רצוי רכב משפחתי 5. היכן לקנות? ליסינג? מגרשי חנייה? אדם פרטי? מה מומלץ? 6. מניח שחשוב כמה שיהיה אמין. תודות לכולם
- 4 תגובות
- 557 צפיות
שלום חברים, אני זקוק לרכב שני במשפחה לצורך נסיעה לעבודה וחזרה סדר גודל של 150 ק"מ בשבוע. יש באפשרותי לרכוש פיגו' 206 2007 יד ראשונה עם 60,000 ק"מ של בן משפחה מבוגר שרק הוא נסע על הרכב הרכב טופל במוסך יבואן. אפשרות אחרי היא להשתמש בתקציב ולחפש יונדאי אקסנט/ גטס/ ריו שנתפסות כמכוניות אמינות וזולות לתחזוקה מה לדעתכם עדיף? חשוב לי נושא האמינות והתחזוקה.
הודעה אחרונה מאת mikush1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 888 צפיות
אהלן אנשים קיבלתי מאוויס ואני מתלבט אם העסקה נראית טובה וכדאית הרכב הוא מאזדה 2 אקטיב 2011 סדאן מנוע 1.5, יד 1 מהשכרה, 128 אלף ק"מ, עליה לכביש 02/11 מחדשים לו עכשיו את הטסט ויהיה לי טסט לשנה מלאה אוויס נותנים לי אחריות על הרכב לשנה- מנוע וגיר הרכב נכנס בימים האלה להשבחה ועוד שבועיים בערך יסיים לטענתם הרכב נקי מתאונות אני מצרף את טופס הבדיקה וגם את הרישיון רכב הם מתקנים את הבעיות שמופיעות בטופס ובמידה ואני יקח את הרכב לבדיקה בעצמי הם יתקנו את הליקויים אם ימצאו המחיר מחירון משוקלל שעשיתי לפי לוי יצחק יצא 41,280 ש"ח הם ביקשו ממני 41 אלף והבחור אמר לי שיעשה מאמץ ויוריד את המחיר ל38-39 אלף בשביל לשמור לי את הרכב שלא יקנו אותו אני צריך לשלם 2000 ש"ח …
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 511 צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב עם מקום לכלב מאחורה, אמין ובטיחותי לתקופה של 6 שנים לפחות. האופציות הן כרגע: טיוטה אוריס היברידית או I30 cw האחרונה פחות אטרקטיבית גם בגלל איבזור וגם בגלל אובדן ערך קטן יותר. יש למשהו המלצות אחרות? האם האוריס מומלצת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
היה לי חוזה ליסינג של יונדאי i20, מאוד נהניתי מהרכב אבל החלטתי לא לקנות אותו מהליסינג. אתם ממליצים לקנות מפרטי? אשמח להמלצות על רכבים אחרים בסגנון. אני מחפשת רכב קומפקטי, אוטומטי שיתאים לשימוש שלי: * בערך 30 אלף ק"מ בשנה * נסיעות בין עירוניות יומיומיות * בגאז' גדול * מתאים לטיולים מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת שלומי מקבוצת שלמה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 820 צפיות
אני יודע שיש כבר נושאים בנדון ועדיין . הולך להיות לי רכב מהעבודה שישמש אותי עבודה ויום יום מסחרי קליל. אבל סופי שבוע בא לי משהו קצת שונה . יותר נוח יותר כוח אני אוהב לטייל צפון דרום בקיצור הכל. מצד שני לא בא לי להשקיע יותר מדי לא ברכב לא באחזקה או ביטוחים. 01 אפשר לקנות בסביבות 10000 שקל .קצת ישור קו ולדעתי יהיה לי אחלה רכב . איך הוא מבחינת גניבות? כרגע יש לי כריזמה וגם אם אני אשאיר אותה פתוחה עם מפתח בסוויץ עדיין אף אחד לא יקח אותה. דלק לא מעניין אותי . האם יש עוד אופציות ? ראיתי שיש את ה 307 אבל הגיר שם בעייתי וממה שקראתי לא מתאים לנהיגה שהיא קצת מאמומצת מהרגיל. האם האמינות טובה כמו הכריזמה ? חיזוקים ,המלצות והתנגדויות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת פלג_, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מחפש רכב לאחותי הסטודנטית, עד 30K, הרכב לא כל כך נפוץ ולכן אני מתקשה לגבש דעה עליו מהחיפושים ברשת, יש כמה וכמה רכבים כאלו עם נתונים אטרקטיביים ומחירים בריצפה. הדרישות הן הכי בסיסיות, אמינות ובטיחות, אני רק רוצה שהיא תגיע ללימודים בשלום ולא תיתקע בשולי הכביש ובמוסכים. הרכב בגירסא האוטומטית, כמובן. תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
אהלן.. שמעתם על סובארו B3 סדאן 2008 ידני ? אם כן חוות דעת?? חשוב מאוד! *קצת פרטים על מה שאני מעוניין לרכוש: -יד 2 -105 אלף ק''מ -מנוע 1500 -ידני !! (RX ??)
הודעה אחרונה מאת AND1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 624 צפיות
מה קורה אנשים, אני מחפש רכב ליום יום חוץ מהרכב השני בתקציב של 15 אלף אחרי שבדקתי וחיפשתי הרכבים שהכי עניינו אותי הם גולף הונדה סיוויק פגו 206cc/דגם רגיל שנתונים 2001~2003 אני מחפש רכב עם אחזקה זולה יחסית, ושיהיה עם צריכת דלק בסדר איזה מהרכבים הכי יתאים לי? וחוץ ממה שציינתי למעלה יש רכב שעדיף לקחת בתקציב?
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 929 צפיות
שלום. הייתי שמח לקבל חוות דעת על פיאט מולטיפלה / קיה קארנס או סיטרואן פיקאסו. טווח המחירים מדבר על 10-25K צרכים בסיסיים. נסיעה של פחות מ10,000 ק"מ בשנה, בעיקר בתוך העיר ולעיתים מחוצה לה. אודה להכוונה והמלצות. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 573 צפיות
היי אני עצמאי עוסק מורשה מעוניין לרכוש רכב 7 מקומות ( עקב גדילתה של המשפחה ) כיום ברשותי 2 רכבים די ישנים בשווי כ 35 אלף שח כל אחד יש לי לצורך הרכישה עוד כ 70 אלף שח שחסכתי לכך. ברצוני להחליף רק את אחד הרכבים. הרכב שאני רוצה לקנות מחירו כ 180 אלף. השאלה היא אם כדי לקחת מימון ולרכוש או לקחת את עסקאות הליסינג שמציעות חברת הליסינג הפרטי ( לא ליסינג תיפעולי ) . כאשר הן מוציאות לי חשבונית שכירות . כמה זיכוי מקבלים . ? ואיך אני בודק כדאיות כלכלית ?
הודעה אחרונה מאת דלארט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין ברכישת רכב חדש ואשמח לעצתכם. יאריס ירד בגלל שהוא לא מאובזר בכלל ודי משעמם בתור רכב. נשארו שני אפשרויות: I20 והפאביה מבחינת רכב ומפרט (ומנוע?) הפאביה לוקחת בגדול לדגם של ה STYLE ביונדאי הדגם פרימיום מגיע הרבה פחות מאובזר ועם מנוע אוטומטי מיושן של 4 הילוכים. אשמח לדעת מה דעתכם על רכישה של הפאביה החדשה? אמינות ? תקלות? צריכת דלק? TSI/DSG? עד כמה להתייחס לסיפורי הבלהות שאני שומע על צ'מפיון מוטורס? תודה.
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 634 צפיות
שלום חברים, אשמח להמלצה והשוואה בין הרכבים בכל הקשור לאמינות, צריכת דלק ועלויות אחזקה. מאיזה מחלות כל אחת סובלת וממה צריך להיזהר לפני רכישה? האם יש ק"מ מסויים שכבר מראה סימן לסוף הדרך? התקציב הוא עד 40,000 בשאיפה להישאר נמוך (ראיתי סוואנה למכירה באזור 9,000 שקלים שמאוד קרצה לי) ההתלבטות העיקרית היא בעלויות האחזקה השוטפות. אשמח לקבל דעה מתוך ניסיון אמיתי תודה ענקית חברים!!!
- 0 תגובות
- 562 צפיות
שלום חברים, קיבלתי הצעה לרכוש אוונסיס יד 2 פרטיות עם 160,000 קילומטראז במחיר של 54,000. האם המחיר זול והוגן התחשב הנתונים? הקילומטראז לא גבוה מדי? מה צריך לדעת על הרכב עלויות אחזקה צריכת דלק וכו'
הודעה אחרונה מאת GalA, -
- 8 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום, אשמח לעזרה ממביני דבר או שניים (אני לא מבין הרבה בענייני אוטו ). בכל אופן, לפני זמן מה החלטתי שאני רוצה לקנות פיג'ו 508 שנת 2012. לאחר בדיקות רבות מצאתי שהאוטו מפנק + והעלות נמוכה יחסית בגלל השם הלא טוב שיש לפיג'ו בארץ, מה שמוביל ליחס עלות תועלת דיי מרשים. חיפשתי במספר במקומות ואתמול הייתי ממש קרוב לרכישה שבסוף בוטלה בגלל נסיון נוכלות מצידם של טריידמוביל. הגעתי לטריידמוביל לאחר תשלום מקדמה/שמירה של אלף שקלים לרכב שנטען כי הוא ממש ממש שמור ועם קילמטראז נמוך מאוד של כ41000. דיברתי עם הנציג שמולו התחלתי את התהליך ונאמר לי שהאוטו הגיע מהטיפולים ומוכן למכירה ושאני יכול ללכת ולהתרשם ולבדוק אותו. לאחר מספר דקות הנעתי את הרכב לקראת נסיעה לבדיקה, ונדהמתי לראות ש…
הודעה אחרונה מאת oferman, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לפני כשבועיים רכשתי פיגו 206 שנת 2002 במחיר של 7500 לאחר כמה ימים שמתי לב שהרכב התחמם וכשנכנסתי למוסך היה צורך להחליף רדיאטור וטרמוסטט ובדיקה מקיפה של מערכת הקירור. כל זה כלל פרידה מ1880₪ בנוסף לא עברו עוד כמה ימים הרכב התחיל לגמגם לי והנורת אזהרה החלה לזעוק. שוב נכנסתי למוסך ומזרק מספר 4 לא היה תקין והוחלף. סהכ עלות כולל עבודה 1200₪ כל זה כאמור לא נאמר לי ע״י המוכר ואם מחיר התקלות יצא שהוצאתי על הרכב מעל ל10000₪ האם יש לי מה לעשות בנידון ולפנות אליו בדרישות? יש לציין שלא לקחתי את הרכב לבדיקה בגלל מחירו הנמוך של הרכב. תודה
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 הרכבים למטרות רכישה. 2 הרכבים מגיעים ברמת אבזור "ליסינג" ,במונדאו מדובר במנוע 2000 טורבו עם 203 כ"ס אשמח לעצתכם
הודעה אחרונה מאת IsraelR, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכם, אני בן 23, מחפש רכב ראשון בעיקר לנסיעות לעבודה (פ"ת-נתב"ג) ופה ושם. בכיוון של רכב קטן, שיהיה חסכוני ואמין אבל עדיין חזק ונוח. בעיקר נוסע יחיד, אין תיכנון להתרחב בקרוב אה, ואוטומטי. חשבתי על סוזוקי סוויפט. אבל יש יותר מדיי אופציות שאני מבולבל. מה אתם אומרים? תודה!
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 962 צפיות
שלום לכולם, אני באמת אובד עצות ואשמח לשמוע את דעתכם לגבי התלבטות שלי. בעקבות הגעת יורשת העצר למשפחה, החלטנו להחליף את המונדאו 2006 שלנו ברכב יותר מרווח למשפחה, כלומר סטיישן. קיבלנו את ההצעה הכי משתלמת באלדן והאופציות שלנו הן: פורד פוקוס טורר - 2012 - אני מודע היטב לבעיות של הגיר ונהגתי בה קצת אבל זה אף פעם לא מספיק. אלדן נותנים אחריות לשלוש שנים והבטחת קניה חוזרת המחיר מחירון מלא כדי למזער את חשש הקניה. קיה סיד - 2011 - דור ראשון לאחר מתיחת הפנים - רכב פחות מעודן, מאובזר ונוח מהפוקוס. אבל יותר אמין וגיר שלא דורש הסתגלות. האחריות במקרה הזה היא שנה בלבד. השאלה שלי היא קודם כל מה עדיף בכלליות? והאם כל הייתרונות של האחריות והרכישה החוזרת מכ…
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 634 צפיות
שלום חברים. אחרי שנואשתי מהשוק הפרטי (אנשים חיים בנדמה לי ומבקשים הרבה מעל המחירון כי זה ידני ...) הסתובבתי לי בין חברות הליסינג השונות. כרגע המכוניות הידניות שמצאתי הן: פוקוס ידנית 1600 2012 דגם טרנד 80,000 ק"מ (לא זוכר אם יד פרטית/ליסינג) במחיר של 61 לפני מיקוח. יונדאי I30 2013 ידנית 1600 (לא יודע אם זאת הצורה החדשה) , צבע אדום 68,000 ק"מ (רכב שהוחזר בטרייד אין). מחיר מבוקש 58,000 לפני מיקוח. יונדאי I20 1600 2012 ידנית , 97000 ק"מ יד 2 פרטית (דגם עם החלון בגג) במחיר של 58,000 לפני מיקוח. יונדאי I20 1600 ידנית 2011 113,000 ק"מ במחיר של 52,000 לפני מיקוח. בשוק הפרטי מצאתי 2 רכבים שמבקשים עליהם מעל המחירון . אחד זה פיאט בראבו טורבו ידני 1400 שנת 20…
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברים שלום היום הייתי בנסיעת מבחן על הספורטאז 1600 טורבו. הרשמים שלי מהאוטו מאוד חיובים רכב . הרכב מאובזר בכל טוב גג ריפודי עור חשמל מפתח חכם 4על4 ומערכות בטיחות מתוחכמות . הנסיעה אומנם הייתה קצרה (חצי שעה) אבל התרשמתי שהאוטו חזק הגיר מתפקד באופן מעולה ובסך הכל מדובר בחבילה אטרקטיבית. הבעיה היא שאני מחליף סנטה פה שהיא שלי ושל אימי . היא אומרת שהספורטאז ניראה לה יחסית קטן (בטח היא התרגלה לטנק) . הלכנו ליונדאי לקבל הצעה על הסנטה פה ולמרות שאני אוהב את הרכב הזה שישאר אצלם במחיר שהם מבקשים עליו. היא ראתה את הטוסון ונדלקה ואמרו לה שעוד3 חודשים מגיע המתחרה לספורטאז 1600 טורבו . האם שווה לחכות או ללכת על הספורטאז ? חשוב לציין שהוריי שלא כל כך מבינים ברכבים חושבי…
הודעה אחרונה מאת ledirf, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים , אנו זוג צעיר בשנות העשרים עם מחשבה לתינוק בשנתיים-שלוש הקרובות ולכן הכיוון הוא לסופר מיני טיפה מרווחת שתוכל לאכסן עגלה ולא למיני זערורי. סגנון הנהיגה הוא רגוע , לא צריך כוח למרות שעדיף שלא תהיה עגלה מוחלטת. מחפשים אוטו מרווח ככל האפשר בקטגוריה , חסכוני ככל האפשר , אפשר ידני (אבל הכרחי שיהיה מנגנון בלימת הדרדרות בעלייה) , זול בטיפולים ובטיחותי ככל שניתן. השאיפה היא להחזיק את האוטו לזמן ארוך ככה שירידת ערך לא קריטית לנו. התקציב כמו בכותרת , עד 30K פחות או יותר. עדיף שנתון 2010 לפחות אם אפשר. בהתחלה המחשבה שלי הייתה על פיאט פונטו איבו בדגש על מנוע המולטיאיר 105 כ"ס אבל אישתי לעתיד פסלה בנחרצות את המותג פיאט עקב הטראומה שהיא חוותה מהאוטו העכשווי שלנו …
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 528 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- `Infinity
- TZR84
- BRAVO_SX
- DJI
- gollu
- tan tan
- במבליק
- gpm11
- malcishua
- פולו,גולף
- amosbmw
- eden8944