Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מתבלט להחליף את הפאביה 2012 הידנית שלי ברנו הזו, ואני מבקש את חוות דעתכם לגבי הסוגיות הבאות ברנו: 1. מרווח פנים - רנו לעומת פאביה? , 2. צריכת דלק של הרנו? 3. רעש רקע של המנוע ברנו? רועש/שקט? תקלות? וירידת ערך - איזה רכב מאבד יותר מידי שנה?תודה רבה

פורסם

לגביי 1+3 אני ממליץ שתבצע נסיעת מבחן.

בעיניי הנוחות שלה סבירה, אבל היא יותר קשיחה מהקליאו הקודמת. המנוע לא רועש אבל רעשי רוח בולטים מהמראות באיזור 90-100 קמ"ש.

לגביי תקלות - לא ראיתי משהו מיוחד וזה מנוע שמותקן גם בדאצ'יה סאנדרו סטאפווי וגם בקפצ'ור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מנסיון עם אחת שנת 2015.

כבר אחרי חודשיים נדלקה לי נורת אזהרה כתוצאה מגמגום של הרכב.

זה היה מתבטא בדיליי קטן בלחיצה על דוושת הגז.

כמובן שרנו טיפול בזה ואמרו שזו תקלה במחשב הרכב.

לאחר כשבוע אחרי התיקון נדלקה שוב נורה כתוצאה מלחץ לא תקין בצמיגים.

אני אישית התבאסתי שאני צריך להיות מטורטר ככה ברכב חדש וזה הרס לי את החוויה עם הרכב.

לגבי הרכב עצמו הוא היה בצבע שחור רמת גימור COLLECTION שכללה צבע אדום בפנים הרכב.

הצבע בפנים הרכב נחמד אך נמאס לי בסופו של דבר ועכשיו זה נראה לי אפילו טיפה ילדותי.

מאחורה אין ממש מרווח ואנשים גבוהים לדעתי לא ירגישו נוח.

חוץ מזה איכות הנסיעה טובה והרכב די מפנק ברמת האיבזור שלו אך באותה נשימה לפרקים נראה שהיה אפשר יותר.

אני אישית אהבתי יותר את ה-208 שבאותה קטגוריה.

פורסם

"לאחר כשבוע אחרי התיקון נדלקה שוב נורה כתוצאה מלחץ לא תקין בצמיגים."

מה זה קשור?!

זה באותה מידה היה קורה לך בטויוטה או במרצדס אם לא היית דואג למלא אוויר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לאחר כשבוע אחרי התיקון נדלקה שוב נורה כתוצאה מלחץ לא תקין בצמיגים.

אני אישית התבאסתי שאני צריך להיות מטורטר ככה ברכב חדש וזה הרס לי את החוויה עם הרכב..

:puzzled: אתה רציני? תבדוק לחץ אוויר פעם בשבוע או שבועיים והנורה הזו לא תדלק לך. זה משהו בטיחותי, לא בעיה ברכב.

לגבי המנוע עצמו- לפי הרשת אין בעיות מיוחדות במנוע הזה, אצלי הוא לא עבר מספיק כדי שאוכל לרשום על תקלות וכאלה.

המנוע עצמו בסדר גמור בהספק ובביצועים שהוא מספק בסנדרו. לא רועש במיוחד, כן רועד מעט בסרק אבל שום דבר רציני או מורגש (חוץ ממני, אף אחד ברכב מעולם לא שם לב לדבר הזה).

צריכת דלק בסנדרו נעה בין ליטר לכל 10.5 ק"מ ועד ליטר לכל 14 ק"מ. תלוי אופי הנסיעות ואיך אתה נוהג (אני לוחץ).

פורסם
:puzzled: אתה רציני? תבדוק לחץ אוויר פעם בשבוע או שבועיים והנורה הזו לא תדלק לך. זה משהו בטיחותי, לא בעיה ברכב.

אני לא יודע איך הסקת שלא בדקתי אבל לא משנה.

לרכב בן פחות משבוע על הכביש לא יודע אם אני אמור לבדוק לחץ אוויר.

אבל בדקתי וגם לאחר שהנורה נדלקה וטיפלתי בזה הנורה שוב חזרה על אותה תקלה לאחר יום.

עכשיו גם אחרי יום אני אשם שלא בדקתי לחץ אוויר?!

פורסם

אתה אמור לבדוק בהחלט לחץ אוויר, אל תסמוך על אף אחד.

ותבדוק בספר הרכב אם צריך לאפס את הנורה. ישנם רכבים בהם צריך לאפס את הנורה.

אגב, אצל איש קבע שאני מכיר עם מיצובישי אטראז', המנורה של לחץ האוויר דלוקה תמיד כשקר בבוקר או כשיורד גשם. (ואין קשר, הוא מילא לחץ אוויר)

ככה שתקלות זה גם ב"יפני".

פורסם

רוי007, עכשיו, כשאתה רושם את זה ככה זה אחרת.

מה שהובן קודם היה שפשוט נדלקה לך נורה ואתה מרגיש מטורטר ללכת ולמלא אוויר.

אגב, אצלי שבועיים אחרי שקיבלתי את הרכב נדלקה נורה. מילאתי אוויר והמשכתי הלאה (וזה אחרי שכמה ימים קודם בדקתי והכל היה תקין). יומיים אחרי נדלקה שוב. מסתבר שהיה בורג בצמיג.

אם היא נדלקת סתם, הייתי בודק טלפונית מה ניתן לעשות עם אחד המרכזים של רנו.

• תוכן חדש...