Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי חוזה ליסינג של יונדאי i20, מאוד נהניתי מהרכב אבל החלטתי לא לקנות אותו מהליסינג.

אתם ממליצים לקנות מפרטי?

אשמח להמלצות על רכבים אחרים בסגנון.

אני מחפשת רכב קומפקטי, אוטומטי שיתאים לשימוש שלי:

* בערך 30 אלף ק"מ בשנה

* נסיעות בין עירוניות יומיומיות

* בגאז' גדול

* מתאים לטיולים

מה אתם ממליצים?

פורסם

מניח שאתה מעוניין בדיזל, עקב הק"מ השנתי והבלאי הגבוה (או שמא בנזין?)

אם אתה מסתדר עם תיבה רובוית חד מצמדית- סיטרואן C3 פיקאסו יכולה להיות חלופה טובה עבורך.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=3318952&Code=623ba671c20f1e64bc25cb70d9c6a7c9 נניח.

פורסם

מי שאין לו/לה דרישות מיוחדות - ייהנה גם מ-i20. יש משהו רע בזה ?

לא כל אחד חייב להיות חובב רכב כזה גדול שאסור לו להנות מרכב כזה.

אני ממליץ קודם כל, לתת או להגדיר מסגרת תקציב לקניה.

הכוונה לקנות רכב משומש ?

alfa 156 2.5.

פורסם

הכוונה היא לרכישת רכב יד שנייה - באיזור ה-65,000 ש"ח.

שוקלת לקנות פאביה אוטומטית בת 3-4 שנים.

מה אתם אומרים?

האם היא חסכונית? איך הבלאי בשנים האלה?

פורסם

הפאביה רכב מוצלח, לא חסכוני במיוחד, אבל לא ברור לי איך הוא עונה על הדרישה לתא מטען גדול וטיולים- אלא אם כן את מתכוונת לפאביה ספייס.

פיתרון יותר מוצלח לדעתי הוא רנו מגאן סטיישן דיזל, רכב סופר חסכוני, נעים ונוח, ומרווח הרבה יותר.

עומד בתקציב שלך במודל 2012-2013.

פורסם

שלום,

מגוון האפשרויות שבפניך רחב.

אני רואה שאתה מתמקד בהאצ'בק בגודל סופר מיני (I20 / פאביה) שאלו הן אפשרויות טובות, אתה יכול גם לעלות בגודל למשפחתית האצ'בק כמו קיה סיד / אופל אסטרה. לדעתי האישית תחושת הנוחות והמרווח הפנימי המשופר שיש המכוניות האלה לעומת הסופר מיני שווה את תוספת המחיר או את הירידה בשנה אחת , בוודאי אם אתה מתכנן נסיעות ארוכות עם האוטו.

במגרשי הליסינג תמצא המון מכוניות מהסגמנט הזה שמורות ומטופלות, במחירים מצויינים. שווה לעשות סיבוב.

שלומי

• תוכן חדש...